2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046166 بازدید | 684501 پست
بچه ها برای اینکه بازم آز پرولاکتین بدم باید صبر کنم پری بشم؟ همش احساس میکنم پرولاکتینم به خاطر این ...

عزیزم هروقت بخوای میتونی تکرارش کنی لازم نیست حتما توی پریودیت باشه.چون خودم قبلا این ازمایشو دادم میگما

ولی خب شرایطش خیییییلی مهم و تاثیر گذاره توی جوابش

مثلا همین که این همه پله رفتی صد در صد توی جوابش تاثیر گذاشته

باید از شب قبلش نزدیکی و تحریک سینه نداشته باشی.حتی لباس زیر هم نداشته باشی 

دو ساعت از بیدار شدنت بگذره حتما

قبل از ازمایش پیاده روی حتی نباید داشته باشی.اینارو رعایت کن و تکرار کن ان شاالله که مشکلی نباشه

نهایتا یه قرص خیلی کوچولو داره که سریعا تنظیم میکنه پرولاکتینو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
معلومه که خبریه.خبر مامان شدنته😍منظورت تخمدانته یا رحمت؟ ان شاالله حتما ماهم دلشاد میشیم گلم. درض ...

نمیدونم سمت چپ رحمم بود،در حد ده دقیقه،،دیشب تا صبح چهار مرتبه دسشویی رفتم،،گلاب به روت روزای اول یبوستم گرفتم ولی رفعش کردم با آلوچه،،راستی تو چی علایم چی داری،شیش روز گذشته،،چرا علایممون شروع نمیشه؟😕😕

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوز آمپولتون چند بوده؟ راستش من شنيدم اونو ميدن تا هرچي فيبرم و اندومتريوز خفيف و خلاصه مورد هس ...

دوز داروم ۳.۷۵ بوده. من مشکل آندومتریوز نداشتم. و کیست هم هیچ وقت نداشتم تا حالا!ممنون که جواب دادین🌹

صبح دوتا بی بی چک گذاشتم و منفی منفی خدایا دیگه تحمل ندارم با این داروها هزارجور مریضی گرفتم سینه ه ...

مونیکا راستی تو فردا از داری دختر...ایشاله مثبتی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوز داروم ۳.۷۵ بوده. من مشکل آندومتریوز نداشتم. و کیست هم هیچ وقت نداشتم تا حالا!ممنون که جواب دادین ...

به منم دادن اون آمپولو، گفتن اثرش ٢٨ روزست و دلايلش ايناست كه رحم از نظر هريك از اون موارد احتمالي پاك بشه اخه اگر خيلي خيلي جزيي باشه و كسي ندونه استراديول بيشترش ميكنه،، اگر چيزي در موردش دونستين به منم بگين

...
به منم دادن اون آمپولو، گفتن اثرش ٢٨ روزست و دلايلش ايناست كه رحم از نظر هريك از اون موارد احتمالي پ ...

باشه عزیزم. آره با این دوز باید اثرش یه ماهه باشه. بعدش من این ماه خودم احساس کردم و تخمک گذاری همراه با درد داشتم که کاملا مشخص بود برام و هم ترشحات تخمک گذاری!

باشه عزیزم. آره با این دوز باید اثرش یه ماهه باشه. بعدش من این ماه خودم احساس کردم و تخمک گذاری همرا ...

اوخيش،، ممنونم كه گفتي تخمك گذاري رو حس كردي منم گاهي نگران سيكلاي بعدي ميشدم،، شنيدم چند مورد بعد از ميكرولين بارداري طبيعي اتفاق افتاده برو چك كن انشالله خوش خبري🍀

...

امیدوارم امروز هرکی ازمایش داره بیاد و با بتای تپل تاپیک رو بترکونه ، خوش خبر باشید بچه ها🎉🎉🎉🎉🎉🎉

منم فردا ازمایش دارم دل تو دلم نیست 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
نمیدونم سمت چپ رحمم بود،در حد ده دقیقه،،دیشب تا صبح چهار مرتبه دسشویی رفتم،،گلاب به روت روزای اول یب ...

چون خیلی عجولیم.اون فسقلا هنوز اون تو درگیر خونه درست کردنن بعد ما همش توقع داریم یه جوری خودشونو نشون بدن.عزیزم به علائم فکرنکن بخدا خیلی زوده.من که فقط گاهی درد تخمدان رو دارم،دو شب پیش یکم درد شکمی داشتم و گاهی کمردرد

ولی اصلا درگیر این چیزا نباش.ان شاالله علائمو هم به موقعش میبینیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اوخيش،، ممنونم كه گفتي تخمك گذاري رو حس كردي منم گاهي نگران سيكلاي بعدي ميشدم،، شنيدم چند مورد ...

باورم نمیشه عزیزم. فعلا منتظر می مونم. آخه علائم خاصی ندارم. ممنون از امیدواریت🌹

صبح دوتا بی بی چک گذاشتم و منفی منفی خدایا دیگه تحمل ندارم با این داروها هزارجور مریضی گرفتم سینه ه ...

مونيكا جون مى دونم سخته درد منفى شدن منم كشيدم مى فهممت اما هنوز كه آزمايش ندادى عزيزم

اين حرفها چيه دختر خوب واقعا همسرتو به خاطر بچه دوست دارى؟؟؟؟به خاطر بچه باهاش ازدواج كردى؟؟؟؟هر كارى كنيم دهن مردمو نمى شه بست منم از گوشه و كنار يه عالمه حرفها شنيدم اما برام ١٪؜ هم مهم نبود به خدا قسم اگه باردار هم نمى شدم بعد تمام تلاشهايى كه مى كردم هيچوقت اين حرف و نمى زدم چون اصلا به ذهنم خطور نمى كرد 

خوشگلم مى فهمم از ناراحتيت حرفى زدى اما باور كن زندگى با اين منفى ها به آخر نمى رسه هر چى بگى حق دارى اما اميدتو از دست نده انشالله دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕

منم روز 5 انتقالم و علائم خاصی ندارم. استرس نداشته باش و به خدا توکل کن. فقط من از دیشب دچار لرز می ...

من الان روز هفتم ولی هیچگونه علائمی ندارم من لرز ندارم اتفاقا گرمم میشه.

سلام مامانا♥️♥️♥️ من امروز رفتم غربالگري همه چي خوب بود شكر خدا ولي ني ني پسره😐😐😐😐 من از صبح ...

گلصحرا جون خيلى خواستم بهت چيزى نگم اما نتونستم من فكر مى كنم شما بار اول ميكرو جوابت مثبت شد درسته؟؟؟؟

اگه واقعا اينجورييه پس درد منفى شدنهارو نچسيدى كه ببينى چه دردى داره براش اين همه زحمت كشيده باشى و چندين و چندين بار و بعد از اون همه انتظار منفى بشى مثل من و بقيه دوستان اين تاپيك كه هنوز هم درگيرشن

اما اگه منفى هم شدى و اين حرفهارو مى زنى فقط بهت مى گم خيلى ناشكرى 

از ديروز كه حرفاتو خوندم حالم دگرگون شد چون تو باورم نمى گنجه كسى كه راه سخت ميكرو رو شروع كرده به خاطر جنسيت اينقدر خودشو و اون طفل معصوم رو اذيت كنه 

دختر خوب گناه داره حتى به اين موضوع فكر كردن چه برسه به زبون آوردن از خدا خواستم كه اين حرفهات و اشكاتو ناديده بگيره چون مى دونم لحظه اى كه بياد تو بغلت تمام وجودت از عشقش پر مى شه

اما ازت مى خوام روزهاى سخت بقيه هارو ببينى كه چطور و با چه مشكلاتى براى داشتن بچه سالم زحمت مى كشن بعد خودت حرفاتو تو خلوت خودت مرور كنى و از خدا بخواى كه اين حرفاتو نشنيده بگيره