2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046158 بازدید | 684501 پست
از جنبه مادرشوهر بودن بهش نگاه نکرده بودم😂 یه لحظه احساس کردم چقدر از خودم بدم میاد😂😂😂😂

نمیری دختر..... 

خوب یه انقلابی بکن و مادرشوهر نازی شوووووو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلااام دوستای گلم..خوبین .من وقت ازمایشم فردا بود ولی استرس داشتم دیکه امروز صبح رفتم ازمایش دادم و ...

سلام گلم،خداروشکر که تونستی کناربیای،راستش منم صبح که داشتم میرفتم آزمایش، داشتم ذکرای روزانه مو میگفتم به ذکر افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد که رسیدم یهو به خودم اومدم گفتم تو۲هفتس داری این ذکر رومیگی،اصلا باورش داری یالقلقه ی زبونته؟به خودم گفتم الانه که باید اعتقادتو به این ذکری که گفتی نشون بدی نتیجه هرچی شد خداروشکرکن ،چون خدابصیره وبهترازتو به آینده آگاه،نتیجه هرچی بش بهترین اتفاقیه که برای من افتاده.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آزی جون من ساعت۷آزمایشمو دادم ولی جوابش۷شب آماده میشه،دل تو دلم نیست این چند ساعت بگذره

امیدت به خدا باشه عزیزم. از صبح بسکه خدا رو قسم دادم براتون  و هی راه میرفتم و حرف میزدم داشتم با عجله میرفتم تو اتاق با صورت خوردم تو در 😂😂به خودم گفتم خدا کلافه شد از دستم گفت بابا جون دست از سرم بردار من خودم هوای بنده هامو دارم تو چی میگی از کله سحر😂😂

سلام انشاله همونجور که میگی به موقع نینی بیاد خانم.... پس او هم مثل خودمی تو روحیه😆😂😂😂😂خدایی ...

خخخخ خیلی باحال گفتی مریم.جوون.  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله عزیزم آزمایش دادم ولی جوابش شب آماده میشه

چقد دیر عزیزم برامن 1ساعته جواب دادن...ولی اشکال نداره انشاءلله ک خوش خبری برامون 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان گلم ممنونم از لطف و محبتای همتون...پستاتون رو لایک کردم..خداروشکر دوستانی مثل شما دارم. ک من صبر رو از شماها یاد گرفتم .ک الان ب لطف خدای مهربون راحت با این.موضوع کنار اومدم..

خخخخ خیلی باحال گفتی مریم.جوون.    

واله جدی میگم......

من و توبا آرامش میریم جلو آسه آسه....اونم بخاطر اب و هواس....بقول آزی خدا یه وقت میگه بزارید ....آمووووو اینا دیونم کردن بچه بدم برن

😁

ای یو آی اولم یه خانمی با من بود...گفت اگر مثبت شد که شکر اگه نشد اعصاب ندارم ادامه بدم😐(الهی شکرم مثبت شد )چند روز پیش به من زنگ زد گفتم من بار سوم ای یو آیم.گفت میدونم خدا بهت میده با این ارادت😂😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خــــــــو دوستان گـــلـــم من باز اومدم کله هاتونو بدرد بیارم      من واقعا محتاج ...

عزیزم.من نفهمبده بودم میخای الان دوباره انتقال بدی...چ زود شد..  انشاءلله ک یکی ی دونت حتما برات موندگار میشه ایندفعه

بچه ها برای اینکه بازم آز پرولاکتین بدم باید صبر کنم پری بشم؟ همش احساس میکنم پرولاکتینم به خاطر این ...

عزیزم پرولاکتین رو باید تو پری انجام داد؟ دکتر برام نوشت . مبخواستم فردا انجام بدم . 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام دوستان میشه یک دور برای من حساب کنید ببینن دقیقا هفته ی چند بارداری هستم ؟ 7 مرداد انتقالم بوده جنین هام هم 4 روزه بودن 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
دوستان گلم ممنونم از لطف و محبتای همتون...پستاتون رو لایک کردم..خداروشکر دوستانی مثل شما دارم. ک من ...

نفسی طبق حرفای بچه های اینجا که با تاخیر مثبت شدن.من هنوز به منفی بودن صددرصدت شک دارم....هنوز فکر میکنم مثبتی😚

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
واله جدی میگم...... من و توبا آرامش میریم جلو آسه آسه....اونم بخاطر اب و هواس....بقول آزی خدا یه وق ...

واای اینارو خوب اومدیاااا کلی خندم.گرفت   عزیزم..واقعا صبر نعمت بزرگیه..انشاءلله هر چی خیره برامون.پیش بیاد ..

نفسی طبق حرفای بچه های اینجا که با تاخیر مثبت شدن.من هنوز به منفی بودن صددرصدت شک دارم....هنوز فکر م ...

قربون دلت مهربونم..منم امیدوارم و داروهامو قطع نکردم..چون مبخام ازمایش دوم رو بدم  ...شاید بچه شیرازی بازی دراورده باشه ودیر چسبیده ب دلم    

سلام مبارکت باشه عزیزم شما انتقال داده بودید ؟

بله عزیزم ولی منفی شدم. اما همچنان امیدوارم.