2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
بچه ها من فردا برای تکرار آزمایشم میرم و فردا مشخص میشه که مثبت هستم یا نه برام دعا کنید که جواب خو ...

عزیزم ان شاء الله فردا بتات عالی میشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سینال افو ک زدم نوشته ۱۰ثانیه باید نگه داری من متاسفانه نگه نداشتم چندثانیه نگه داشتم ک بعداینک ...

اون قطره ها چیزی نیست بابا خودتو نگران این چیزهای کوچیک نکن وقتی دوز دارو رو مشخص میکنن همه اینها رو حساب میکنن. 

ان شاء الله میشم۲شنبه آزمایش دارم

من سشنبه دارم ب امید خدا  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اینم عکس شما🤱🤱🤱🤱🤱

ممنون ازی جون..انشاءلله خدا دلتو شاد کنه با اون دل مهربونت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
حالا آنا جون میاد از تاپیک پرتم میکنه بیرون🙈🙈🙈🙈

عزیزم تا باشه ازاین حرفای قشنگت  

فداتشم عزیزدلم اره منم دیگه نمیام تا بعد جواب خیلی برام دعاکن منم برات دعامیکنم ویادتم.... بیادتم 😘 ...

حتما دعات میکنم عزیزم منتظر خبرای خوبت هستم مهربون

♥️♥️😘

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام دوستان من هفته پنجمم هست میخوام باهوااپیمابرگردم شهرم ب نظرتون خطرداره کسی اطلاعی داره

عزيزم فكر نكنم خطر داشته باشه بودن دوستان كه با هواپيما برگشتن ولي باز براي اطمينان از مركز يا دكترت بپرسي بد نيست .

من از امشب برای همتون هر شب یه دور تسبیح صلوات میفرستم. انشالله که سال جدید با نی نی های تو دلی سر س ...

خیلیییی ماهیییی قربونت برمممم 

منم همین ارزو رو برات دارم ودعات میکنم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان