2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام مامانا♥️♥️♥️ من امروز رفتم غربالگري همه چي خوب بود شكر خدا ولي ني ني پسره😐😐😐😐 من از صبح ...

خداروشکر که همه چی خوب بود. نه خدا بخیله نه شما پیری. انشالله بعدی یه دخمل نازنینه. ناراحتی الانم طبیعیه چون معلومه زیاد رو دختر زوم کرده بودی  پذیرشش دو سه روز بیشتر طول نمیکشه بزودی عاشقش میشی .عاشق همین پسر بودنش بهت قول میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا♥️♥️♥️ من امروز رفتم غربالگري همه چي خوب بود شكر خدا ولي ني ني پسره😐😐😐😐 من از صبح ...

عزیزم این چه حرفیه میزنی؟واقعا هیچ فرقی نداره دختر و پسر.بخدا مهمتر از همه سلامتیه.خدا رو شکر کن که یه نی نی داری که سالمه

چیزی که آرزوی خیلیاس.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
واي رويا داغونم خداشاهده  من چيكار كنم مهرش ب دلم بيفته؟

هیچ کاری نمیخواد بکنی. حتی نمیخواد خودتو با منطق متقاعد و اروم کنی. فقط دو سه روز صبر کن. چنان میپذیریش که باورت نشه. بهم اطمینان کن. 

قربونت عزیز دلممممممم چشم چشم حتما ،مگه میشه من اسم شما دوستان گلمو نیارم و ب خدا نگم ای خدا جونم ب ...

عزیزم میشه هروقت انلاین شدی درخواست دوستیمو قبول کنی؟💚🌹

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزيزم چهارشنبه آزمايش غربال دوم رو دارم و ١٤ اسفند هم سونوي آنومالي ، آزمايش سل فري رو هم انجام د ...

تو هيچ كدوم ازين سونوها بت نگفتن جنسيت چيه؟

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
مرسی عزیزم امروز روز هشتمم بود هیچ علائمی ندارم درد سینه و ورم شکمم رفت هیچی عین قبل انتقالم خدا کمک ...

عزيزم به خدا من كه داره ٤ ماهم تمام ميشه هم هيچ علامتي ندارم بعضي وقتها باورم نميشه هنوز ني ني دارم آخه از الان دنبال چه علامتي هستي خانمي .

تو هيچ كدوم ازين سونوها بت نگفتن جنسيت چيه؟

عزيزم توي سونوي nt كه مشخص نبود الان برم حتما معلوم ميشه ولي من ديگه بعد از سونوي nt سونو نرفتم يكدفعه آنومالي رو ميرم البته توي جواب سل فري هم معلوم ميشه كه اون هم شانس من كه همه جواب آزمايششون يك هفته اي آماده شده براي من رو اينقدر دير جواب ميدن .

عزيزم شما سونوي آنومالي رفتي جنسيت رو بهت گفت ؟ عزيزم چرا ناراحتي ؟ مبارك باشه خانمي پسر گلت ، حالا ...

ن سونو غربال گف ولي قطعي ميگه خطا اصلن نداره 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
واي رويا داغونم خداشاهده  من چيكار كنم مهرش ب دلم بيفته؟

گلم بچه داری عروسک بازی نیست که دخترونه یا پسرونه شو دوست داشته باشیم

اون بچه یه آدمه با یه سرنوشت مشخص که با سرنوشت تو همپوشانی داره..... خدا میدونه این بچه چه روزهای خوشی رو قراره برات رقم بزنه