2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزيزم خوبم ممنونم بله دختره😍😍

سلام هانا جون باور كن بيادت بودم مبارك باشه ب سلامتي تو تيكرت ابي بود كردي صورتي مال من صورتي يود كردم ابي

انشالله ب سلامتي و خير بگذره تبرييييييك

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام خانمای گل..مامانهای عزیز حال و اینده..روز همگی مبااارک.  . آخ جووووون انشاءلله ک.کلی خبرای خوب داریم از  امروز   

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای گلم،من چند روز اتفاقاتی بدی برام افتاد که حال مساعدی نداشتم،برای همین نتونستم به تاپیک س ...

سلام گلم منم بای ۹ اسفند برم آزمایش البته بی بی زدم ک حاله داشته روز ۱۰ انتقال ولی بازم توکل کردم ب خدا و سپردم ب خود خدا انشالله همه منتظرا زود جواب بگیرن

سلام هانا جون باور كن بيادت بودم مبارك باشه ب سلامتي تو تيكرت ابي بود كردي صورتي مال من صورتي يود كر ...

ممنون عزيزم انشالله هممون تا پايان باردارى راحتى داشته باشيم🌸💕

مهمترين مساله سلامتيه وگرنه جنسيت هر چى باشه براى مادر و پدر عزيزترينه

سلام عزيزم خوبم ممنونم بله دختره😍😍

سلام عزیزم...مشکل شما دقیقا چی بود؟؟؟البته اگه دوس دارین بگین ...آخه فک کنم منم همون مشکل رو دارم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

سلام دوستان امروز قرار بود انتقال داشته باشم اما کنسل شد . این هم شانس منه ، خیلی داغون شدم .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

تبریک به همه خانمهایی که توی این چند روز مامان شدن مثل گندمک عزیز

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
ممنونم عزیزم خودم‌هم خودم رو دلخوش میکنم به حکمت خدا

آره عزیزم.... دلت خوش باشه به حکمت و کرم خدا.... هیچوقت بد بنده شو نمیخواد.... به اندازه تک تک لحظه هایی که این داغ آزارت میده برات جبران میکنه

از دیروز یک آن از ذهنم بیرون نمیری.... حالم واقعا گرفته است. اما ما‌ که نمیدونیم چه خیری تو این قضیه بوده بنابراین نمیتونم بگم خدایا چرا کردی؟! اما میتونم التماسش کنم بهت صبر بده و بصیرت

نمیشه بگم غصه نخور. اما لطفا مراقب خودت باش. تنها نیستی. به یادت هستیم و دعا گو

پنج شنبه ، هم دلم ميخواد زودي برسه هم نه😅

انشالله که مثبته عزیزمممم منم شنبه دارم راستش منم باخودم فکرمیکنم چطوری میخام جوابو بگیرم😰 انشالله خدا کمکمون کنه و دلشاد بشیم همه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
وای خدا😂😂😂نه جدی من ۷/۵ تازه شیاف میذارم.تا ۸/۵ هم سفت و سخت میخوابم.ولی ساعت ۹ میرم.نهایتا تا ۱۱ ...

ساعت نه و هفده دقیقه س و من منتظرتم خاکستری جاننننن

انشالله بترکونی تاپیک رو بابتای عالیییییی ت

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان