2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
عزیزم  از فردا مامان الهامی 🤲🤲

ممنون عزیزدلم 🌹

شما هم قوی باش گلم این روزای تلخم اخرش به پایان میرسه 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم کی آزمایش دادی؟ نتیجه چی شد؟

صبح ازمایش دادم منفی بود بهار جون..قسمت نبود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جون فکر کن اون ورام همچین بحثهایی هست خدا به داد این وریا برسه.... 

عزیزم باورت میشه این مردم خارجکی هم دارن یعنی هرچی انسانه باید سرکار مردم دربیارن !

حالا مردمایی ما بدتر هست زندگی رو فقط با بچه میبینن ! 

عزیزم.من نفهمبده بودم میخای الان دوباره انتقال بدی...چ زود شد..   انشاءلله ک یکی ی دونت حتما ب ...

تشکر عزیزم خدا از دهنت بشنوه 🙏🏻🥰😘

منم فکرنمیکردم اینقدر زود انحام بدن خوشحال یودم مرخصی میرم😂 

ای وای😘😔 جنین بازم داری؟

اره عزیزم 4تا جنین گوگولی دارم تو2تا بسته ..انشاءلله سری بعد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تشکر عزیزم خدا از دهنت بشنوه 🙏🏻🥰😘 منم فکرنمیکردم اینقدر زود انحام بدن خوشحال یودم مرخصی میرم ...

الهام جونم داره اذون میگه برات صلوات فرستادم..انشاءلله که ایندفعه دست پر میای و خبر خوبه میدی

طبع ام سرده.چندساله نمیتونم دوغ وماست وشیربخورم.فقط میمونه تخم مرغ آبپز.....یعنی یکسره ببندم خودم ر ...

عزیزم چند باری نوشتم ارسال نشد فکر کنم..... 

عزیزم خوب سفیده روزی یکی دو تا که بد نیست من با اینکه ریسک هایپری نداشتم هر روز میخوردم برا صبحونه..... 

گوشت و مرغ و ماهی پروتئینه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهام جونم داره اذون میگه برات صلوات فرستادم..انشاءلله که ایندفعه دست پر میای و خبر خوبه میدی

خیلی لطف داری عزیزم اجرت با امام حسین 🤲❤️🙏🏻

بچه ها من امروز روز هفدهمه پریودیمه،،یه لک کمرنگ قهوه ای دیدم،این میتونه لک لانه گزینی باشه؟؟؟واسه پ ...

انشالله که آک لانه‌گزینی بوده و خبرای خوشتو به زودی می‌شنوم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله خودم اونجا رفتم جمله م خبری بود😉 آنا جان خودتون چطورید مراسم واکسن به خوبی انجام شد؟

شکر خوب بود..... 

به غیر از شب بیدارباش..... 

درسته تب نکردن فقط پسرم یه کم تبکرد ولی خوب نمیشد ریسک کنی و بخوابی....