2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
سلام مامانا کسی بعد انتقال ویتامین دی میخورده؟دوز ۵۰/۰۰۰ باید یه هفته درمیون باشه یا هرهفته؟ من وی ...

ص ا ر م به همه میگن بعد انتقال ویتامین D رو قطع کنین عزیزم، فک‌کنم چون مسمومیت میاره حالا بازم از مرکزت سوال کن

باورت میشه انگار حرفای دل من میزنی من بشدت اسیب پذیر شدم خدا بدادمون برسه اوندفعه که منفی شدم دلم می ...

واقعا سخته خدا صبرت بده.....چون همراه نبودن شوهرت و زخم زبونه خانوادش خیلی دردناکه.....در این مورد خیلی عصبی میشم.....خیلی

انشاله بحق بنده های پاکش مثبت بشی.....

اما نزار کسی حتی شوهرت روحیتو دستکاری کنه......خودت بخودت احترام بزار جلو شوهرت و خانوادش......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ص ا ر م به همه میگن بعد انتقال ویتامین D رو قطع کنین عزیزم، فک‌کنم چون مسمومیت میاره حالا بازم از مر ...

منم یه همچین چیزی شنیدم برای همین میترسم

مرکز ما هم که قربونش برم جواب ادمو نمیده.زنگ میزنی میپیچوننت و قطع میکنن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
پس یعنی بد نیست الان که انتقال دادم یه دونه بخورم ؟ من همش فکرمیکردم خوب نیست بعد انتقال ویتامین دی ...

من بعداز انتقال بهم گفتن اگر دی ۵۰۰۰۰میخوردی دیگه نخور ولی اگر ۱۰۰۰میخوردی هفته ای بخور

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
من بعداز انتقال بهم گفتن اگر دی ۵۰۰۰۰میخوردی دیگه نخور ولی اگر ۱۰۰۰میخوردی هفته ای بخور

اها اخه واسه منم همین ۵۰ هزاره.منم حس میکنم دوزش بالاس.اخه من یه دونه فقط قبل  انتقال خوردم.کاش زودتر ازمایش داده بودم که خودم قبلش مصرف میکردم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
واااا  واقعا كه گيج كننده س  آخه ذخيره شما كه نرماله  دكتر گفت ذخيره همون ٢ خيلي ه ...

نمیدونم والا بهم گفت لبه مررررزی..

اینقدنگران شدم..دقیقا شب قبلش هم خواب بد دیده بودم😓

بازم خیر ببین شما ها خیالمو راحت کردین

چقدم تعرفش میدن دکتره رو

چی میگی تو😤😤😤😤
نمیدونم والا بهم گفت لبه مررررزی.. اینقدنگران شدم..دقیقا شب قبلش هم خواب بد دیده بودم😓 بازم خیر ب ...

نترس گلم ذخیره ت عالیه.تازه من با ۲۳ سال سن ذخیره م ۱/۴ بود.دکترمم گفت نسبت به سنت کمه اما توی یه بار پانکچر ۱۴ تا تخمک خوب داشتم با اینکه میگن بعد تخمک کشی ذخیره افت میکنه من بعدش هم رفتم سونو حدود بیست تا تخمک‌داشتم 😑فکرکنم داروها رو من دیر جواب دادن.کلا ماه بعد از تخمک کشی تخمکام بیشتر هم شده بود😂.اصلا بهش فکرنکن گلم

عزیزم کی گفته ذخیرت کمه؟؟؟؟ عزیزم ذخیره من لب مرز بو 1/4 البته به نظرم بازم لب مرز محسوب نمیشد اما ...

دکتره معروفیه...تازه قراره برم پیشش آی یو آی کنم البته بخاطر مشکل دیگه

ولی خیلی ترسوندم برا پریودیم..با گریه به شوهرم میگفتم من نهایتا تا شیش هفت ساله دیگه پریود میشم😭😭😭

شوهرمم میگفت داری اشتباه میکنی ولی من باورم نمیشد

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام عزیزم چندم میری ان تی؟ 

سلام عزیزم..🐣❤

ان شاءالله یازدهم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم من و شما هم سن و سالیم ولی من ذخيرم، پارسال 1ونیم بود، دیگه الان شاید یکم کمتر شده باشه😂 ...

خدا از زبونت بشنوه😃

اومدم اینجا کللللی امیییدوار شدم

چی میگی تو😤😤😤😤