2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

سلام آنای عزیز...

من کاربر ماهیرخم اگه بشناسی...بعد از دومین انتقال و سقطی که داشتم...دوروز پیش رفتم مرکز برای مشاور ژنتیک...

طبق پرونده و آز های قبلیم گفتن نیاز به آزمایشای ژنتیک نیست...میگن تنها مشکل همون تخمدانهای پلی کیستیک هست که شاید سقطت هم به همون علت باشه....دارو دادن تا ماه بعد برم تو سیکل باز....به اصرار من کاریوتایپ رو نوشتن و انجام دادم ولی جوابش هم الان نمیاد...

دکتره ژنتیک میگفت به سرم آی وی آی جی اعتقادی ندارم و بنظرم الکیه..تنها راهی که داری اینقد انتقال بده تا یکیش بمونه.

آنا جون شما چی میگین؟؟خیلی گیج شدم خیلی

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
اناجون درداي اندومتريوز تايم مشخصي داره؟ يعني حتما نزديك پريود و خود پريوده؟ دردي كه ربطي به تايم پر ...

دقیق نمیدونم اما فکر کنم دردای میان سیکلم میتونه مرتبط باشه اما فکر کنم معمولا کسایی که دوران غیر پریودی درد دارن احتمالا باید موقع پری هم درد داشته باشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنای عزیز... من کاربر ماهیرخم اگه بشناسی...بعد از دومین انتقال و سقطی که داشتم...دوروز پیش رفت ...

عزیزم آزهای ایمنی انعقادی رو ندادی؟

سقطتت چه زمانی بود؟

پلی کیستیکت در چه حده؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
امروز روز پریودیمه بچها من درد پری دارم 😭😭

نگران نباش طبیعیه..... 

انشالله که این پیک رو رد میکنی و خبری از اون ورپریده نمیشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم آزهای ایمنی انعقادی رو ندادی؟ سقطتت چه زمانی بود؟ پلی کیستیکت در چه حده؟

به دکتر گفتم میگه لازم نیست...سی دی مارکرا رو دادم ...انتقال قبلم هم آنوکساپارین داشتم...دوماه پیش سقط داشتم نو شش هفته...پلی کیستیکمم شدیده..

دکتر میگه سرم بیفایدس..جواب کاریوتایپ هم هر چی باشه که دارو نداره...خودم میگم این انتقالم اگه مثبت شد با سرم پیش برم ..ولی نمیتونم تصمیم نهایی رو بگیرم و هیشکی اطرافم نیست باهاش مشورت کنم 

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

آزی25776‍ ‍  عزیزم خیلی خیلی ممنون امیدوارم که پانکچر فردا پربار باشه واسم چون دیگه آخرین باره و به اندازه کافی هورمون گرفتم و خب اصلا واسه شرایط من مناسب نیست...بله دقیقاااا بهترین راه حله و باید کارها رو تقسیم بندی کنم و مرحله ای پیش برم...توکل به خدا..مراقب خودتون باشید

@آزی25776‍ 

@مهرآفرین۹۷  خیلی خیلی ممنونم عزیزم و دلگرمم به دعاهای شما دوستان خوبم ...بهترینهااا نصیبتان..ببخشید نتونستم ریپلای کنم

@مهرآفرین 97

@مامان_سبحان7      سلااااام بر مامان خانوم دو گل زیباااااا...به سلامتی گل پسر تو راه دارید...به به خیلی عالیه...تبریک میگم بهتون...امیدوارم که به سلامتی در آغوش بگیرید شاه پسر رو...شما هم مثل انا جون ۴خونه تون تکمیل شد به سلامتی....انشاا.... شاهد موفقیت های همیشگی شون باشید مامان مهربون..ببوسید روی ماه مهرسای نازنین رو

@تورک_آنا   سلام انا گلی مهربون...با شرمندگی فراوان لطف میکنید صفحه۸۱۳۸ پیام من رو بخونید ممنونم..

✔✔فردا پانکچر میشم بیمارستان پارسیان دیگه نمیدونم مرکز خوبی هست یا نه؟و بعد از اون باید تصمیم بگیرم انتقال فرش باشه با فریز برای بار آخر چون دکتر پادمهر گفتن اصلا شرایط خوبی نداری و باید جراحی وسیع انجام بشه ممنون میشم نظرتون روبگید...

✔✔✔ولی دکتر زنان تاکید دارن فرش انجام بشه و خب شرایط ایمنی و انعقادی کاملا نادیده گرفته میشه با این حساب....در صورت شکست دیگه بابد برم سراغ ساروگیت با جراحی سنگین و بعد انتقال فریز به عنوان راه بعدی

🔴🔴🔴🔴در صورت مثبت شدن😍مسافرت هوایی ۳ ساعته رفت و برگشت دارم به نظرتون امکانش هست یا نه؟دکتر نظری ندادن فعلا در اینباره اگه بخوام فرش انتقال بدم اینم میشه چالش بعدی😎

...امیدوارم روزی برسه که از دست این تصمیم گیریها راحت شم و اینهمه مزاحم شما نشم و همیشه شرمنده نباشم...فکر کنم پر چالش ترین عضو این خونه هستم🤔🤔🤔

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنون از تبریکاتون  من زنگ زدم مطب دکتر طرازی منشی گفت 19بیا سونو  قلب. ..سه شنبه هم تکرا ...

به سلامتی انشالله 19م بهترین ریتم و نقطه سفید دنیا رو میبینی.... 

دوستان سی دی مارکر ها جزو آز ایمنی هست یا انعقادی؟؟

عزیزم از آیتمهای آز ایمنی هست که بابتش سرم یا پردنیزولون تجویز میشه که خب جدیدا یه جورایی ابن درمان هم در نظر گرفته نمیشه انگار و بعضی پزشکان رد میکنن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

همون دوستی که امضاش ورودیه باب الجواد امام رضا بود اسمش یادم رفته😶😶(اگر اشتباه نکنم amima# )

نتیجه انتقالش چی شد..؟

اگر اسمشو میدونید صداش کنید لطفا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آز های ایمنی به حز سی دی مارکرا دیگه چی هستن؟؟

ماهیرخ باز همون دکتر قبلی میری؟ فکر کنم رستمی بودی درسته؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
همون دوستی که امضاش ورودیه باب الجواد امام رضا بود اسمش یادم رفته😶😶 نتیجه انتقالش چی شد..؟ اگر ا ...

کاربر @amima    

دوستم کجایی؟؟بیا ببینیم چیشد انتقالت مامان جون❤🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘