2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
**********_سلام دوستای عزیز و انا جون. من امروز بعد از هفت روز که ازمایشم مثبت شد رفتم برای ساک بارد ...

مبارک باشه عزیزم

نمیدونم چی بخوری ولی مطمئناً حالش خوبِ خوبِ و صدای قلب خوشگلش رو هم میشنوی انشالله

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
منم مادرم پیشمه،،همه کارارو مادرم انجام میده،،فقط روز اول بی احتیاطی کردم یه صندلی پلاستیکی تو حموم ...

عزيزم براي چي خودت رو سرزنش ميكني ، خانمي خدا بخواد بچه بمونه اصلا به اين حرفها نيست ، من اون موقع كه انتقال داده بودم يك بار با همسرم الكي بحثم شد كه چرا سطل آشغال پر شده و نبرده بگذاره بيرون و خيلي هم سنگين شده بود با اجازه شما سطل آشغال سنگين رو خودم برداشتم بردم گذاشتم بيرون ، بچه اي كه بخواد بمونه مطمئن باش با اين كارها چيزي نميشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا♥️♥️♥️ من امروز رفتم غربالگري همه چي خوب بود شكر خدا ولي ني ني پسره😐😐😐😐 من از صبح ...

مبارکه 

به خدا میام میزنمت هااااا

خدا رو هزاااااااااااار مرتبه شکر کن

الهی که قدمش پر برکت باشه و پشت سرش آبجی جونش هم بیاد 

دختر همه ی ما آرزوی اون فسقلی تو شکمت رو داریم

خدایا این دختر رو ببخش که واسه هدیه زیبات ناشکری کرده خودم میزنمش شما به دل بچه های منتظر برسید لطفاً👊👊👊👊

منم مادرم پیشمه،،همه کارارو مادرم انجام میده،،فقط روز اول بی احتیاطی کردم یه صندلی پلاستیکی تو حموم ...

خدا مامانامونو حفظ کنه و دلشونو شاد کنه به زودی.

نگران نباش عزیزم یه صندلی پلاستیکی چیزی نیست که بخوای بترسی.من هروقت فکری میاد سراغم یاد حرف هانا جون می افتم که میگفت توی کشورای خارجی بعد انتقال با دوچرخه میرن خونه هاشون😑پس کافیه اون بالا سری بخواد و خودمونم ارامش داشته باشیم.همین.ان شاالله یه هفته ی دیگه رو به سلامتی میگذرونیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان کسی نیست این مشکل براش پیش اومده باشه بتونه کمکم کنه ؟ یعنی پاشم برم مرکز ؟نگرانم

متاسفانه اطلاعی ندارم حتما اگر کسی بدونه جواب میده 

انشالله که چیز مهمی نباشه و این چالش هم به خوبی پشت سر بذاری عزیزم

الهی آمین دوستم با نی نی قل قلی ت سر سفره هفت سین ما رو دعا کنی  صلوات... الهم صل علی محمد و ...

الهی فداتشم عزیزدل.من همیشه برای همه ی منتظرا دعا میکنم.چون میبینم چقد همه سختی کشیدن

مطمئنم روزِ خوب ما هم خیلی زود میرسه

ان شاالله همه ی انتقالیای این ماه عیدیشونو بگیرن و سال جدید کلی ننه ی جدید داشته باشیم

من حس خوبی به سال جدید دارم کلا.اسمشو میذارم سالِ نَنِگی (به تقلید از الهامی جونم) 😂😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهی فداتشم عزیزدل.من همیشه برای همه ی منتظرا دعا میکنم.چون میبینم چقد همه سختی کشیدن مطمئنم روزِ خ ...

نَنِگی😂😂خوب شد علامت گذاشتی😅

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

من یه سوال دارم ولی دعوام نکنین😂دقیقا یادم نمیاد رویا جون بود یا یکی دیگه که برامون عکس بروشور مرکزش رو فرستاد نوشته بود اناناس به لانه گزینی خیلی کمک میکنه حالا منم تو این چند روز یه تیکه کوچولو اون وسط اناناس که سفته رو میخوردم.اما از اونجایی که اگه یه شب سوال پیش نیاد برام دق میکنم،امشب برام سوال پیش اومده که کسی بوده که اناناس خورده باشه و مثبت شده باشه؟😐😑قول میدم اخرین سوالم باشه.بخدا استرس ندارما فقط سواله

@رویا_16‍ 

نَنِگی😂😂خوب شد علامت گذاشتی😅

اره خودمم اونجوری خوندم حتی😂😂😂ولی جدی به سال جدید حس خوبی دارم.اولین باره انقد مثبتم😑

دختر برو بخواب فردا ازمایش داری باید خودتو اماده کنی برای جشن

انشاله .. انشاله شماهم میایید و خبر خوش بارداریتو میدی چقدر خوشبختن اون زنهایی که راحت باردار میشن و ...

نه همه شون ....

قدر داشته هاشون رو نمیدونن من با چشم خودم زیاااااااد دیدم

نه همه شون .... قدر داشته هاشون رو نمیدونن من با چشم خودم زیاااااااد دیدم

باریکلا منم زیاد دیدم

انگار باید حتما یه جای کار بلنگه،طرف بچه ی صحیح و سالم داره هیچ توجهی به بچش نمیکنه.هیچ مهر و محبتی نسبت به پاره ی تنش نداره.بخدا اگه با چشم خودم ندیده بودم باور نمیکردم.خیلی دلم میگیره وقتی اینجور ادمایی رو میبینم

اره خودمم اونجوری خوندم حتی😂😂😂ولی جدی به سال جدید حس خوبی دارم.اولین باره انقد مثبتم😑 دختر برو ...

ان شاء الله تو سال جدید هممون باشکمای قلنبه دنبال سیسمونی باشیم😅

من که تاصبح خوابم نمیبره😐صبح آزمایشمو میدم بعدمیخوابم که انتظار برای گرفتن جواب برام راحتتربگذره،آخه سوال کردم آزمایشگاه‌های معتبر شهرمون ساعت۷شب جواب آزمایشومیدن

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ان شاء الله تو سال جدید هممون باشکمای قلنبه دنبال سیسمونی باشیم😅  من که تاصبح خوابم نمیبره😐ص ...

الهی آمین مامان خانم

وای فکرکنم اینجا هم خیلی طولانی میدن جوابو😑ادم هلاک میشه😄

بنظرم الان بخوابی بهتر باشه.چون جواب که صد در صد مثبته اما اگه نخوابی مثل من میشینی فکر و خیال الکی میکنی😡