2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
الهی آمین عزیزم ممنون.ان شاالله شماهم به زودی خبر مامان شدنتو بدی.دعا کن منم هفته ی دیگه خوش خبر باش ...

انشالله عزیزم 

از خدا میخوام این روزای عید همه دلشون شاد باشه و پرررر از اتفاقای خوب و قشنگ 

چی میگی تو😤😤😤😤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز 8 انتقالمه - از روز چهارم تهوع هام شروع شده و مرتب بالا میارم - از کی به نظرتون بی بی چک میشه ...

عزیزم از روز 4 تهوع برا بارداری نمیتونه باشه..... 

به دارویی چیزی حساسیت شاید داری به دکترت بگو شاید بخواد دارویی رو واست تغییر بده..... 

ترجیحا سراغ بی بی نرو و با وقتش آزتو بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من آمپول انوکسانم رو هر روز ساعت 4 و نیم میزدم امروز رفتم دکتر کارم طول کشید تا برسم خون ...

همون روال قبل بزن..... 

نگرانم نباش..... 

انوکسان انقدر تایمش حساس نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من سه شنبه بعد همه آزمایشها و کارام امادس و حدودا جمعه هفته بعد پری می شم.  اگه همه آزما ...

عزیزم به نظرم دم دمای عیده بذار بمونه برا بعد.... 

دفعه اولتم هست فکر کنم حتی اگه انتقالم بدی اون دو هفته بیفته تعطیلات عید و دکترا نباشن و یه سوال یا کار اورژانسی داشته باشی بهت خیلی استرس وارد میشه.... 

ممنون آزی جان - فردا تست میکنم - باید بخرم - ممکنه این تهوع ها از پروژسترون ها باشه 

از پروژسترون، استرادیول و..... 

به دکترت حتما بگو..... 

نباید آنقدر بالا بیاری.... 

به من بعد انتقال روز 1و3و6امپول اچ سی جی دادن نصف امپول بنظرتون کی بی بی چک بزارم

کلا با نظرم نذار و فقط روز آز برو برا آز چون روز 6 هم هاش سی جی داری.... 

بچه ها من آزمایشم صبح بود متاسفانه منفی شد ... خیلی داغون شدم چون خیلی امید داشتم ... نمیدونم چرا حک ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... 

نمیدونم چی بگم اما انشالله به زودی این خاطرات تلخ با شیرینی در آغوش کشیدن دردونت محو میشه..... 

سلام مامانا کسی بعد انتقال ویتامین دی میخورده؟دوز ۵۰/۰۰۰ باید یه هفته درمیون باشه یا هرهفته؟ من وی ...

عزیزم برا بعد انتقال معمولا ویتامین دی نمیدن مگر در موارد خاصی که پایین باشه و.... 

به نظرم احتیاطا یه جورایی از مرکز بپرس..... 

رویا جون خوبی؟ معلومه نی نی دخمله یا پسر؟

بله گل پسره.... 

بچه هایی که مثبت شدن بعدازانتقال سینه هاتون تغییر کرد؟؟ نمیخاد تغییر کنه؟ ای خدا ده روز چجوری ...

والا مال من ماه‌های آخر تازه به تغییری نشون دادن..... 

چطور به خودشون همچین اجازه ای میدن از خدا نمیترسن؟ من ۴۳ سالگی ازدواج کردم دایی بزرگ همسرم گفته بود ...

خدا مادرشوهرتو بیامرزه و جنت مکانش باشه واقعا نعمت بزرگیه همچین مادر فهمیده ای..... 

بدون شک همسرتم فهمیدست چون تربیت شده همچین مادریه..... 

انشالله به زودی روحش از شادیتون شاد میشه..... 

من یه مشکلی دارم🤭 از دفعه قبل که انتقال دادم تا حالا یبوست دارم امروز هم انتقال دادم میترسم برم د ...

عزیزم دیدی نمیتونی از ماساژ رکتال روغن زیتون استفاده کن..... 

برا من تو این مواقع خیلی جواب میداد..... 

من یه مشکلی دارم🤭 از دفعه قبل که انتقال دادم تا حالا یبوست دارم امروز هم انتقال دادم میترسم برم د ...

غذای پر حجم مثلا نونی با نون سنگک بخور فقط آبکی نخوری....