2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
واای که من شدم  عین مامان بزرگم 😂😂😂تا پیام یکیو میخونم که دعا کرده دستامو میبرم بالا و ...

واااااااي مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم همينطورم🤣🤣🤣🤣

خداااااااايا شكرت🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من اصلا بي بي رو بيخيالش بشو فقط رو مخه😓

آزمایش روز چند برم؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
خیلی اذیت کننده شده،کل شکمم درد گرفته،یه بار قبلا اینجوری نفخ داشتم ولی احساس میکنم الان شدیدتره،کاش ...

خیلی این عارضه تو بارداری رایج هست مامان جون

میوه خام و کاهو بدون روغن زیتون نخور

و هر چی میخوای بخوری یه سرچ کن ببین نفاخ هست یا نه

این روزها میگذره نگران نباش همش میشه خاطره شیرین

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نرمالش روز ۱۴ است ولی بعضیها زودتر یا دیرتر میرن. 

چند روز زودتر؟12برم؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
شما برای فشارخونتون چه داروهایی مصرف میکنید 

عزيزم من الان هيچ دارويي مصرف نميكنم ، توي بارداري قبلي فشار من از هفته ٣٠ يكدفعه رفت روي ١٣ روي ٨.٥ كه دكترم گفت بهتره بيمارستان بستري بشم تا كنترل بشه و دو روز بيمارستان بستري شدم و از اون به بعدش قرص متيل دو پا ميخوردم و هر روز فشارم رو ميگرفتم و تقريبا توي همين رنج بود ولي خوب بالاتر هم نميرفت و فقط اواخر بارداري ١٤ روي ١٠ شد كه يك هفته زودتر سزارين شدم.  البته دفع پروتئين و ورم اصلا نداشتم .

توي اين بارداري هم يك بار هفته ٩ توي مطب فشارم ١٢ روي ٨ شد كه دكترم گفت براي هفته ٩ يه كمي بالا هست و من رو پيش يك دكتر كليه و فشار خون فرستاد كه آزمايش كامل برام نوشت و خدا رو شكر مشكلي نداشتم و فعلا تا الان هم فشارم بالاتر از ١١ روي ٧ نرفته ولي تحت نظر دكتر هستم . 

من یه سقط داشتم. اما طرازی برام نوشت ایمنی انعقادی ها رو. البته خدا رو شکر مشکلی نداشت. اینجا بچه ...

دو تا  سقط هر دو هم با آی وی اف....اگه بدونم ایمنیا میشه کدوم ..میرم میدم حتما

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
هنوزم تهوع دارم .عصرها بدتره.مثل الان تا شب. زیر بغل و سینه هامم کمی درد میکنه. پری هم باید شنبه م ...

عزيزم فكر نميكنم بد باشه ، من اينجا شنيدم كه ويتامين دي توي بارداري خوب نيست ولي امروز توي مطب دكترم متوجه شدم كه به كساني كه مشكل سنگ كليه دارن به جاي قرص كلسيم قرص ويتامين دي ميده ، پس اصولا نبايد بد باشه .

سلام دوستای گلم،من چند روز اتفاقاتی بدی برام افتاد که حال مساعدی نداشتم،برای همین نتونستم به تاپیک س ...

سلام عزيزم ، ناراحت شدم براي اتفاقات بدي كه برات افتاده ، ان شا الله كه به خير گذشته باشه و از اين به بعد شادي باشه براتون . 

گندمك جون خدا رو شكر مامان شده عزيزم .

روز ١٥ برو عزيزم و ان شالله كه به قول دوستان بتات تپل باشه😍

تا 15که پیر مبشم م بخوام زودتد برم ولی نمیدونم چقدر زودتر جواب میده

خیلی این عارضه تو بارداری رایج هست مامان جون میوه خام و کاهو بدون روغن زیتون نخور و هر چی میخوای ب ...

ممنونم از دلگرمی ای که بهم دادی عزیزم،خدا کنه همه چیز خوب پیش بره،خیلی سختی کشیدم تا بالاخره بتای مثبت دیدم،امیدوارم خدا کمکم کنه