2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
سلام بچه ها یه سوال داشتم لطفا اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه..دوسه روزه حالم خیلی گرفته ست..من ...

عزیزم ببین همسر من قبل آخرین میکرو مورفو صفر و دی اف آیش 32 شده بود..... 

سه ماهی مکمل طبق تجویز گرفت و بحث خنک نگه داشتن ب ی ض ه هارو رعایت کرد ضمنا چون طبعش گرمه دیگه اشتباه قبل رو نکردم و بهش گرمی زیاد ندادم و تغذیش طبق طبعش شد و شکر خدا با میکرو بعدی مامان شدم..... 

تازه بعدشم یه بارداری طبیعی هم داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون میشه سوال منو جواب بدی شیاف پروژسترون یا آمپول پروژسترون کدوم جذبش بهتره؟ 

عزیزم والا طبق خیلی از مقالات یکین ولی خوب بعضی دکترا بیشتر رو آمپول دیدم تاکید دارن اما خوب خیلیام با شیاف بارداریشون به سلامتی طی شده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچنین خودت عزیزم، میگم بهم تا شنبه شیاف پروژسترون داده آمپول نداد، شیاف برمیگرده میترسم جذب نشه

عزیزم نگران برگشتنش نباش اگه حتما بعدش نیم ساعتی دراز میکشی.... 

⁦☺️⁩ واقعا میترسی شبا تنها بمونی؟

منم میترسم بهم نخندینا..... 

تو عمرم کلا تنها نمونده بودم تا اینکه چند مدت پیش قبل پسرم من و دخترم برا اولین بار تنها موندیم که اونم نصفش رو با واتس آپ حرف زدیم و مشغول بودیم.... 

همیشه وقتی همسرم ماموریت میرفت یکی از دوستان میومد پیشمون اما این دفعه یه شبش نشد کسی پیشمون بیاد و بقیه شبها دوستم اومد..... 

خخخخخخخخخ..... 

خلاصه شجاعت به خرج دادیم و تنها موندیم البته امکانات ارتباط مجازی کمک کرد و نذاشت تنها باشیم...... 

خب برا منم اونجا یسری آزمایشای دیگه ک قبلا نداده بودم مثل روبلاآی جی جی و آی جی ام ک نمیدونم چی هست ...

عزیزم روبلا همون سرخکه... 

یکیش باید بالا باشه یعنی آی جی جی چون نشون میده بدنت به سرخک ایمنه و واکسنشو زدی یا قبلا گرفتی..... 

منم یکم یجوری شدم،آخه من قبل رویانم دکتر هی عوض کردم چون هیچ بررسی برام انجام نمیدادن بعد گفتم میام ...

عزیزم والا اون زمان که من اولیو ابن سینا انجام دادم و بعدیو با خانوم دکتر از طریق مطب انجام دادم عمل پانکچر و انتقال حدودای یه میلیون فرق داشت با این سینا..... 

ولی خوب هزینه ویزیت و سونوش خیلی بالاتر از مرکز بود..... 

اما من مطب رو ترجیح دادم..... 

ایشون بیمارستان آبان کارای پانکچر و انتقال بیماری مطبشو انجام میدن..... 

من استخون لگنم یه طرفه سابید از بس رو پهلوی چپ خوابیدم🤨 یکی بگه به پشت خوابیدن مشکلی نداره خواهشا. ...

عزیزم در حد ده دقیقه مورد نداره خصوصا اگه زیر سرت بلندتر بشه..... 

عزیزم وقتی وزن جنین بالا بره نمیتونی به پشت بخوابی..... 

رويا من بعضى شبها بيدار مى شم مى بينم به پشت خوابيدم اصلا متوجه نمى شم و كاملا تو خوابم سعى مى كنم ...

نگران نباش عزیزم..... 

اگه به حدی برسه که مشکل داشته باشه بخواییم نمیتونی بخوابی نگران نکن خودتو.... 

یکی ازخانم هاتویه گروه دیگه بتاش۸هزارشده بهش گفتن خطرناکه فرداحتمابایدسونوبشه،چ خطری ممکنه داشته باش ...

عزیزم جای نگرانی نداره میتونه طبیعی باشه..... 

خوب هر 24 ساعت میتونه دو برابرم بشه..... 

فرض کنیم روز 18 هشت هزار بوده..... 

روز 14 میشه 4 روز قبل.... 

پس تقسیم بر 16 بشه میشه 500 که کاملا بتای نرماله..... 

پس اصلا آن مال نیست..... 

معمولا هر 24 الی 48 ساعت یه بار بتا 1/6 الی 2 برابر میشه..... 

بچه ها امپول پروژسترون چراانقدر دردناکههههههه😩😭 دوتازدم فلج شدم واقعاااااا نمیشه کاری کرد انقدر ...

تزریق عمیقو آهسته و کمپرس گرم خیلی کمک میکنه..... 

انا جون بنظرت فردا بهم چ دارویی میدن و کی پانکچره

عزیزم ببخش حضور ذهن ندارم و نمیدونم الان کجای کاری..... 

ایشاااااالامامان واسه ۹ماه شدی عزیزم،منتظربتای تپلی مپلیت هستیم💜

فدای محبتت جانان جان ،ان شاء الله به زودی خبر بارداریتو بهمون بدی😘😘

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام عزیزم.خدا پسر عزیزتو حفظ کنه برات.من تا ۱۳ سال فریز هم شنیدم.اما میگن اکثر مراکز تا همون ۱۰ سال ...

دکتر رستمی،شیراز،نه اصلا هزینه پرداخت نکردم،فقط چند بار سراغشو گرفتم گفتن تا ۳۵سال نگه میدارین