2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانننننننننننننم روزچندم زدی؟ 

جونت سلامت گلم😘ديشب زدم ميشد روز يازدهم ولي نمي دونم چرا نميتونم بهش اعتماد كنم 😅 ان شالله پنج شنبه ميرم آزمايش

خداااااااايا شكرت🙏🏻
مرسي عزيزم 😘😘😘😍😍😍 ولي هاله ي كمرنگي هستش

همونمممم اوکیه عزیزممممم خیلی خوشحال شدم 🙏🏻🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهام ما چشم امیدمون به توئه... تو برای این بچه ها الگو هستی😀 یه وقت همچین خبطی نکنی😉

ای خدا 😂از من توقعی کمی داشته باشید😂😂😂😂 یدفعه دیدی محو شدم😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
جونت سلامت گلم😘ديشب زدم ميشد روز يازدهم ولي نمي دونم چرا نميتونم بهش اعتماد كنم 😅 ان شالله پنج شنب ...

وای من ک هنوز جرات نکردم تا 5شنبه ک برم ازمایش نمیزنم... 

ولی واست مباااااااااارک باشه عزیزدلمممممممم 😍😍😘

همونمممم اوکیه عزیزممممم خیلی خوشحال شدم 🙏🏻🌸

فدات بشم ان شالله كه قبل عيد هممون انرژي و عيديمون رو خدا مي گيريم و سال جديد رو شروع مي كنيم😍

خداااااااايا شكرت🙏🏻
خداکنه ازهمون باشه من تحمل میکنممممم😍 حتما عزیزدلم حتما لایق باشم دعاگوتم مهربونم خدافندقت رو نگه ...

موعدم فرداست  

خدا کمکمون کنه توکل به خودش

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
آزی25776 ‍ ‍  عزیزم خیلی خیلی ممنون امیدوارم که پانکچر فردا پربار باشه واسم چون دیگه آخرین باره ...

ممنونم آتريساي عزيزم ، من هميشه پستهاي شما رو با دقت ميخونم ولي بعضي وقتها واقعا راهكاري براي مشكلاتت ندارم دوست عزيزم به جز دعا كردن و طلب خير براتون از خالق بزرگ و مهربون ، ان شا الله پانكچر خيلي خوبي داشته باشي با يك عالمه جنين كه بشن چراغ خونتون . مطمئنم يك روزي كه خيلي زوده ميا اينجا و برامون از حال خوبت و از خانواده ٤ نفره يا شايد هم بيشترتون ميگي ، برات از خداي مهربون بهترين لحظه ها رو آرزومندم همينطور براي همه دوستان گلم .

آره واقعا خدا کمک کنه😪😭 الان تخمدانم داره سوزن سوزن میشه  چه وضعی شدم خداوکیلی😫😭😭😭

من دو روز قبل از پانکچر از درد تخمدان مررررررررددددددممممم 

یعنی بحدی درد داشتم که مونده بودم روی مبل تکون نمیتونستم بخورم یک روز و کامل خوابیدم از یه طرف درد پدرمو دراورده بود از یه طرف داشتم دیوانه میشدم میگفتم اینهمه دارو و بدبختی الان تخمکام حتما داره ازاد میشه که اینطوری درد امونمو بریده ولی خداروشکر 

پس فرداش ه رفتم پانکچر همش سرجاش بود خداروشکر نمیدونم اون درد چی بود که نفسمو گرفته بود

شماهم فکرای بدنکن همه رو بذار به حساب باردار بودن واللللا بخدا مثبت فکرکن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
مامان موفق جون ميتونم سوال كنم دوز ميكرولينتون چند بود؟ ٣/٧٥؟

نمیدونم اینی که میگید چیه.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
چیزی که من دیدم تقریبا از 13 14 تا روز21 بوده اما در کل بستگی به سونو و رحمت داره

ممنون عزیزم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من دو روز قبل از پانکچر از درد تخمدان مررررررررددددددممممم  یعنی بحدی درد داشتم که مونده ...

ان شاء الله ک همینطوره ک میگی عزیزم 

منم خیلی اذیت شدم سر پانکچر اما خب گذشت دلخوشم به این فندقای شیطونم الان😘😅