2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دو تا  سقط هر دو هم با آی وی اف....اگه بدونم ایمنیا میشه کدوم ..میرم میدم حتما

من که رفتم پیش طرازی تا آزهای قبلیمو دید گفت احتمالا غلظت خون داری.آسپرین رو بخور.

بعد آزها رو نوشت.

که البته جز ویتامین دی مشکلی نداشت و گفت همون آسپرین و فمیبیون رو ادامه بده و امپول دی بزن.

برگه ی آزم رو میفرستم.

البته اناجون هم اینجا فرستادن چند بار.اما برای من یه چندتایی از اون نبود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم فكر نميكنم بد باشه ، من اينجا شنيدم كه ويتامين دي توي بارداري خوب نيست ولي امروز توي مطب دكترم ...

قرصش آره مشکلی نداره.چون دزش پایینه.

اما امپولش دزش بالاست.

خدا به خیر بگذرونه.

نه پری میاد نه تهوعم تموم میشه.

من که رفتم پیش طرازی تا آزهای قبلیمو دید گفت احتمالا غلظت خون داری.آسپرین رو بخور. بعد آزها رو نوشت ...

آرهآنا جون لطف کردن گذاشتن ولی خب من قبلا یه سری آز ها رو دادم انعقادیا رو ...الان فقط ایمنیا رو میخوام و نمیدونم کدوماس

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
آرهآنا جون لطف کردن گذاشتن ولی خب من قبلا یه سری آز ها رو دادم انعقادیا رو ...الان فقط ایمنیا رو میخ ...

آهان.

خوب با جوابت اگه داریش مقایسه کن اونایی که داری رو بذار کنار.

یا از آناجون بپرس ، که دقیق بگن. 

سلام عزيزم ، ناراحت شدم براي اتفاقات بدي كه برات افتاده ، ان شا الله كه به خير گذشته باشه و از اين ب ...

سلام گلم،ممنون عزیزم واقعا۲،۳روز خیلی بد رو گذروندم ، دعاکن دلم و زندگیم مثله قبل به آرامش برسن.

عزیزم همیشه خوش خبر باشی😘😘خدا روشکرکه بالاخره تواین روزا یه مامان داشتیم،الهی که خبرای خوش تاپیک ادامه داشته باشه 🤲🤲

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بچه ها منم حاملم    

وای دختر چقد خوشحال شدمممممم😍😍😍😍😍😍😍

ای جونم.خداروشکر.خداروهزار مرتبه شکر.

رفتم اخرین تاپیکتو خوندم دیدی چقد استرس داشتی بیخودی؟خداروشکر

خدایا این حال خوبو قسمت تک تک منتظراااا بکن.آمین💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها رفتم بخوابم چون درد داشتم نتونستم بخوابم و نشستم گریه م گرفت،خیلی اذیت شدم تا به امروز رسیدم،الان نمیدونم نگرانیم بی مورده یا نه ولی حال خوبی ندارم،دردم وقتی دراز میکشم بیشتر اذیت میکنه ولی الان که نشستم بهتر شدم،میدونین ممکنه علتش چی باشه؟

خیلی استرس دارم و نگرانم ،چرا این نفخ از بین نمیره اونم با این حجم از درد،کل شکمم رو گرفته،دعا کنید برام خواهشا ،و اگه میدونین از چی میتونه باشه یا چیکار کنم بهتر شه بهم بگین لطفا

چهارسال انتظار چهار سال دارو قرص دوا امپول حرف مردم زخم زبون شوهرم خدایا ممنوووووووونم😍😍😍😍😍

آخی عین من.منم چهار سال و نیمه منتظرم کاش منم فردا مثل تو بتام تپلی شه و خوشحالی خونوادمو ببینم😍😍😍خدایا قسمت همه دوستام کن این حاااال خوبو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای دختر چقد خوشحال شدمممممم😍😍😍😍😍😍😍 ای جونم.خداروشکر.خداروهزار مرتبه شکر. رفتم اخرین تاپیکت ...

فدات بشم اره به خدا رو ابرامممممم خدایا خدای مهربونم این حالمو قسمت همه ی منتظرا بکن😍😍😍