2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام حالا برسید به صفحه ۸۱۰۹ کله ام و میکنی😂😂😂

فقط می تونم بگم بازم خوبه گناهتو گردن میگیری... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  @Hana جان میشه درخواست دوستیم رو بپذیرید یه سوال شخصی دارم  ممنونم &nb ...

عزیزم کاربریش این نیست!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین؟ صبح شنبه تون بخیر بچه ها همسر من آزمایش اسپرم پروسس داد. من نمی دونم چه فرقی با ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم شستشو میدن بعد شمارش انجام میدن..... 

یادمه اون زمان که اسپرم همسرم شرایطش خیلی بد شد دکتر برا همسر منم اسپرم پروسسینگ نوشت و گفت اگه اسپرم خوب داشت دستور فریز میدیم که به عنوان ذخیره باشه که احیانا بعدا نیاز بود ازشون استفاده بشه که شرایط جوری شد ما کلا این کارو انجام ندادیم.... 

سلام دوستان☘🍀🌻 صبح شنبه تون بخیر😍 ان شاءالله هفته ای پررررر از انرژی و خبرهای خووووب باشه برای ه ...

عزیزم غربال از 11 هفته و 1 روز شروع میشه نگران نباش..... 

البته دوست داری دیرتر برو من خودم هر دو رو بعد 12 هفته رفتم.... 

آفرين خوب گفتي، واقعا دوماه حالا وسط اينهمه صبر زيادم عب نداره فقط توكل ب خدا انشالله رحمش رو شامل ح ...

آره عزیزم میتونه از آمپول باشه ولی قبل شروع حتما پرولاکتینم چک کن.... 

سلام از دیروز که پانکچر  کردم و اومدم خونه مدام درد دارم . دیشب مرگو جلو چشام دیدم درد شدید با تب و لرز . امروز بهترم اما دردام قطع نشده و ببخشید موقع ادرار شکمم بد درد میگیره. این دردای بعد پانکچر و هایپری تا کی ادامه داره . چرا اینجا دوستان میگن رژیم نمکی . اما رویان میگه حتی دوغم بی نمک . ؟؟

سلام از دیروز که پانکچر  کردم و اومدم خونه مدام درد دارم . دیشب مرگو جلو چشام دیدم درد شدید با ...

چن تا جنین داشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان  جواب ذخیره تخمدان من شده ۲‌.۱  سنم ۳۶ است  به نظرتان وضعیتم چطوره ؟؟& ...

عزیزم ذخیرت خوبه..... 

با یه سیکل خوب بعید میدونم هایپر بشی ولی کلا بهتره رژیم هایپری (آب زیاد، سفیده، گوشت و مرغ و ماهی) اینا کیفیت تخمکاتم بالا ميبره عزیزم..... 

بچه ها ميگم من صبحا ناشتا ميخوردم پودراينوفوليك رو الان دو روزه گذاشتم قبل از ناهار درد اونجا كه ه ...

من صفرمممممم.... 

خخخخخخخ.... 

بچه ها امروز بیبی چک زدم و منفی شد،بنظرتون امیدی هست؟

همیشه امید هست عزیزم..... 

آزمایش ذخیره تخمدانو کجا باید بدیم؟هزینش چقدره

هر جایی میتونی بدی فقط آزمایشگاه معتبری باشه..... 

هزینش دقیق نمیدونم ولی فکر کنم دوستان میگفتن آزاده و شامل بیمه نمیشه.... 

آنتی مولارین هورمون یا همون amh هست عزیزم....