2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم آزمایش دادی؟چرافکرمیکنی منفیه

نه خواهر....

اما من علائم پرئودیم تو دستمه😉

از رگه ی کوچک خونی و ترشحات تیره شروع میشه تا چند روز بعدش تشریف بیاره برای یکی دو روز فقط😀

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
@دخترفروردین       ننه کجایی؟😍 @elhamiiiiiiiii   دلم برات تنگ شد د ...

عزیز دلم من دیشب هرکاری کردم نتونستم بخوابم صبح رفتم آزمایشمو دادم وبعدشم بازم خوابم نمی‌برد دیگه ساعت۸،۹به سختی خوابم بردتازه بیدارشدم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها☘🍀 نه میتونم بخوابم،نه بشینم،نه راه برم.... هیچ حالتی آرومم نمیکنه... به هیچ صراطی مستقیم ...

کجاشو دیدی؟؟؟؟ 

بذار بیاد بغلت تازه بهت میگم حسرت خواب یعنی چی..... 

وای دیروز خیلی سرم درد میکرد..... 

پسرکم کلا دیروز خیلی بیقراری می‌کرد.... 

خلاصه به زور خوابوندمش..... 

بعدشم دخترمو خوابوندم..... 

خدا میدونه چطور شد یهویی از خستگی کنار دخترم خوابم برد یا بهتر بگم بیهوش شده بودم..... 

پسرمم تو اتاق خواب بود..... 

انقدر از خستگی سنگین خوابیده بودم که بیدار شدن پسرمو نفهمیده بودم..... 

نمیدونم طفلک چقدر گریه کرده بود یهو حراسون از خواب پریدم...... 

یه ساعت طول کشید آرومش کنم بچم خیلی گریه کرده بود انقدر دلم خون شد..... 

هی میبوسیدمشو ازش معذرت میخواستم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلااااااااااااااااااااااام رفقا برام دعاکنید انتقال دارم ان شاء الله ک مثبت بشه😍

عزیزم انتقال فرش داری؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سه ماه پیش عزیزم

پس فریز بوده.... 

به سلامتی..... 

انشالله خبر بتای تپلتو میدی..... 

این یکی دو روزه خیلی اضطراب داشتم خدا کنه حالشون خوب باشه ..... دعام کن ...نمیدونم من چرا فک میکنم ب ...

عزیزم من جزء بیعلامتها بودم سر هر دو وروجک.... 

وووواییی یلداااا الان بهم زنگ زدن گفتن شنبه برم برای انتقااااالللل انقدر هول شدم حتی نپرسیدم چندتا ...

به سلامتی عزیزم..... 

قدم وروجکات مبارکه..... 

انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی..... 

سلام دوستان عزیز من تاحالا دوبار انتقال منفی داشتم این سری دکتر گفت باید هیستری بشم گفت احتمالا خراش ...

عزیزم خیلیا خراش دادن..... 

منم داده بودم..... 

خداراشکر.چه مدت قبل انتقال برات خراش دادن؟ کدوم پزشک؟ روزچندم پریودی خراش دادن؟شرمنده عزیرم که زیاد ...

من سه ماه قبل انتقال خراش با لاپراهیسترو داشتم.... 

عزیزم امروز روز ۱۴ انتقال بود صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود دیگه داروهارو قطع کردم

متاسفم عزیزم..... 

انشالله بهترینا منتظرته..... 

مرسی از دلداریت عزیزم ن دیگه مطمعنم منفیه اگه چیزی بود دیگه امروز حتما در حد هاله باید نشون میداد

امیدوارم پشیمون نشی از آز ندادن و قطع داروهات.... 

سلام به همه انا جون من از شنبه باید برم سرکار الان ۱۱ انتقال هستم،هرروز ۸ صبح و ۸ شب شیاف پروژسترون ...

عزیزم بله میتونی جابجا کنی..... 

برا دستشویی هم والا خیلی از دوستان ایرانی مصرف کردن..... 

لاله جون که تقریبا تا اواخر ایرانی میرفت..... 

بچه ها اون خانومی که بتاش ۸۰۰۰ بود و دیروز از بتای بالاش گفت .اسم کاربریشو میدونید یادم رفته  ...

خدایا شکرتتتتتت.... 

سایزش چند باشه پانکچر میکنن

17-18 به بالابرسه زمان پانکچر و تزریق هاش سی جی تعیین میشه.....