2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
سلام مامان جونی.ما با همیم😍چندتا انتقال دادی؟منم نفخ دارم یه خورده.ولی یبوست نگرفتم.انجیر زیاد میخو ...

سلام اره باهمیم ما خخخ آره دوتا فندق تپل انتقال دادم یوبوستم ندارم فکر نکنم چون فقط غذاهای آبکی میخورم

دوستای مهربون تر از خواهر🍀❤🍃

من سونوی اول که رفتم دو تا ساک دیده شد و هردو ضربان قلب داشت...❤ حدودا یه هفته بعدش به خونریزی افتادم که سونو رفتم و گفتن یه هماتوم ۵ میلی پشت قل دوم هست و قل دوم ضربان نداره...

البته گفتن بازم صبر کن شاید تشکیل نشده و اون اول اشتباه دیدن.🌸

خلاصه که خونریزیم تبدیل به لک بینی قهو ه ای شد و دفع لخته.... تا ۲۳ام که با دکتر خودم سونو شدم❤

قل دومم متاسفانه سقط شده بود و ساک حاملکی با دفع همون لخته ها داشت کوچیکتر میشد که دکتر گفت لکه بینی های الانت به خاطر همینه ☘.

اما خب قل اولم ،لوبیای مامان😍 حالش خوب خوب بود و از همه خاله جونها التماس دعا داشت🌸😍❤

خواستم مطمعن بشم بعد بهتون خبر بدم 🍀🍃

من راضیم به رضای خدا... حتما صلاح و حکمت من اینطور بوده☺🤗

درسته که دوقلو خوبه،اما من از خدا خواستم هرچند قلی بمن بده که بتونم صحیح و سلامت بغلش کنم،پس الانم راضیم که خدا هوای جوجه هامو داشته و فعلا اجازه داده یدونه پیش مامان باشه😇🐣 یدونه پیش خودش به امانت همراه خواهر برادرهای دیگه اش... تا یروزی برگردن پیش مامان🤗🍃

از صمیم قلبم آرزو میکنم تمام دوستای چشم انتظارم،هر چه زودتر حاجت روا بشن ☘❤🍀🌸 ان شاءالله با توکل به خدا و صبر به همه آرزوهامون میرسیم🤗😇☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اون دوتای اولیو که خوردی یه دونه ی باقیمونده رو ۸ ساعت بعدش میخوری؟اینم فکر خوبیه😑

آره عزیزم.مثلا دوتای اول ساعت ۱۱ صبح..

اون یدونه ۸ ساعت بعد.زودتر از ۸ ساعت نخوردم.. دیرتر خوردم ولی😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ان شاالله عشقم الهیییی چی شد؟الان یه دونه نی نی داری؟؟؟خدا حفظش کنه عزیزم مواظبش باش کلیییی ممنون ...

الان یه لوبیا  دوماه و خورده ای تو دلم دارم❤😍

چشم🍃 خدا نگهدار تو و جوجه هات باشه🍃😚🤗

آره عزیزم.مثلا دوتای اول ساعت ۱۱ صبح.. اون یدونه ۸ ساعت بعد.زودتر از ۸ ساعت نخوردم.. دیرتر خوردم ول ...

من ک هیچ کدوم از قرصامو سر ساعت مشخصی نمیخورم ،فقط با فاصله از هم میخورم، آمپول انوکسان هم شب میزنم سر ساعت خاصی نه🙂

من ک هیچ کدوم از قرصامو سر ساعت مشخصی نمیخورم ،فقط با فاصله از هم میخورم، آمپول انوکسان هم شب میزنم ...

منم اون اولا دقتم بیشتر بود🙈

الان فمبیون و مولتی رو هر وقت باشه میخورم.

استرا رو یکم سعی میکنم منظم باشه😁

حتی ایزوپرینم دکتر داده گفتم ۱۲ ساعت،گفت صبح یدونه شب یدونه.. حتی دکترم نگفت دقیق سر ساعت😋

من آنوکسان فعلانمیزنم. دکتر گفت تا پاکی کامل نزن.. حتی یذره هم بود نباید بزنی.

فعلا معافم از آنوکسان.

آمپول و شیاف پروژسترونم دیگه ده دقیقه اینور اونور داره..

هنوز استرادیول و ایزوپرین میخوری؟ من مثبت شدم دکتر گفت دیگه نخور

استرا چهارتا بود کرد سه تا.... چون لکه بینی دارم گفت فعلا قطع نمیکنم.

ایزوپرینم خونریزی کردم تازه تجویز کرد. از اول نداشتم.

ستا بود کرد دوتا.

دوستای مهربون تر از خواهر🍀❤🍃 من سونوی اول که رفتم دو تا ساک دیده شد و هردو ضربان قلب داشت...❤ حدو ...

عزیززززم چقدر خوبه که انقدر قوی و عاقل و مثبت هستی ، خوشبحال نی نی نازت واسه مادر خوبش 😍 امیدوارم مابقی بارداریتو با لذت کامل سپری کنی واسه منم دعا کن عزیزم یه کوچولو از دیروز استرس گرفتم سه شنبه ازمایش دارم دل تو دلم نیست 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آمپول انوکسان فقط ۴ تا دیگه مونده بزنم خداروشکر ک داره تموم میشه😥

اوج بحالت😍❤

من فعلا از این معافیت استفاده میکنم..خخخخخ😁

ای جونم پرنسس داره میاد😍🌸😍🌸😍🐣

سلام اره باهمیم ما خخخ آره دوتا فندق تپل انتقال دادم یوبوستم ندارم فکر نکنم چون فقط غذاهای آبکی میخو ...

ان شاالله که همگی خوش خبر باشیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم انای مهربونم.چشم میخورم‌دکتر گفت باید ۱۴ روز رو بخوری‌ التماس دعا خوش قلب جان💚 ان شاالله ک ...

عزیزم مبارکه مامان شدنت 😍😍😘😘

ب کمپلکسی که دکترتون داده چه مارکیه؟دوزش چیه؟ازکی شروع کردید خوردنش رو؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!