2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان، من سه روز پیش میکرو شدم امیدوارم منو توی جمع خودتون بپذیرید. ان شاءالله بهترین ها برای ...

سلام

شماپیش کدوم دکتر وکدوم بیمارستان پانکچرکردین؟

ان شاالله بیاین خبرمثبت شدنتون ر بدین.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الهی به زودی مادر یه دختر وپسر تپل مپل بشی🤲🤲

ممنونم عزیزم .شماهم به فضل خدا مامانی دیگه عزیزم.خدا ان شاالله بامثبت شدنت داره به انتظارت پایان میده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم. پیش دکتر افلاطونیان، بیمارستان مادر یزد

انتقال دادین ؟یاهنوز منتظر هستین برین برای انتقال؟

چهارشنبه انتقال دادم

خپ پس به سلامتی،دیگه مامانی عزیزم

سرسفره هفت سین ان شاالله دوقلو ر داری

ان شاءالله بهترین حس تصیبت میشه امسال🍀🍃 یدونه جوجه من پرکشید پیش خدا❤ چشم حتما میگم واسه خاله جو ...

ای وای من چرا نفهمیدم....

دوستم ناراحت شدم برات 

انشالله این یه دونه انقدر دلبری کنه که هر چی غصه خوردی از یادت بره

😍😍😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اخه میدونی عزیزم من اصلا سحرخیز نیستم.خیلی تلاش کنم ساعت ۷/۳۰ پاشم.بعد شیاف میذارم تا یه ساعت استراح ...

خاکستری چیکار داری میکنی با خودت

از برق خودت رو بکش یکم استراحت کنی😂😂😂😂

دختر هر ۸ساعت یه قرص بنداز بالا

مگه تا حالا آموکسی سیلین هر هشت ساعت نخوردی

این هم مثل اونه دیگه

به بچه هات رحم کن این همه فکر واسه یه قرص😉

سلام دوستان، من سه روز پیش میکرو شدم امیدوارم منو توی جمع خودتون بپذیرید. ان شاءالله بهترین ها برای ...

خوش امدی عزیزم

ان شاالله به زودی خبر مامان شدنت و بشنویم.ممنون از جواب 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

بچه ها لطفا هرکی بیداره جوابمو بده.من بعد از استفاده از شیاف یه مدت که میگذره شدیدا احساس گرما میکنم.انگار از صورتم حرارت میزنه بیرون و این در صورتیه که بقیه حتی سردشونه!دقیقا نمیدونم بخاطر شیافه یا استرادیول اما حدس میزنم بخاطر شیاف باشه چون این مدت که شیافو استفاده میکنم اینطوری میشم.طبیعیه بچه ها؟میترسم یه وقت دلیلش حساسیت به شیاف باشه.کسی مثل من بوده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری چیکار داری میکنی با خودت از برق خودت رو بکش یکم استراحت کنی😂😂😂😂 دختر هر ۸ساعت یه قرص ب ...

چه‌میدونم این قرصا یه جور دیگه قر و فر دارن😂

واقعیتش اینه که نه.هیچوقت اهل قرص خوردن نبودم.انقد سوسول بودم قبلا😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام سینال افو ک زدم نوشته ۱۰ثانیه باید نگه داری من متاسفانه نگه نداشتم چندثانیه نگه داشتم ک بعداینک ...

نه عزیزم نگران نشو

چند قطره ممکن از سوزن یا از شکم (جایی که تزیق کردی بیاد بیرون) مهم نیست

ولی برای تزیق بعدی تا ۲۰ بشمار بعد سوزن رو در بیار

سلام،من آزمایش بتا روز ۱۵ انتقال انجام دادم،که تیتر بتا ۳۵ شد،و گفتن باید آزمایش چند روز بعد تکرار ش ...

انشالله که بتا بره بالا و همه چی به خوشی پیش بره

بله بوده کسایی که بتاشون دیر بالا رفته.