2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
عزیزای دلم ،خدا ازصبوری من خوشش اومده،واسه همین بهم گفت بازم صبرکن،منم صبرمیکنم ومنتظر اون روزی که ب ...

عزیزدلم..خدا واقعا صبر ماها رو محک میزنه..من چی دارم بگم در برابر صبر و استقامت تو ..انشاءلله ک خدا بهترین وقت برات درنظر گرفته باشه ک خودتم غافلگیر شی..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزای دلم ،خدا ازصبوری من خوشش اومده،واسه همین بهم گفت بازم صبرکن،منم صبرمیکنم ومنتظر اون روزی که ب ...

عزیزم 😔 دلم خوش بود حداقل شما و نفسی مثبت هستید ! 

ان شاالله خدا بحق همین سر اذان دامنتون سبزبشه 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خداروشکر ک جنین داری و خداروشکر انقد روحیه خوبی داری  مطمعن باش دفعه دیگه حتما مامان میشی یه م ...

بهار جون دقیقا مطمینم ی روز میاد مثل تو ..لحظه هامو میشمرم ک فرشتمو بغل کنم و همه این سالای انتظار از خاطرم.محو میشه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
استامینوفن ساده تو سرما خوردگی به چه درد میخوره نظر پزشک رو بپرسه بهتره این همه میوه های قوی داریم ...

به نظر منم تا حدی که امکان داره نباید خورد اونم مسکن، مگر در موارد خاص که مثلا من ذات الریه کردم دکتر آنتی بیوتیک داد چون گفت عوارض عفونت ریت برا جنین بیشتر از آنتی بیوتیکه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ای خدااااا عزیزم 😔

بله صبر کن و امید داشته باش حتماااااا اون روزی ک خدا دلتو شاد میکنه و مامان میشی نزدیکه عزیزم 

شک نکن خدای خوبی داریم و حواسش ب شما هست😘

بهار جون دقیقا مطمینم ی روز میاد مثل تو ..لحظه هامو میشمرم ک فرشتمو بغل کنم و همه این سالای انتظار ا ...

الهی عزیزم نگو اینجوری بغضم گرفت

آره عزیز دلم حتما اون روز میاد و اینا برات خاطره میشن 

فقط صبر داشته باش و تلاش کن و توکل و امید ب خدا

ایشالا ک زود زود شاهد شادی شما هستیم

عزیزم شکر خوبیم.....  بله گلبول سفید بین صفر و یک نرماله و نباشه کلا بهتره ولی بیشتر باشه نشون ...

والا طبق رنجش مث رنجشه الان ازماسش جدید داره حالا با داروهایی که میگیرم امیدوارم عفونتشم خوب شه براش دارو گگیاهی هم میدم که دفع شه عفونتش طب سنتی و طب شیمایی باهم شروع میکنم از امشب به امید خدا

سلام‌بچه ها این آزمایش رو میشه بگید چطوره؟اینکه درمانش چیه و آیا میشه طبیعی باردار بشیم کلا نظرتون ...

عزیزم تعداد یه میلیونه؟؟؟ 

والا دی اف آی یه کم بالاست..... 

به نظرم بهتره رو همسرت کار کنین..... 

از نظر تغذیه و خنکی و مکمل و..... 

البته زیر نظر یه اورولوژ خوب..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من امروز روز پنجم انتقالم هست جز دو روز اول دیگه استراحت مطلق نکردم راه میرم غذا درست میکنم ولی ...

عزیزم تو الان اصلا حق نداری به گرید مرید فکر کنی فقط به + شدن فکر کن..... 

گشنه شدنتم بذار پای مامان شدنت ولی به محض + شدن تیروئید تو یه چکی بکن..... 

سلام دوستان امروز نهمین روز انتقالمه بی بی چک گذاشتم متاسفانه برای بار چهارم منفی شد البته دفعه قبل ...

عزیزم آخه چرا زود بی بی میزارین؟؟؟؟ 

انشالله که آزت + هست..... 

یچه ها یه سوال دارم من از روز انتقالم تا الان هر از گاهی تخمدانم تیر میکشه.البته بقیه بچه ها هم‌میگف ...

بگو مامان زیادی استراحت کردم همه جام خشک شده درد گرفته لااقل بذار یه دوری بزنم.... 

عزیزم تعداد یه میلیونه؟؟؟  والا دی اف آی یه کم بالاست.....  به نظرم بهتره رو همسرت کار ک ...

سلام عزیزم

ممنون که جواب میدی🤗😘

نه ۱۰۰ میلیونه

والا دکتر زنان خوب رفتم دیگه

اونا گفتن‌مشکلی نیست

بهم قرص داد پریود بشم و قرص جلوگیری تا دوماه

بعدش برم‌با دارو باردار بشم

دیگه ان شالله نیازی به ای وی اف نیست

فقط بخاطر فاکتورهای انعقادیم یکم مشکوک بود که گفتم دکتر هماتو تایید کرده بارداریم رو

ممنونم عزیزم💖🙏😃

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم تو الان اصلا حق نداری به گرید مرید فکر کنی فقط به + شدن فکر کن.....  گشنه شدنتم بذار پای ...

تیروئد کم کار دارم البته الان کنترل شده است نرک آنا جان اگر من و دعوا نمیکنین من یه لکه ام ندیدم دیگه دارم وارد روز دهم میشم نه سینه درد دارم نه شکمم نفخ داره فعلا گاهی پهلوم تیر میکشه پرژسترون مصرف میکنم استرس ندارما ولی یهو فکرم میره سمتش کلی سوال برام پیش میاد تو این سایتم نتونستم جواباش و پیدا کنم مرسی جواب دادید❤