2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
آتريسا جون واقعا اينو از ته قلبم مى گم اگه الان بيان بهم بگن فلانى ها مامان و باباى واقعى تو هستن و ...

هانا جان عزیزم خیلی خیلی ممنونم که لطف کردید و نظرتون رو گفتید...واقعااا همینطوره من قلباااا راضیم از اینکار و کاملا اگاهانه س حتی اگه بعدا تصمیم دیگه ای بگیره..حداقل خیالم راحته که تونیتم کمک کوچکی کنم و شرایط خوبی رو برای رشد و پرورشش فراهم کنم...اما خب مجهولات زیادی هم هست...دیگه توکل به خدا مخصوصا اینکه متوجه شدم متاسفانه پدر و مادر هر دو اعتیاد دارن و خب البته خانواده سطح پایینی نیستن امااا نمیدونم چطور این راه رو واسه ادامه زندگی شون انتخاب کردن..شما مامان خانوم هستید و دعاتون به شدت گیرااا...ممنون میشم دعا کنید واسم که بهترین تصمیم رو بگیرم...

برای شما و تو دلی نازدارتون ارزوی سلامتی و خوشبختی دارم در کنار همسرتون..در پناه اغوش امن خداوند باشید همیشه...امین♥♡♥

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بنظرم جواب بی بی چک اصلا کادب نیست پارسال که انتقال دادم از روی بی بی چکم فهمیدم یه مشکلی وجود داره ...

عزیزم مثلا.من.خودم.بی بی چک مثبت کاذب رو تجربه کردم.و کلی امیدوارشدم بعد از دادم.خورد تو ذوقم..و دوستانی رو هم دیدم ک منفی کاذب رو تجربه کردن رو همین حساب میگم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آتریسا جون بله دکتر من هم ذوالقدر هست،البته دکتر آصف جاه به من پیشنهاد داد ایشون رو،من مرداد ماه پا ...

بله من هم همینطور بعد از اولین جراحی دکتر آصف جاه ایشون رو پیشنهاد دادن و اولین پانکجر 13 تا جنین تشکیل شد و خب 5 بار ناموفق بود...سری پیش 3 تا جنین تشکیل شد با دکتر نصر...من دوباره دکتر ذوالقدری رو انتخاب کردم...امیدوارم که اشتباه نکرده باشم با اینکه با دکتر طرازی هم ویزیت شدم...البته من دوباره باید جراحی بشم و دنبال رحم جایگزین هستم

عزیزم انشاا... که به زودی این مسیله رفع میشه و خوش خبری

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اتریسا جون سلام..عزیزم.من از دوستان قدیمی نیستم ولی از وقتی شماروشناختم و بامشکلاتتون اشنا شدم همیشه ...

عزیز دلم شما خیلی خوش قلب و مهربونی و من خیلی خوشحالم از داشتن دوستانی همچون شما...چندبار نوشته رو خوندم عزیزیم و خیلی واسم امید بخش بود...ممنون بابت تک تک جملات زیبا

آهان اینم بگم...اما من خوشحالم که از دوستان قدیمی نیستیم واسه هم :-D اوهووم...و امیدوارم همین بار به جمع مامانای گل مون بپبوندی و روزشمار در آغوش گرفتن جوجه هات رو ببینیم...الهی امین

انشاا..فردا شما و دختر فروردین و اون یکی دوستمون خوش خبرید و دست و دل پر....الهی امین♥♥♥

شاید اولش لانه گزینی کرده بود بعد سقط شد  روز ازمایش بی بی چکت مثبت بود؟

بله روز ازمایش بی بی مثبت  بود ولی از منفی بود..برا اقدام طبیعی بودم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله من هم همینطور بعد از اولین جراحی دکتر آصف جاه ایشون رو پیشنهاد دادن و اولین پانکجر 13 تا جنین تش ...

منم 4 بار انتقال ناموفق داشتم همش میترسم اخرش بهم بگن برو سراغ تخمک اهدایی یا رحم اجاره ای

آتریسا جون 5 بار با دکتر ذوالقدر انتقال دادی؟

نه عزیزم 2بار دکتر ذوالقدری 2 بار دکتر رزاقی  1بار دکتر نصر

شوهرم این حرفا رو بشنوه دوباره امیدوار میشه نمیذاره دست به سیاه و سفید بزنم😁

عزیزم چرا که نه؛انسان با امید زنده هست تا لحظه ازمایش توکلت بخدا باشه..انشاءلله که خیره برات

منم 4 بار انتقال ناموفق داشتم همش میترسم اخرش بهم بگن برو سراغ تخمک اهدایی یا رحم اجاره ای

چرا عزیزم مشکل اصلی تون چیه....

من شرایطم فرق میکنه...اندومتریوز شدید دارم هر چند که سه بار هم جراحی شدم اما دوباره باید برم سراغ جراحی مجدد...امیدوارم شما همینبار نتیجه میگیری...من هرگز فکر نمیکردم بتونم روزی به رحم جایگیزین فکر کنم ولی خب از بازی سرنوشت غافل بودم ولی خب اینهم راهیه واسه رسیدن بهتر از بارها و بارهااا دور باطله واسه من 

این هم یک نصیحت خواهرانه...هرگز با ترس از چیزی زندگی نکن و هبچوقت به عواقب بد یک قضیه فکر نکن سعی کن همیشه افکارت رو به سمت خیر و مثبت اندیشی هدایت کنی...چون همیشه میگن به هر چی فکر کنی همون میشه

سلام دوستان من روز ۸ انتقالم تا دبروز حالم اکی اکی بود فقط نفخ و دردهای معمول بخاطر مصرف دارو داشتم من بخاطر فشار بالا قرص متیل دوپا مصرف میکنم که دکتر گفت باید فشارت بیاد روی ۱۱ روی هفت از دیروز فشارم رفته رو ۱۲ روی ۹ یکم میاد پایین باز میره بالا کسی بوده اینطوری شده باشه ؟ نمیدونم چرا فشارم رفته بالا 😔😔 قرصمم امروز دو تا خوردم ولی باز ۱۲ روی ۸ شد .

**********_سلام دوستای عزیز و انا جون. من امروز بعد از هفت روز که ازمایشم مثبت شد رفتم برای ساک بارداری .دکتر سونو کرد گفت ساک بارداری داری ولی هفته ی دیگه بیا تارشد کنه دقیق تر ببینم .چه کار کنم وچی بخورم تا تواسن یک هفته رشدش بهتر بشه؟

سلام مامانا♥️♥️♥️

من امروز رفتم غربالگري همه چي خوب بود شكر خدا

ولي ني ني پسره😐😐😐😐

من از صبح تاحالا دارم گريه ميكنم و ناشكري😭😭😭😭😭😭😭خدا منو ببخشه

اين بچه چ گناهي كرده ك من مامانش شدم😞😞😞😞😞

من همه اميدم اين بود دختره 😓😓😓😓😓

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️