آزی25776 عزیزم خیلی خیلی ممنون امیدوارم که پانکچر فردا پربار باشه واسم چون دیگه آخرین باره و به اندازه کافی هورمون گرفتم و خب اصلا واسه شرایط من مناسب نیست...بله دقیقاااا بهترین راه حله و باید کارها رو تقسیم بندی کنم و مرحله ای پیش برم...توکل به خدا..مراقب خودتون باشید
@آزی25776
@مهرآفرین۹۷ خیلی خیلی ممنونم عزیزم و دلگرمم به دعاهای شما دوستان خوبم ...بهترینهااا نصیبتان..ببخشید نتونستم ریپلای کنم
@مهرآفرین 97
@مامان_سبحان7 سلااااام بر مامان خانوم دو گل زیباااااا...به سلامتی گل پسر تو راه دارید...به به خیلی عالیه...تبریک میگم بهتون...امیدوارم که به سلامتی در آغوش بگیرید شاه پسر رو...شما هم مثل انا جون ۴خونه تون تکمیل شد به سلامتی....انشاا.... شاهد موفقیت های همیشگی شون باشید مامان مهربون..ببوسید روی ماه مهرسای نازنین رو
@تورک_آنا سلام انا گلی مهربون...با شرمندگی فراوان لطف میکنید صفحه۸۱۳۸ پیام من رو بخونید ممنونم..
✔✔فردا پانکچر میشم بیمارستان پارسیان دیگه نمیدونم مرکز خوبی هست یا نه؟و بعد از اون باید تصمیم بگیرم انتقال فرش باشه با فریز برای بار آخر چون دکتر پادمهر گفتن اصلا شرایط خوبی نداری و باید جراحی وسیع انجام بشه ممنون میشم نظرتون روبگید...
✔✔✔ولی دکتر زنان تاکید دارن فرش انجام بشه و خب شرایط ایمنی و انعقادی کاملا نادیده گرفته میشه با این حساب....در صورت شکست دیگه بابد برم سراغ ساروگیت با جراحی سنگین و بعد انتقال فریز به عنوان راه بعدی
🔴🔴🔴🔴در صورت مثبت شدن😍مسافرت هوایی ۳ ساعته رفت و برگشت دارم به نظرتون امکانش هست یا نه؟دکتر نظری ندادن فعلا در اینباره اگه بخوام فرش انتقال بدم اینم میشه چالش بعدی😎
...امیدوارم روزی برسه که از دست این تصمیم گیریها راحت شم و اینهمه مزاحم شما نشم و همیشه شرمنده نباشم...فکر کنم پر چالش ترین عضو این خونه هستم🤔🤔🤔