2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ازمایشم منفی شد ، اون لحظه که شنیدم انگار تو برزخ بودم گوشام چیزی رو نمیشنید ، چهارساله دارم خد ...

نمیدونم واقعا چی بگم. همه این روزا دارن منفی میشن. اعصابم خرد شده.خدایا ناشکری نمیکنم اما دادن یه بچه سالم به اونایی که این همه دارن تلاش میکنن واست کار سختی نیس که. اصلا هیچ کاری برات سخت نیس

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ای ای خدا خدا بداد بچه برسه بعد نه ماه و شاید بیشتر بری سر خونه و زندگیت کسیم نیست پیشتون تلف نشه خ ...

والا.... واسه همین سعی میکنم موقر و متین رفتار کنم. 😉مامانم اگه بو ببره بعد زایمان هم منو دو سه ماه نگه میداره

رویااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ترکووووووووووووووووووووووووووووووو ...

خیر سرم لیسانس زیست جانوری دارم😬.... اوف بر من

حیف پولی که دولت خرج تحصیل من کرد🤪

بچه ها توی این دو هفته ی انتقال خوردن گردو ضرر داره؟ یکی بهم گفت نخور خیلی بده.منم بعضی روزا میخورد ...

نه عزیزم. اشکالی نداره..... من که چیزی نشنیدم

من که میخوردم... هم با پنیر هم با مویز

نه عزیزم. اشکالی نداره..... من که چیزی نشنیدم من که میخوردم... هم با پنیر هم با مویز

نوش جونت عشقم.مرسی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

خانمایی که منفی شدین.... صد بار اومدم براتون بنویسم.... یه چیزی بگم.... یه حرفی بزنم.... اما دیدم همه کلمات بی معنی هستن

انتظار سخته.... مخصوصا وقتی که تحت فشار هم باشی...

میدونم تو این زمان اعتقاد آدم سست میشه..... مغز آدم دیگه راه حلی پیدا نمیکنه که به واسطه اون برای خودش انگیزه جدید پیدا کنه

همه اینا رو میدونم برای همین نمیدونم چی باید بگم که آب روی آنیش باشه

از صمیم قلب دعا میکنم این شب های سیاه بگذره.... 

خاله ام اون وقتا که جواب نمیگرفتم و خودمو میباختم بهم میگفت دختر جان لب رود هم میگذره.... لب تنور هم میگذره

عزیزم والا به نظرم اگه سر خود نباشه و با مشورت باپزشک باشه خوبه.....  یعنی مثلا برا طب سنتی هم ...

حرفتم درسته ولی خوب انا دیکه بش اعتماد ندارم داروهای پیش پا افتاده جیدن و حرفشون اینه همش ک عمل کنه شوهر منم عمل کن نیست میگه اول یه دارو خوب بم بدین بعد دکتر زنانم فریتل اید که قبلا میدادم گفت ندم بجاس ریپروستازیس داد که بجا پیش رفت پس رفت کرد ولی موقع که من فرتیل سرخود بش دادم پیشرفت داشت میکرد تحرکش از صفر شد ۱۰ درسته زیاد نیست ولی پیشرفته دیگه

فقط میخام ازمایش کاریوتایپ با دی اف ای رو بگم رو اسپرم همسرم و کاریوتایپ رو تخمک خودم انجام بدن ولی ...

من اگر بودم و سنم اجازه میداد و فقط مشکل اسپرم داشتم صبر میکردم تا خرداد ، ولی توی این مدت با آرامش طبیعی اقدام میکردم و تغذیه و خنک داشتن بیضه ها و خوراکی های طبق طبع رو و .... رو انجام میدادم.

اما اگر به طبیعی امیدی نداشته باشم  و بترسم و وقتم تلف بشه و ...... زودتر میرفتم.

الان خودم سه ماه صبر کردنم میشه آخر اسفند ، احتمالا برم ، یا بذارم فروردین ، چون آخرای اسفند دیگه خیلی سرشون شلوغ میشه و مرخصی میرن و .....

ولی فروردین میرم که نهایت اردیبهشت انتقال بدم.

نمیتونم صبر کنم راستش.انگار یه وظیفه ای به گردنمه تا از سرم باز نشه ، نمیتونم به کارای دیگم برسم. 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان  يك سوال دارم شايد به تاپيك ربطي نداره ولي اگه كسي در مورد بيمه پايه و بيمه تكميلي ...

عزیزم ببین اصولا اینطوره که بیمه تکمیلی تا سقف 4 تومن رو باید بهت میداد مهم نیست بیمه پایه چقدرشو داده باشه..... 

مثلا من برا سرم آی وی آی جی که اون دو سری آخر مثلا دونه ای 700 بود و واسه من 4 تا سرم میشد 2800 و طبق بیمه پایه فقط 800 میدادم بقیه 800 رو بیمه تکمیلی میداد تازه کلیم به بیمه تکمیلی خدمت میکردم..... 

چون اگه با بیمه تکمیلی سرم هارو میگرفتم باید (2800 منهای 280) گرداخت میکردن اینطوری با 800 سر و ته قضیه رو هم میاوردن..... 

پس برا شمام مثلا حالا که 8500 مثلاهزینت شده و 5میلیونشو بیمه پایه داده و سقف بیمه تکمیلی 4 تومن بوده اگه فرانشیز نداشتین باید مابقیو کامل میداد بهت..... 

بیمه ما که این مدلی حساب می‌کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com