2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سی دی بتات 35 بود درسته؟؟؟؟ 

اول 35 بود  بله

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میگی.الان شوهرم اورده منو بیرون که از یاد ببرم .سعی میکنم یادم بره.ولی هنوز جای امپولام درد میک ...

گبلک جان یکی ازخانم هاتویه تاپیک دیگه نمیدونم بچش سقط شدیابتاافت کرد،خلاصه جای امپولاش گلوله شده بودازبین نمیرف بنده خدامجبورشدجراحی کرداوناروبرداشت،بخداشرایطهای بدترازتوهم وجودداره،ولی درکت میکنم هرکس توهرمرحله ای هست براش دردناکه بچشوازدست بده،ولی خداروشکرجنین داری،دوسه ماه دیگه ب امیدخدامیتونی انتقال بدی ایشالااینبارمامان۹ماهی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مرسی ایشالا که همینطور که میگید باشه.4 تا جنین دیگه دارم انقد حالم بد شد یادم رفت بپرسم کی دوباره بی ...

عزیزم حتما بررسی‌های تکمیلی و انجام بده معمولا زود اینارو نمينویسن اما چون تجربه تلخی بوده مطمئنم حاضر نیستی دوباره تجربش کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گبلک جان یکی ازخانم هاتویه تاپیک دیگه نمیدونم بچش سقط شدیابتاافت کرد،خلاصه جای امپولاش گلوله شده بود ...

ایشالا.فک میکنید کی دوباره میتونم انتقال بدم و اینکه بخاطر این اتفاق قبل از انتقال ازمایش خاصی باید بدم ؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم حتما بررسی‌های تکمیلی و انجام بده معمولا زود اینارو نمينویسن اما چون تجربه تلخی بوده مطمئنم حا ...

خودم باید بخوام یا مرکز خودش پیگیری میکنه؟

تیتر دادم گفت کم شده.گفت تا الانم که پری نشدی بخاطر امپولو شیافه .یه وعده رو استفاده نکردم الان دیدم ...

انشالله عاقبت خوشی در انتظارته.... بعضی اتفاقا شاید از دید ما بد باشه.... چه بسا خیری که توش هست خیلی زیباتره

اول 35 بود  بله

آخه دو تا بوده خیلی نمیشه نظر داد ولی خوب هشت هفته یه کم برا این بتا نمیخونه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

والا مراکز معمولا تا 3-۴ بار منفی یا سقط نداشته باشی نمينویسن..... 

حالا زورتو بزن قبول نکردن بده یه دکتر زنان معمولی بنویسه انجام بده اگه مشکلی داشتی دیگه یا دکترت عوض کن یا اگه لحاظ کردن با خودشون ادامه بده.... 

بچه ها يك مشورت از همتون ميخام نياز به همفكري دارم شرايطم خيلي بحرانيه  - من 45 سالمه ذخيره تخ ...

عزیزم من نمیتونم قطعا بگم چه کاری درسته. اما من خودم قصد دارم اگه دکترم این ماه موافق انتقال بود جنینم رو از یه مرکز دیگه بیارم اینور منم زمان خیلی برام مهمه و البته چون من میخوام با سیکل نچرال انتقال بدم و دارو ندارم شاید خیلی مهارت دکتر تو زمینه انتقال برام فرقی نکنه اما برای سن منو شما زمان هم بالاخره بی تاثیر نیست

ایشالا.فک میکنید کی دوباره میتونم انتقال بدم و اینکه بخاطر این اتفاق قبل از انتقال ازمایش خاصی باید ...

بنظرم ازمایشهای تکمیلی روبده بذاخیالت راحت باشه چون تاخدانکرده چندتاسقطوافت بتانداشته باشیم دکترانمیگن خودت بگومیخوام انجام بدم،اناجون لیستشوهمش توتاپیک میذاره،ایشالا۳تاپریدشدی میتونی انتقال بدی،لااقل اگه سرم وپردنیزولون یاانوکسانیازداشت بدنت تواین دوسه ماه مشخص میشه لااقل خیالت راحت میشه تمام تلاشتوکردی ضعفاتوبرطرف کردی بقیش دیگه پناه برخداتاببینیم خداچی میخواد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام به همه دوستان 

من بعد غيبت طولاني برگشتم

امروز دوباره بعد انتقال منفي رفتم مطب 

شما اطلاع داريد لنفو بهتره یا سرم؟من بینشون موندم واقعا چیکار کنم 

استرس گرفتم كه نكنه سرم بهتره چون هر ماه تزريق ميشه سرم

اگر ممكنه لطف كنيد راهنمايي بفرماييد

البته قبلش خراش با هيسترو و پي آر پي هم دارم

نه سرم نداشتم انقد حالم بد شد فقط نسخمو گرفتم اومدم بیرون.گفت تا دو هفته دیگه اگه پری نشدی برو سونو ...

منم دقیقا همین شرایط رو داشتم دوباره رفتم سونو که خارج رحمی نباشه یوقت جون دکتر گفت یه چیز خیلی ریز تو رحمت میبینم دعا کن همون باشه و خودش دفع بشه که خداروشکر همین هم بود. من دقیقا دو هفته پیش جای شما بودم با همین شرایط و همین حس و حال اما الان دوباره خودمو پیدا کردم منتظرم تا لکه بینیم قطع بشه و برن دکتر برای ادامه تلاش ها که میدونم بالاخره به نتیجه میرسه. 

چون فریز داری فقط نسخه 3-۴ رو انجام بده.... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.