2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دوست جونا امشب رفتم سونو دکتر گفت خداروشکر رحمت پاک پاکه و از بقایای جنین چیزی نمونده کاملا دفع شده ...

بسلامتی ازی جون موفق باشی گلم..برات بهترینها رو ارزو.میکنم. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیف اون کیکی که امشب خورده نشد🙁 لااقل اینجا نمیگفتی دل ما رو هم آب نمیکردی.... حالا من چجوری فکر ا ...

ببخشید رویا جان خودمونم که نخوردیم😂😂 دلم برای شوهرم خیلی میسوزه خدا خودش بهمون کمک کنه

مبارکه عزیزم. میشه تاریخانتقال و عدد بتات رو بهم بگی؟ دنبال یه هم دوره ای میگردم من 8 بهمن 3تا بلاست ...

عهههههههه نازی منم 2تا بلاست انتقال دادم 5شنبه بلید برم ازمایش بی بی نزدم البته میخواستم روز5انتقال بزنم گفتن زوده😂علایمت چی بود نازی جونم؟ 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍سلام بچه ها با منم دوست باشید😄 من آرامشم خیلی وقت تاپیکتونو میخونم اما عضو نبودم.همین الان عضو شدم.خیلی خوشحالم بچه هاییکه باردارن و تازه باردار شدن.من ۳بار ای وی اف کردم ۲بارش زیفت و ای وی اف بود.آخریش همین ۱۰روز پیش منفی شد.خیلی ناراحت شدم چون ۸سال ازدواج کردم و ۳بار ای وی اف ناموفق.بهم گفتن بعد عید بیام دوباره.نمیدونم از الان چیکارا کنم که اینبار بگیره.

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

انشالللللللله خدا به هممون کمک کنه👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ایشالا روز مادر و تولد من و بتای تپل گندمک رو باهم جشن میگیریم

عزیزم تولدت پیشاپیش مبارک امیدوارم بهترین ها رو بهش برسی❤❤❤ انشالله به حق فاطمه زهرا منم دست خالی برنگردم .

سلام بچه ها

گندم جان منم مثل شما آزمایش بتام50شده بود خیلی ناراحت بودم... امروز که هجدهم روز بعد انتقال میشه شد 134... منم مثل شما خیلی غصه خوردم خیلی ناراحت شدم... الان هم نمی دونم شرایط چطور پیش میره  به خدا توکل کردم... شما هم غصه نخور انشاالله بالاتر میره...

منم شنیدم بتا تو بعضی ها دیر بالا میره.... انشاءالله همه چی به خوبی پیش بره 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍سلام بچه ها با منم دوست باشید😄 من آرامشم خیلی وقت تاپ ...

خوش اومدی عزیزم انشالله که جشن مامان شدنت رو همینجا میگیریم❤️❤️❤️