2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها الان رفتم دستشویی دستمال کشیدم لکه کامل ندیدم اما دستمال یه کوچولو قرمز کمرنگ شد.هروقت هم لک ...

منم دقیقا عین شما بودم از دیروز که دهمم بود لکه داشتم شیاف گزاشتم کم شد امروز صبح باز یکم داشتم احساس میکنم ماله پریودیه که میخواد بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها الان رفتم دستشویی دستمال کشیدم لکه کامل ندیدم اما دستمال یه کوچولو قرمز کمرنگ شد.هروقت هم لک ...

خواهششش میکنم ازمایشت مثبت شد به منم بگو توروخدا من که جرات ندارم برم ازمایش بدم والا اگه ماله شما مثبت بشه ماله منم میشه چون شرایط شمارو داشتم

خواهششش میکنم ازمایشت مثبت شد به منم بگو توروخدا من که جرات ندارم برم ازمایش بدم والا اگه ماله شما م ...

عزیزم من اصلا چیزی به عنوان لک روی دستمال نمیبینما.فقط انگار رد قرمز خیلی خیلی کمرنگ که به زور دیده میشه میبینم.نمیدونم دلیلش چیه.باشه گلم حتما روز ازمایش میام اینجا خبر میدم.من که هنوزم امید دارم.ان شاالله هممون نتیجه بگیریم.من ادمیو میشناسم که روز ازمایشش لک و خونریزی داشت اما مثبت شد.هرچی خدا بخواد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام بچه ها من با این بی بی چک خودم و رسوای عالم کردم😂😂😂صبح مدیکور گذاشتم منفی شد گفتم ولش کن نشدم نشد هر چی خدا بخواد الان بیرون بودم رفتم یه مارک خارجی خریدم تست و گذاشتم دوباره امروز ۱۸ روز از hcg میگذره و روز ۱۳ انتقالم من فکر میکردم استرسم خیلی خیلی روزهای آخر بیشتر باشه ولی واقعا نیست فقط حس کنجکاوی دارم دوست دارم زودتر ببینم اون تو چه خبره چندتا از کنجدام هستن پیشم 😁😁😁. یکشنبه وقت آزمایشمِ تا روز آزمایشم و جوابش نیاد توکلم به خداست لطفا برام دعا کنید واقعی واقعی باشه نه کاذب انشالله دامن همه ی ما سبز بشه و همه شاد بشیم .مرسی از همه ❤❤❤

سلام بچه ها من با این بی بی چک خودم و رسوای عالم کردم😂😂😂صبح مدیکور گذاشتم منفی شد گفتم ولش کن نشد ...

دختر دیگه مثبت تر از این؟😍😍😍تبریک میگم بهت عزیزم.صد در صد مامانی.من که خیلی وقته میگم بهت

راستی مارک بی بی چکت چیه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوبمممممم عزیزم، توچطوری چخبر از فندقات؟ 

قربونت برم فعلا که خودشو نشونم نداده اما امیددارم که انشالله دلشادم میکنه خودت چطوری نی نی ها خوبن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
از تجربه شخصیم بهت میگم، استرس تاثیر صد درررررر صد روی کیفیت تخمک داره، در واقع استرس کیفیت تخمک و ص ...

وای عزیزم ممنون از اینکه تجربتو دراختیارم میذاری خیلی نگرانم همسرم ازالان میگه مطمئنم ۲قلو باردار میشی واسه همینه ک نگرانم ناامید شه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دختر دیگه مثبت تر از این؟😍😍😍تبریک میگم بهت عزیزم.صد در صد مامانی.من که خیلی وقته میگم بهت راستی ...

مرسی که انقدر درکم میکنید به خدا دادم از کنجکاوی میمیرم 😂😂😂 بازم مرسی انشالله همه به آرزوهاشون برسن ❤ مارک بی بی چکم zimoha

منم دقیقا عین شما بودم از دیروز که دهمم بود لکه داشتم شیاف گزاشتم کم شد امروز صبح باز یکم داشتم احسا ...

شیاف اضافه کردی کلا؟

قربونت برم فعلا که خودشو نشونم نداده اما امیددارم که انشالله دلشادم میکنه خودت چطوری نی نی ها خوبن

منم امیدوارم خوب باشن عزیزدلمممممممم، فعلا ک هر روز یه علایم دارم تا بعد ان شاء الله ک بخاطر فندقاس😍😄