2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستان ی سوال میگم ازمایش کاریوتایپ با دی اف ای هزینه اش چقدره تو مرکز ابن سینا؟و اینکه ازمایش تانل ...

من دیروز زنگ زدم به مرکز ژنتیک علوم پزشکی برای آز کاریوتایپ گفت  آزاد نفری ۴۰۰ میشه اما مدارک از درمان بیار تا بیمه تعلق بگیره

اره عزیزدلم ناچارشدم اخر همون انجام بدم اما همون یه شب بود دیگه تموم شد😐

خدارو شکر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی شکررررررر دوست قشنگم( روزت مبارک) مبارکت باشه  اشکای ذوق ت رو خریدارم دوستم فکر کنم تو ...

مرسی مهربونترین ماماااان‌.فداتشم

نمیدونم من ۲۳ سالمه البته فروردین تولدمه.یکی از فانتزیام این بود روز تولدم باردار باشم😍🙈

این حس خوبو برای تک تکتون میخوام خوش قلباااا

دعا میکنم فردا برات سه تا جنین گردالو تشکیل شه و با اولین انتقال جا خوش کنن تو دلت

ان شاالله توام به زودی حواب صبوریتو میگیری مامان خانم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری جون بتات عالیه مبارکت باشه🌺🌺🌺

ممنون دورت بگردم.از محبت تک تکتون ممنونم

دعا میکنم به زودی بتای تپل بقیتونو ببینم همینجا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ای جونمممم.من عاشق دوقلوام اما هرچندتا خدا بهم بده صحیح و سالم باشه فقط.تعدادشو سپردم به خودش ممنون ...

خاکستری کجا ای وی اف کردی؟ همونی هستی که گفتی شوهرت داروهاشو نمیخوره و رعایت تغذیه رو نمیکنه؟! 

مبارکه‌دختر، روزت‌مبارک‌، خیلی خوشحالم‌برات😍😍💝💝🌺🌺

مرسی عزیزدلم.ان شاالله به زودی قسمت خودت شه💚

خاکستری کجا ای وی اف کردی؟ همونی هستی که گفتی شوهرت داروهاشو نمیخوره و رعایت تغذیه رو نمیکنه؟! 

اره عزیزم همونم.شوهرم تو دارو خوردن و رعایت تغذیه و ورزش،خیلی تنبله😁اوضاعش هم اخرین بار اصلا خوب نبود.همش میگم معجزه شده.خدا رو هزار بار شکر میکنم.بخدا تو شوکه م

من یزد میکرو کردم.بیمارستان مادر و کودک.دکتر افلاطونیان

از دست مردها که یا دارو نمیخورن یا اهل قلیون و.. هستن، کلا زنها رو عذاب میدن

باریکلا.دقیقا.تا میای چیزی بگی هم یه مثال سفت و سخت از یه معتاد با بیست تا بچه میزنن برات 😂 خدا هدایتشون کنه

سلام عزيزم خوبم ممنونم بله دختره😍😍

سلام دوستان عزيزم.  به سلامتي خانمي ، واقعا دختر و پسر هيچ فرقي نداره ولي دخترها يه جورايي مثل خواهر هم ميمونن براي مادر و پدر ، مباركت باشه خانمي . 😍😍😍

نه عزیزم روز خاص و شرایط خاصی نمیخواد..... 

ممنونم عزیزم . یهو به نتیجه آزمایشم شک کرده بودم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد