2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
■●■●■●باید به عرض برسونم که حسابی پاورفول شدم ...اصلا نمیدونم اینهمه جسارت و توانایی چطور در من یهو ...

خدا رو شكر عزيزم ان شا الله كه هميشه پرباشي از انرژي هاي خوب ، ما باز هم منتظر خبرهاي خوش از طرف شما هستيم خانمي .

سلام خوشگلا😍❤ میگم من شیاف رکتال میزاشتم ، الان واژینال کنم عیب نداره؟؟ والا من با این لکه بینی آ ...

عزیزم تاثیر واژینال بیشتر(یاشایدم زودتر) از رکتال هست اما پزشک من گفت درصورت لکه بینی یاخونریزی رکتال بذار،نگران لکم نباش این همون دردونته که رفت پیش خدا داره جارو خالی می‌کنه برای خواهریابرادرش.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

■●■●■●باید به عرض برسونم که حسابی پاورفول شدم ...اصلا نمیدونم اینهمه جسارت و توانایی چطور در من یهو ...

سلام سلام... خوشگل خانوم😍😗❤

دیر دیر میای ،نمیگی دلمون برات تنگ میشه🍃☘🍀

عزیزم بنظرم خیلیم کار خوبی میکنی... بچه ها تا ۶ سالگی شکل میگیرن پس حتما هنوز فرصت هست برای تربیت یه خانوم گل...‌و صدرصد اینکار روحیه خیلی قوی بهت میده و حتما حتما کلی جنین تپل مپل تشکیل میشه .... و ان شاءالله که خیلی خوش قدمن این خانوم خوشگل و زودی یه خواهر برادر گل براش میاری😚🍃☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم تاثیر واژینال بیشتر(یاشایدم زودتر) از رکتال هست اما پزشک من گفت درصورت لکه بینی یاخونریزی رکتا ...

من بار اول که لکه بینی داشتم واژینال گذاشتم..

باردوم که خونریزی شد دکتر طرازی گفت رکتال کن بعد که کم شد واژینال.

همین سه شنبم ک پیشش بودم گفت فرق نداره هر مدلی بزاری..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام آتريساي عزيزم ، خانمي اگر واقعا شرايط مناسبي داره و فرزندخواندگي رو از طريق قانوني ميتونيد انجا ...

سلام بر مامان معجزه عزیز کرده مون..دلم واستون تنگ شده...وااای خدااا ممنون که دوستان خوبی رو در کنارم قرار دادی...

شما همیشه حرفاتون سرشار از امیدواری و دلگرمیه..همیشه یه مثال هم میزنید که دیگه حسابی خیالم راحت میشه..

واقعااا روح و قلب بزرگی میخواد..یهو ترس برم میداره یه دختر بچه 4 ساله وارد زندگیم بشه..و من باید اون چهارسال نبودم رو جبران کنم...اونم زمانی که بچه میخواد مستقل باشه...توکل به خدااا فقط ازش میخوام با همه وجود که بهترین راه رو بهم نشون بده به فال نیک میگیرم وسط اینهمه مسایل این قضیه پیش اومده...دعااا کن واسم مامان دو تا گل خوش عطر و بو که بتونم تصمیم درستی بگیرم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دخملا یه سوال دارم راهنماییم کنید من 5شنبه تخمک گشی کردم 9تا تخمک داشتم امروز شنبه زنگ زدم گفتن ...

نه قربونت ۷ تا جنین خیلی هم عالیه. چرا کم باشه؟به سلامتی انتقالشو بدی انشالله

آتریسای عزیزم چقدر خوشحال شدم از ذوقی که توی نوشته هات بود،کارتون خیلی قشنگه،امیدوارم اگه به صلاحتون ...

اول ازهمه من باید ذوق زده بشم واسه اون تیکر دلبر...به امید خدا همین تیکر ادامه پبدا میکنه و میرسه به 1 هفته مانده به تولد دردونه هااا:-) الهی امین....♥♥♥♥♥

تک تک جملات رو با دقت خوندم عالی بود..مصمم تر شدم...اما خب باز هم هزار اما و اگر تو ذهنمه...از بابت مشکلات ژنتیک و...بله خیالم راحته...اما دلم میگیره چرااا مادر نخواسته بچه رو نگه داره

نکنه بعدهااا بیاد و نظم فکری بچه رو بهم بزنه 

از طرفی میگم حالا که من میتونم به بهترین شکل تربیت کنم و امکانات خوبی واسش فراهم کنم اگه انجام ندم ظلم کردم در حق دختر کوچولوی نازناری...وااای اگه بدونی چقدر ناز و معصومه اصلا از فکرش بیرون نمیام یه لحظه...همش میگم یک روز هم زودتر بیاد پیشمون له نفعشه

یه چیزی میگم نخندیااا نه بخند انشاا...همیشه لبت خندون باشه

میگم ما چند سابه باهمسرم تنهاییم ما حتی مهمون شب بمونه راحت نیستیم البته نمیدونم منظورم رو متوجه شدی از بابت رابطه دو نفره س...همش میگم دیگه اون آزادی رو ندارم خندم میگیره خودم البته از گفتنش...بعد میگم خب بقیه چه میکنن ما هم همون..ههه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

چه عالی ادم انرژی میگیره از این حس خوب. الهی خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه و خودش راه درست رو بزاره جلو پاتون. از صمیم قلب براتون بهترین ها رو ارزو میکنم

سلام سلام... خوشگل خانوم😍😗❤ دیر دیر میای ،نمیگی دلمون برات تنگ میشه🍃☘🍀 عزیزم بنظرم خیلیم کار خ ...

سلام بر مامان انرژیک و با روحیه تاپیک مون♥♥♥..خدا میدونه که چقدر دلم پیش تک تک تون هست و دلتنگ تون هستم...اما همیشه پر از دردسرم....دیگه روم نمیشه هروقت میام کلی صفحات پر میشه...اما غافل نیستم ازتون...میدونم که به دونه نی نی خوشگل رفته دعا کنه که این نی نی جان به سلامتی و به وقتش بیاد در آغوش مامانش و خب صد البته که خدا صلاحو بهتر میدونه دیگه خواسته نی نی مون حسابی جا واسه ورجه وورجه داشته باشه...

خیلی خیلی ممنونم..امیدوارم خدا کمک کنه تا تصمیم درستی بگیرم و بتونم مفید باشم واسه بچه ای که هزار امید و آرزو داره و...

سلام بر مامان معجزه عزیز کرده مون..دلم واستون تنگ شده...وااای خدااا ممنون که دوستان خوبی رو در کنارم ...

عزيزم توكل به خدا كن و برو جلو ، حتما بهترين راه رو ميگذاره جلوي پات.  حالا يك مثال ديگه هم برات ميزنم كه بيشتر دلت رو قرص كنه ، من مدير مدرسه مادرم حدود شايد ١٥ سال پيش  بعد از چند سال كه بچه دار نشده بود دختر بچه ٩ ماهه اي رو به فرزندي قبول كردن و بعد ٢ الي ٣ سال بعدش خودشون صاحب پسر بچه اي شدن كه مادرم ميگه : من كه اون موقع از اين درمانهاي ناباروري خبر نداشتم ولي شايد پسرشون رو هم از طريق دارو يا آي وي اف باردار شدن چون ظاهرا مديرشون زياد مرخصي ميرفته يعني دقيقا مثل شما دو راه رو به صورت موازي با هم طي كردن و خدا رو شكر هر دو به نتيجه رسيد كه ان شا الله براي شما هم هر دو راه با يك عالمه شادي و موفقيت به نتيجه ميرسه .

اول ازهمه من باید ذوق زده بشم واسه اون تیکر دلبر...به امید خدا همین تیکر ادامه پبدا میکنه و میرسه به ...

به هر چی فکر میکنی بکن ولی این یکی رو بیخیال شو😂😂این مشکل همه پدر مادر های دنیاست😂اتفاقا بعضی کارها اونم از نوع بی ادبیش یواشکی و با استرسش بیشتر حال میده😂😂😂

اول ازهمه من باید ذوق زده بشم واسه اون تیکر دلبر...به امید خدا همین تیکر ادامه پبدا میکنه و میرسه به ...

عزيز دلم همه ما اين فرصت خوب رو داشتيم كه چندين سال از يك رابطه دونفره خوب لذت ببريم ، من بعضي وقتها به همسرم ميگم اونهايي كه همون سال اول ازدواج بچه دار ميشن خيلي اذيت ميشن و خدا ما رو خيلي دوست داشته كه فرصت بيشتري بهمون داده كه سالها از يك رابطه دو نفره خوب لذت ببريم و هيچ وقت توي حسرتش نباشيم ، پس مطمئن باش كه اين موضوع رو خيلي راحت ميتونيد مديريت كنيد .

عزيزم توكل به خدا كن و برو جلو ، حتما بهترين راه رو ميگذاره جلوي پات.  حالا يك مثال ديگه هم برا ...

وااای عزیزم ممنون باز هم دلم قرص تر شد مطمینم که این بچه هااا حسابی در آغوش خداوند جای دارن و هر جا باشن خیر و برکت با خودشون به همراه دارن...توکل به خدا

فقط میمونه یه مسیله...اگه بعد چند سال پدر و مادرش بیان دنبالش چی میشه مخصوصا این که بدونه بچه خارج از کشوره و حتما شرایط خوب مالی و...داره بیان ببرنش چی...همسرم میگه ما باید دلمون دریایی بشه و خودمون رو واسه هر چیزی در اینده اماده کنیم...اما خب نمیدونم...چی پیش میاد پس بهتره خیلی قصاوت کنم اینده رو چون اگه خوب تربیت بشه قطعاا میتونه خودش بهترین تصمیم رو بگیره...

از بس فیلم دیدم دیگه فک میکنم هر چی هست همش واقعی میشه...یهو بیان تحت فشار بذارنش که باید برگردی من تنهام مثلا مادرش و بچه عذاب بکشه...نمیدونم

به هر چی فکر میکنی بکن ولی این یکی رو بیخیال شو😂😂این مشکل همه پدر مادر های دنیاست😂اتفاقا بعضی کار ...

واااااای آزی جون خیلی خندیدم مرسی واقعاااا...فکر که میکنم میبینم بلههه واقعااا همینطوره مخصوصااا با استرس;-) ای بابا خل شدم فک کنم از دست رفتم...اما خوشحالم که تونستم انرژی خوبم رو منتقل کنم..امیدوارم به زودی پیراهن خوش رنگ بارداری که خریدید رو به شادی تن کنید و از روزهای بارداری تون لذت ببرید و به سلامتی جوجه تون رو در آغوش بگیرید..

فداتشم آتریسا جون دعا کن دوشنبه بیام خبربدم منم بالاخره سندمادرشدنم امضاشده.

خخخخ من فکر میکردم این فکرا فقط برای منه!راستش منم همش باخودم فکرمیکنن وقتی کوچولو بیاد خلوتای دونفرمون چی میشه😅بعدش به خودم میگم یه جوری شرایطشو فراهم میکنم نگران نباش😂

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....