2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
استراحت نسبی بودم.سخت نگرفتم اصلا ب خودم چون معتقدم همه چی دست خداست.ولی کار خونه اصلا نکردم.

عزیزم مگه ازمایشو برای روز ۱۴ نمینویسن؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم مگه ازمایشو برای روز ۱۴ نمینویسن؟

برامن روز 16نوشتن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برامن روز 16نوشتن

ان شاالله دست پر بیای پس فردا😍خیلی ذوق دارم براااات اصلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
کسی اینجا هست که روز ۶انتقالش باشه و بی علائم باشه؟؟؟ خیلی میترسم🙁 یا اینکه کسی بوده که هیچ علائم ...

سلام من هنوزم هیچ علایمی ندارم.هیچی.هر روز سینه هامو تو اینه میبینم شکممو نگاه میکنم اصلا انگار نه انگار.تازه 5 هفتم هم هست و جالب اینجاست که دوقلو هم هستن.اصلا گاهی یادم میره باردارم.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام من هنوزم هیچ علایمی ندارم.هیچی.هر روز سینه هامو تو اینه میبینم شکممو نگاه میکنم اصلا انگار نه ا ...

ای جانم.خدا حفظشون کنه.واقعا به علائم نیس.اخه بدن با بدن فرق میکنه و هرکی یه جوریه تو دوران بارداری.مخصوصا ماها که با میکرو باردار میشیم هرحسی هم داشته باشیم‌ اوایل انتقال بخاطر داروهاست

ای جانم.خدا حفظشون کنه.واقعا به علائم نیس.اخه بدن با بدن فرق میکنه و هرکی یه جوریه تو دوران بارداری. ...

بله .من دفعه پیش که طبیعی باردار شدم یادمههمون اول که فهمیدم بعد تو حمام به خودم دقت کردم دیدم قشنگ نوک سینه هام تیره شده و سنگین .بزرگه بزرگ شده بود.ولی متاسفانه قلبش تشکیل نشد.هنوز دلم میسوزه یادش میفتم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
ان شاالله دست پر بیای پس فردا😍خیلی ذوق دارم براااات اصلا

عزیزمی مهربون..خیلی ب لطف خدا امیدوارم..انشاءلله ک رحمتش رو شامل هممون کنه..میدونی خاکستری جون من همه خانواده خودم و شوهرمم در جرییانن و همه چشم انتظارن..مامانم سرمو میگیره تو بغل موهامو ناز میکنه مبگه ی روزم میاد تو بچتو اینطورزی نوازش میکنی و منم اشکام سرازیر میشه ..شوهرم بغلم.میکنه میگه ممنونم ک میخای برام بچه بیاری و باز اشکای من میریزه .و ب خدا گفتم اول بخاطر شوهرم دلم بچه میخاد بعد خودم.انشاءلله ک خدا جواب این همه چشم انتظاری رو با لطفش میده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزمی مهربون..خیلی ب لطف خدا امیدوارم..انشاءلله ک رحمتش رو شامل هممون کنه..میدونی خاکستری جون من هم ...

الهی بگردم.دقیقا شرایط منم همینه.مامانم با جون و دل کنارمه.همسرم انقد ذوق میکنه و مواظبمه.که همش میگم خدا جون هرچی به صلاحمه اتفاق بیفته اما به دل مامان بابام و شوهرم و همه اونایی که منتظرن نتیجه رو بهشون بگم نگاه کن و منو لایق این حس خوب بدون.منم دقیقا خونواده خودم و شوهرم همه در جریانن.از صمیم قلبم برات دعا میکنم با نتیجه ی مثبت بیای.

ماها بالاخره پاداش صبوری و انتظارمونو با هدیه ی شیرین خدا میگیریم

چه روزی بهتر از اون روز؟!😍🐣

امیدوارم برای تو پس فردا و برای من و بقیه ی منتظرا توی همین ماه آینده باشه😊😍

بله .من دفعه پیش که طبیعی باردار شدم یادمههمون اول که فهمیدم بعد تو حمام به خودم دقت کردم دیدم قشنگ ...

عزیزدلم غصه نخور و دیگه به گذشته فکرنکن.چون سودی نداره.خدارو هزار مرتبه شکر کن که دوباره نی نی گذاشته تو دلت.تازه دوتا هم گذاشته برای جبران سری قبل😍مواظب خودت و جوجه هات باش.ان شاالله این ۹ ماهو به سلامتی بگذرونی

الهی بگردم.دقیقا شرایط منم همینه.مامانم با جون و دل کنارمه.همسرم انقد ذوق میکنه و مواظبمه.که همش میگ ...

دقیقا..منم این همه چشم انتظاری رو میبینم .ک.همشون هرروز ب من میگن مامانی .بچه هات خوبن؟ .ی دختر خواهر 7ساله دارم ک فقط باید ببینیش بس که هرروز با جوجه های من حرف میزنه و برام دعا میکنه و بهم میگه خاله شما مادری..منم دلم ضعف میره وبغضم.میگیره... انشاءلله بحق فاطمه زهرا ک هممون خیلی زود طعم.مادر شدن رو بچشیم و فرشته هامون بیان وشوهرامونو بابایی صداکنن.و خونواده هامون رو خوشحال کنیم

سلام به همگی واسم دعا کنید لطفا فردا انتقال دارم🙇🙇🙇

عزیرم.برات صلوات فرستادم.ِانشاءلله ک مامانی

دقیقا..منم این همه چشم انتظاری رو میبینم .ک.همشون هرروز ب من میگن مامانی .بچه هات خوبن؟ .ی دختر خواه ...

ای جونم فدای قلب مهربونش.شک نکن که مامانی پس.ان شاالله به زودی سندشو هم میبینی😍

دختر ناز خواهرتو از طرف من حسابی ببوس.وقتی اون با قلب پاک و کوچیکش دعا میکنه شک نکن خدا حسابی هواتو داره

بگو برای جوجه های منم دعا کنه...اره واقعا اینکه دیگران در جریان باشن از یه نظر خوبه‌که دعاهاشونو داری و هواتو دارن از یه طرفم استرس روز ازمایشو میگیری.اما اصلا به هیچی فکرنکن من مطمئنم تو مامانی.همونقدم مطمئنم که خودم مامانم😊😍💚

سلام به همگی واسم دعا کنید لطفا فردا انتقال دارم🙇🙇🙇

عزیزم پیشاپیش مامان شدنتو تبریک میگم😘