2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
مامان سبحان جان به نظر من داشتن یه همسر همراه و فهمیده حتی از داشتن بچه هم مهمتره. خداروشکر که همسر ...

عزیزم خیلیم مرتبط بوددددد د..... 

اصلا یکی از شروط مامان بابا شدن همین رصایت دو طرفست..... 

ما شدنه و من بودنها رو تو دوران مجردی گذاشته..... 

عزیزم خیلیم به جا بود..... 

ممنون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من تو سیکل ای وی اف بودم امروز بعد ۴ روز استفاده امپولا  گونال اف و منوپروتین روز دوتا سونو کردن و فقط یه تخمک ۱۶ داشتم و فولیایی خیلی ریز ....کنسل کرد دکترم گفت  دیگه فایده نداره دارو و اون فولی ۱۶ نمیزاره اون یکی فولیا رشد کنن ایو کن با همین تخمک ۱۶....به نظرتون ایو کنم  

خدا جونم شکرررت  
الهام جونم منو شما مثل همیم😍😍😍 علایمتون تا آلان چیه؟؟؟

من زیادبه  علایم توجه نکردم 

م م ه ها که برای پروژسترون دردناکه 

کمر دردم میاد میره !توکل برخدا عزیزم دعامیکنممم دل بچه ها شادبشن 🙏🏻🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خدایا شکرتتتتتتتت.....  مبارکت باشه سبحان عزیزت.....  حالا اسم سبحانم نذاشتی ما بهش سبحا ...

سلام دوستان گلم ، ممنونم آنا جون ، خدا بچه هاي شما رو هم حفظ كنه و اين روزهاي خوب رو قسمت همه منتظرها بكنه .

فعلا بچه ام هنوز به دنيا نيومده اسم مستعار داره . 😍😍😍

چرا برای من انقدر دیر گذشته فکر کردم اول هفته آز داشتی.... ایشاله مثبتی...  پس با الهام جون هس ...

اتفاقا برای منم خیلیییی دیر گذشته 

ازمایشمو رو روز پانزدهم نوشته اما تومرکز بهمون میگفتن روز یازده و سیزده آز بدین نمیدونم چراانقدر دیر از رو نوشته

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلااااام صبحتووون با ياااد خداااااا زيباااااا ميگم ديشب كه تست زدم دوبار بعدش رفتم چك كردم انگار نه ...

هورااااااااااااااا مبارکه مبارکه🥰🥰😘😘😘😘😘😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بد به دلت راه نده عزیزم. خیره اصلا باردار هم که بشی ایام پریودت که برسه درد داری منم الان به روز پ ...

فداتشم عزیزدلم منم خوابیدم خداروشکر خونریزی ندارم وحالم خیلی بهتر شده اما تهوع شروع شده هی میخوام بالا بیارممممم☹️

انشالله که همه چی خوب پیش میره نترس عزیزم هرچند منم همین ترس رو دارم

فداتشم مهربونم به دعای تو وفندقات ان شاء الله 

خداروشکررررر دردم کم شد فقط یکم کمر درد دارم ک دراز کشیدم اما تهوع شروع شده از صبحی 😧

نگران نباش طبیعیه.....  انشالله که این پیک رو رد میکنی و خبری از اون ورپریده نمیشه.....

خداروشکرررررر الان بخیر گذشته ولی تهوع امانم رو بریده از صبح کافیه از جام بلند بشم 

فداتشم مهربونم به دعای تو وفندقات ان شاء الله  خداروشکررررر دردم کم شد فقط یکم کمر درد دارم ک ...

انشالله که تهوعت از بارداریههههههه فندقا رونمایی کردننننن😍

من فقط یه فندق تو دلم دارم عشقم دعاکن برامون

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
انشالله که تهوعت از بارداریههههههه فندقا رونمایی کردننننن من فقط یه فندق تو دلم دارم عشقم دعاکن برا ...

خداکنه ازهمون باشه من تحمل میکنممممم😍

حتما عزیزدلم حتما لایق باشم دعاگوتم مهربونم خدافندقت رو نگه داره 

تو اوضاعت چطوره؟ 

موعدپری کی هست؟