2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@دریا_دل3236      

تولد پرنسس نازتو تبریک میگم مامان خانمی.ان شاالله قدمش پر از خیر و شادی باشه

امیدوارم این حس ناب قسمت تک تک زنای سرزمینم بشه و همه ی منتظرا بتونن نی نیای نازشونو بغل بگیرین 💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من دی پانکچر شدم. واسه قبل انتقال داد بمن.. برا شما قبل پانکچر این امپولو داد؟

عه چ جالب، آره برا من داده تا بعدش پانکچر کنه، برا گل صحرا هم واس انتقالش داده بود که قبل از انتقال یه دونه زد، الحمدلله مثبت هم شد،، شما طی پانکچر چند تا فولیکول داشتین؟ چن تاش جنین شد؟ کیفیت نینیا رو هم میتونم سوال کنم؟

...
مهیا جان احیانا یبوست نداری عزیزم؟

نه اصلا، اتفاقا وقتی میخوام گلاب ب روتون دستشویی برم درد میگیره،، جیش هم دارم درد میگیره، همینو کم داشتم که گیر بدم بهش      

...
عزیزم علائم پریودی و بارداری شبیه هم هستن کاملا.اصلا بهش فکرنکن‌ان شاالله که خوش خبر باشیم همگی روز ...

آره واقعا خیلی دیر میگذره،،ببینیم خدا چی میخواد

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
 منم دیفرلین تزریق کردم سه تا، 14 روز بعد از آخرین تزریق رفتم و دکتر بلافاصله گونال اف نوشت و س ...

خیلی مرسی بابت توضیحت،، داروتون فقط گونال بود؟ و اینکه کیفیت جنین ها رو‌  هم میتونم بپرسم؟

من یکی رو زدم ولی دومی رو‌میترسیدم، مرسی که توضیح دادی، بعد از پانکچر سر وقت پریود شدی؟

یه خانومی بود تو یه تاپیک دیگه میگفت دوتا دیفریلین زدن براش از همین ۲۸ روزه ها، میگفت از آذر تا حالا پریود نشده با اینکه فقط دو تا زده بود

منم ترسیدم میخواستم دومی رو در برم نزنم

...
اره روش های درمان بسته به نوع مشکل متفاوته، واسه من گفت باید کاری کنیم تخمدانات کمی آروم بگیرن واسه ...

پس اینطوری مرسی عزیزدلمم خداروشکر انشأالله که واسه تک تکمون همه چی خوب پیش بره🙏🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اره روش های درمان بسته به نوع مشکل متفاوته، واسه من گفت باید کاری کنیم تخمدانات کمی آروم بگیرن واسه ...

شما باردار شدید؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مگه میشه بی بی چک نشون بده آز نشون نده!؟ولی بازم هرکاری که بهت ارامش میده و استرست رو بیشتر نمیکنه ا ...

ممنون عزیزم فعلا تا روز آزمایشم باید صبر کنم چاره ای جز رضا و توکل نیست خدا به همه امون آرامش و صبر بده .❤

راستی محیا بمن بعد هر دیفرلین ۴ تا هپارین داد ک گفت هر ۱۲ ساعت بزنم. حالا نمیدونم ۱۲ ساعت بعد هر دیف ...

به من نداده، شاید چون خونو کمی فلیظ میکنه و قراره شما انتقال داشته باشین بهتون داده

دکترتون کیه؟

...
آره واقعا خیلی دیر میگذره،،ببینیم خدا چی میخواد

امیدوار باش گلم.به نتیجه فکرنکن.بگو هرچی خدا بخواد همون میشه.بگو خودمو سپردم به دستای خدا.

خدایی که من میشناسم بی شک برای بنده هاش بدی نمیخواد

توام همینطور گلم @amir70      

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
امیدوار باش گلم.به نتیجه فکرنکن.بگو هرچی خدا بخواد همون میشه.بگو خودمو سپردم به دستای خدا. خدایی که ...

سلام عزیزم من ۲۷بهمن انتقال داشتم الان روز پنجم هستم یا ششم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان