2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بار دومه گلم

استرادیول برا چیخ؟3تا شیاف؟ایشالا بار آخر و دوقلو باردار میشی 😍😍چند تا انتقال دادی؟بار اولم همین جوری بودی؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
سلام من جواب آزمایشم و گرفتم مثبته ولی تیتر بتام ۴۷/۵ هستش گفتن خیلی خوب نیست باید سه شنبه تکرار کنم ...

نه عزیزم خیلیم عالیه مباااارکه ان شاءلله نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری 

بتای لاله جونم فکر کنم ۵۰ یا ۵۳ بود شکر خدا الان پسرش بغلشه 🌿🌿🌿🌿🌿🌷🌷🌷🌷🌷🌿🌿🌿🌿

خداجونم شکرت       
نه عزیزم خیلیم عالیه مباااارکه ان شاءلله نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری  بتای لاله جونم فکر کن ...

خدا کنه از دعای شما من که پاک نا امید شدم نمیدونم چرا ته دلم خالی شد لاله جون آزمایش اول بتاشون این عدد بود یا دوم ؟

خدا کنه از دعای شما من که پاک نا امید شدم نمیدونم چرا ته دلم خالی شد لاله جون آزمایش اول بتاشون این ...

آزمایش اولشون 

عزیزم تو به فکر نی نی و سیسمونی باش 

استرس اصلا خوب نیس 

مهم مثبت بودنشه عددش زیاد مهم نیست چون رنج آزمایشگاها باهم متفاوته 

خداجونم شکرت       
مامانا به سوال دیگه  من هرشب دو تا پروژسترون میزنم ساعت ۱۰شب، حالا میخوام از فردا به بعد ساعت ...

من جوابتو داده بودم عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم چی بگم راضیم به رضای خدا ....❤

عزیزم توکل بخدا کن و اینهمه استرس ب خودت و اون.جوجه ها نده..این دو روروز رو استراحت کن و ارامش داشته باش.خدابزرگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم توکل بخدا کن و اینهمه استرس ب خودت و اون.جوجه ها نده..این دو روروز رو استراحت کن و ارامش داشته ...

ممکن بخاطر تحرک زیاد باشه ؟ من از روز نهم یکسره بیرون دنبال کارم بودم خیلی راه رفتم😔😔😔

بی بلا باریکلا ببین میفهمی به منم بگو من از سر درد خنگ شدم .الهام ممکنه بخاطر تحرک زیاد باشه ؟ 

عزیزم  بین دو هفته ازمایش خونت خوبه اصلا نگران نباش بعدش بعد سه روز انشاالله میبینی که بالا رفته ،

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم  بین دو هفته ازمایش خونت خوبه اصلا نگران نباش بعدش بعد سه روز انشاالله میبینی که بالا رفت ...

الهام جان لطفا برام دعا کن خودم و خیلی سر زنش میکنم میگم شاید بخاطر تحرک زیادم بود .