2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
سلام مامانا♥️♥️♥️ من امروز رفتم غربالگري همه چي خوب بود شكر خدا ولي ني ني پسره😐😐😐😐 من از صبح ...

واای عزیزم اینجوری نگو..خداروشکر کن ک سالمه .خب قسمتت بوده الان گلپسری بیاری. ..انشاالله بعد براش ابجی میاری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من روز ۸ انتقالم تا دبروز حالم اکی اکی بود فقط نفخ و دردهای معمول بخاطر مصرف دارو داشتم ...

دوستان کسی نیست این مشکل براش پیش اومده باشه بتونه کمکم کنه ؟ یعنی پاشم برم مرکز ؟نگرانم

سلام دوستان من روز ۸ انتقالم تا دبروز حالم اکی اکی بود فقط نفخ و دردهای معمول بخاطر مصرف دارو داشتم ...

عزیزم.من تجربه ای تو فشار ندارم.ولی نگران نباش ..

چیزی نخوردی ک.فشارتو ببره بالا؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واای عزیزم اینجوری نگو..خداروشکر کن ک سالمه .خب قسمتت بوده الان گلپسری بیاری. ..انشاالله بعد براش اب ...

اصلن نميتونم ارتباط بگيرم

واي

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
من روز۱۳هستم وبی علامت😅

منم دو روزه استرس گرفتم دیشب اصلا نخوابیدم روز دوازده هستم و بی علامت😭 😭.😭.. ای خدا هیچکدوممون رو از درگاهت ناامید نکن خدایا این هفته هممون مثبت شیم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام. سونوگرافیش خوبه . اما اگه بیمه تون تامین اجتماعی یه وتو کرج هستین ازسونوگرافی دکتر زهراشکری ...

ممنونم عزيزم ، بله خانمي من هم كرج هستم ، من سونوگرافيهاي مهم مثل nt و آنومالي رو پيش دكتر محسن خدارحمي رفتم ، تعريف زهرا شكري رو هم شنيدم . مامانم چند بار پيشش رفته من هم از اينكه اصلا حرف نميزنه شنيدم ، توي خيابون بهار هم يك سونوگرافي هست به نام مهر كه بعضي وقتها هم من اونجا ميرم ولي خوب بهبد رو هم ديده بودم دوست داشتم بدونم چطوريه ، ممنون از راهنماييت عزيزم .

عزیزمی مهربون..خیلی ب لطف خدا امیدوارم..انشاءلله ک رحمتش رو شامل هممون کنه..میدونی خاکستری جون من هم ...

منم با خوندن پستت اشکام ریخت 😔😔 مامان منم همینطوره ، شوهرمم که دیگه واسش اتیش گرفتم تا ساعت دو سرکاره عصرها کلا دنبال خونه تمیز کردن با اینکه میدونم خیلی سختشه ، خیلی خجالت میکشم ازش همش میگم خدایا دل این مردو نشکن 😢😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊