2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
عزیزم.منم ب لطف خدا .از اول خیلی اروم.بودم..از دیروز بیقرارشدم..روزای اخری ادم بیقرارتر میشه

واقعا تحمل روزای آخر خیلی سخته،خدا دل هممونو شادکنه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم.منم ب لطف خدا .از اول خیلی اروم.بودم..از دیروز بیقرارشدم..روزای اخری ادم بیقرارتر میشه

عزیزم واااای بخدا میفهمم چه لحظات عجیب و پر از هیجیانیه و درک تون میکنم...تنهااا کاری که از دستم برمیاد دعا کردنه و آرزوهای خوب بدرقه راهتون کنم که فردا دل شادترین باشید هر سه تاتون..

خیلی سخته اما تا میتونی ذهنت رو دور کن از فردا...نتیجه تا الان مشخص شده و تحت هر شرایطی قطعااا لطف خدا شامل حال تون شده چون بیش از خودمون به فکرمونه و صلاح مون رو میدونه...منم فردا سونو دارم به لحظه وحشت میکنم از نتیجه اش اما بعد میگم هر چی باید میشده شده کاری ازم ساخته نیست توکل به خود خداا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واااای بخدا میفهمم چه لحظات عجیب و پر از هیجیانیه و درک تون میکنم...تنهااا کاری که از دستم برم ...

قربون دل مهربونت برم عزیزم..الان ی خرده ارومتر شدم.گفتم خدایا سپردم ب خودت. دیگه.هر چی مصلحتمون باشه..عزیزم انشاءلله ک خودتم موفق باشی و کلی جنین تپلی برات تشکیل بشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیز دلم با همه وجود درک میکنم این لحظات رو...مخصوصا اینکه اگه اشتباه نکنم 7 مین باره....الهی که خدا ...

عزیزم قربون دل مهربونت،الهی به خاطر دعاهای دوستام خدا به انتظارم پایان  بده، 

ان شاءالله که  برای شماهم فردا همه چی  عالی باشه وتا آخرشم عالی پیش بره وکلی جنین باکیفیت داشته باشی(الهی آمین)

قربون دل مهربونت برم عزیزم..الان ی خرده ارومتر شدم.گفتم خدایا سپردم ب خودت. دیگه.هر چی مصلحتمون باشه ...

افرین دختر خوب و با روحیه...قربونت خداروشکر عزیزم دنیا انقدر بی اعتباره دیگه غصه خوردنو نگران آینده بودن واقعااا بیهوده ست..اینو از من بپذیر که خیلی فراز و نشیب رو تجربه کردم تو این چند سال....چقدر غصه خوردم..خوش باش گلم...حالی خوش است...به این فکر کن ساله دیگه همین موقع به این همه تشویشت میخندی و میگی اگه تجربه الان رو داشتم هرگز ناراحت نمیشدم.بخند تا انعکاسش رو از کاینات دریافت کنی...آفرین بخند همیشه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دوستان ی سوال  میگم جنین ک لانه گزینی نمیکنه و منفی میشه خود جنینا چی میشن؟؟ الان رو دستمال م ...

قاعدتاً باید همون چند روز اول دفع شده باشه

افرین دختر خوب و با روحیه...قربونت خداروشکر عزیزم دنیا انقدر بی اعتباره دیگه غصه خوردنو نگران آینده ...

دقیقا اتریسا جون درست میگی ..من سالهای گذشته ب دلایل مشکلاتی زیاد غصه خوردم و ناراحتیی کشیدم. .اصلا روحیم داغون بود وافسرده شده بودم .خداروشکر همسری با درک دارم ک خیلی کمکم کرد..و من ب جایی رسیدم ک فهمیدم.هیچ موضوعی تو دنیا ارزش غم ادم رو نداره.و ادم نباید بخاطر هیچی خودش رو نابود کنه و حق زندگی و شادی رو از خودش بگیره..و لطف خدای مهربون شاملم.شد و روحیم برگشت و ب خودم امدم .واس همین.هرلحظه خداروشکر میبکنم بخاطر حال خوبم..و منه استرسی تبدیل شدم ب یه ادم ریلکس و شاد ک فقط ب خدا امیدواره و از دوران انتقالم لذت بردم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دختر از نی نیات تو این سه روز چه توقعی داری😐اگه انا جون اینجا بود با ماهیتابه ش میومد سراغت😑 تازه ...

راستی عزیزم تو چیکار میکنی این چندروزه،چقد استراحت میکنی،،کسی کمکت میکنه؟چجور میخوابی؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام بچه ها،،من فردا انتقال دارم،خواهش میکنم برام دعا کنید🙇🙇🙇

به سلامتی الان دیگه مامان شدی انشالله خبر بتای تپلت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیز دلم منم فردا صبح انتقال دارم.توکل به خدا ان شاالله تک تک انتقالیا مثبت شن من و توام همینط ...

به به مامان شدی رفت عزیزم..... 

سال دیگه این موقع موهاتم نمیتونی شونه کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ببخشید میخواستم بدون آمپول آنوکسا رو که دور ناف میزنن تو بارداری با آی وی اف  مشکل نداره ب ...

من که کلا دور ناف زدم سر هر دو تا وروجکام.....