2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

تبریک تبریک میگمممم قدم نو رسیده 🌹🥰😍❤️خدا براتون حفظش کنه🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دور ناف باید بزنم 😭😭

من بازوم لاغره. یه بار شوهرم بازومو نگه داشت تا بزنم اما نتونستم ..بعدش چون خودم تنهایی میزنم دور بازو نمیتونم. دور ناف میزنم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

[QUOTE=83253373]نه بابا 😂😂😂😂😂.دیگه این چند روزه اینقدر دارم درد میکشم پوستم کلفت شده  فقط این ورم شکم و د ...[/QUOTEدرد بعدپانکچرهم که من ر از پا در آورده......مردم و زنده نشدم.خیلی سخت داره میگذره.خیلی درد تحمل کردم.هنوز سرپانشدم

شما پانکچرت کی بود؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نمیشه سریشو عوض کرد 😟😫

مارک امپولت چیه؟ برا من آماده بود سری بهش وصل بود. موادم داخلش بود فقط تزریق میکردم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

عاااااااااقاااااا ناملداااااااا نمیگید دل منم کشته بخواد

هی هی کشته کشته راه انداختید😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من بازوم لاغره. یه بار شوهرم بازومو نگه داشت تا بزنم اما نتونستم ..بعدش چون خودم تنهایی میزنم دور با ...

الهی بمیرم واسه خودمون 😭😭

خدایا به حرمت این روز دل همه منتظرا رو شاد کن و ما رو از دست این همه بلایا نجات بده .

من ی استامینوفنم بالا میاوردم از اسم امپولم میترسیدم .ببین چ به روزم اومد که چند ساله خواب و بیداریم شده قرص و امپول 😐

بچها من فقط یه روز مونده تا از اومدن فندقام باخبر بشم برای همیشه خیلی التماس دعا 

انشالله شیرین ترین فندقای دنیا دارن میان... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی بمیرم واسه خودمون 😭😭 خدایا به حرمت این روز دل همه منتظرا رو شاد کن و ما رو از دست این همه بل ...

من یه وقتهایی بعدپانکچر،ازشدت درد آماده مرگ بودم.....

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
الهی بمیرم واسه خودمون 😭😭 خدایا به حرمت این روز دل همه منتظرا رو شاد کن و ما رو از دست این همه بل ...

فک اینکه یه روزی خودم دور نافمو سوراخ سوراخ و کبود کنم رو نمیکردم اما حالا.....

😁😁😁 اینا همه برا توست نی نی بلا

سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

سلام عزیزم

عاشق این تیکرهام که به سلامت به آخر می رسن😍😍

مبارکه ❤قدم فرشته ی کوچولوت پر از خیر و برکت باشه براتون 😘😘😘😘

راستی وزن گلت چقدربود ؟همش نگران وزنش بودی

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
متاسفانه مال منم امادس .انوکسان ۴۰۰۰ البرز دارو

نمیدونم من میترسسم عوضش کنم.. تحمل کن و بزن.. من دور نافم ۴۵ درجه میزنم . اول سوزنشو اروم میزارم رو پوستم و یواش فشارش میدم تو. درسته نسبت به سوزنای انسولین کلفت اره اما چاره ای نیست. من ۱۴ روز بعد پانکچر زدم و تموم شد. چند تا داری؟