2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنجشنبه ههههه😫 ننه  شدن یعنی خریدار تمام دردها..... خدایی ماها که ایرانیم همه دور ...

آره عزیزم سخته تنهایی وغریبی... 

آره تا پنجشنبهههههههه😪😭☹️ولی خداروشکر3روزمونده دعاکن مریم جونم ک ان شاء الله سالم وصالح باشن فندقام وبه رحمم محکم چسبیده باشن وتا9ماه ولم نکنن وبعدم سالم صالح دنیا بیان 😍

آره عزیزم سخته تنهایی وغریبی...  آره تا پنجشنبهههههههه😪😭☹️ولی خداروشکر3روزمونده دعاکن مریم ج ...

انشاله چسپیده با چسپ الهی سالم و تندرست

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنونم عزیزم من که خیلی امیدوارم. فکر میکنم دوقلو هم هست به خودم روحیه میدم. تا شنبه خیلی مونده هی خ ...

عزیزمممم خیلی خوبه که امیدوارییی ای جانم خدا فسقلیلاتو حفظ کنه 😘🤲 گلم علایما متفاوته نگران نباش ! 

خووو مادرت راست میگه استرس میگیری   

وقتی منتطری چیزی باشی روزا اصلا نمیگذره !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
تست زدم منفی بود چند روز پیش....

عوارض داروهاست چون ۴بار ای یو ای شدم سری اول لک بود گلاب به روت خون سیاه که خیلی کم میومد اخرش به دکترم قبلیم گفتم چرا اینطوری شدم گفت هرچی هست مشکل از دارو ی من نیست  

دوست گلممم ان شالله برای تو خیرباشه نکنه این فسقلی قایم شده🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸