2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قربونت برم منم خوبم ان شاالله خوش خبر بياي    

خداروشکرر که خوبی مواظب خودت باش عزیزم😍 

التماس دعا دارم گلم😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به مامانای حال وآینده من امروز سونو شدم وسیکل انتقالم کنسل شدبه خاطر ضخامت آندومتر باوجود کلی ...

غصه نداره

نی نی جان میخواد با سال جدید بیاد

بچه مون خاص فکر میکنه

انشالله که بهترین ها برات اتفاق بیافته🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام به مامانای حال وآینده من امروز سونو شدم وسیکل انتقالم کنسل شدبه خاطر ضخامت آندومتر باوجود کلی ...

نازنین جان تا حالا سیکل نچرال رو امتحان کردی؟میخوای به دکترت پیشنهاد بدی؟

تشکر عزیزدلم با دل پاکت برام دعاکن 🙏🏻❤️  کمر دردی امونمو بریده ! درحین فیلم نگاه کردنم ذهنم ...

کاش فقط انتظارش دو روز بود

۱۴روز خیلی زیااااادِ

کمر درد هم خوبه الهااااام خاااانم💓💓💓

خوووو ننه شدنت ازین دردا داره حالشو ببر     یکی از دوستام زنگ زده میگفت تازه غهمیده با ...

وای داره مغزم میاد بیرون به خدا دو ساعته دارم اشک میریزم بدتر شدم بهتر نشدم😢😢😢

@خاکستری   ننه احساس ضعف نداری من دو روزه مخصوصا شب خیلی گشنم میشه الان ۱:۳۰ساعت پیش خوردم باز ...

وااای الهامی جونم من موقع بارداری اینجوری میشدم. عجیب اینبار اینطوری نبودم هی میگفتم چرا اگه من واقعا باردارم گرسنه ام نمیشه !!باورت نمیشه شوهرم میگفت اینهمه علامت و بتا رو گذاشتی کنار گیر دادی به اشتها. اما دیدین که فکرم درست درومد متاسفانه. برو به فال نیک بگیر خواهر. من مطمئنم شما بارداری. دل من اینو میگه

وای داره مغزم میاد بیرون به خدا دو ساعته دارم اشک میریزم بدتر شدم بهتر نشدم😢😢😢

عزیزم کاش. ی سر میرفتی بیمارستان فشارت رو چک میکردی گلم..اینجوری ک بده ایقد اذیتی عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم هیچ فرقی با بچه های معمولی ندارن اتفاقا سالم ترن کمتر بیمار میشن و باهوش ترن خصوصا اگه فریز با ...

بیاااا (به چالش بعدی خوش آمدید)

باید بریم کلاس آموزشی [کم نیاوردن در برابر بچه های نخبه میکرویی ]😉😁

دهه نودی ها کم وزه نبودن میکرویی هم بشن چه شود😁😂

عزیزم هیچ فرقی با بچه های معمولی ندارن اتفاقا سالم ترن کمتر بیمار میشن و باهوش ترن خصوصا اگه فریز با ...

هزار ماشالله به جان جانان💓

ای جووونم.ماشاءالله. خدا حفظش کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹