2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
مبارکِ خود خودشِ رنگش مهم نیست انشالله که همه چی به خوبی پیش بره

خواهر انقدر که ناامیدم تو این چهار سال باور ندارم،آخه هنوز هست ولی خیلی خیلی کمرنگ و آبکی،نمیدونم،خدا خودش کمکم کنه

یعنی اکه باردار باشم توی ماهیییه که توی اوج ناامیدی و دلشکستگیم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
لک قهوه ایم می‌تونه لانه گزینه باشه،توکل کن به خدا ان شاء الله معجزش شامل حالت شده

مرسی عزیزم

چقدر دلم یه معجزه شیرین میخواد

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من انقدر جای تزریق پروژسترونها درد میکنه که اصلا نمیتونم تکون بخورم تمام با سنم آبسه بسته ، ف ...

عزیزم حتما خبر بده..... 

تزریق با سرنگ عمیق عضلانی مهمتره..... 

کیسه آب گرمم ترجیحا فردای روز تزریق بذار..... 

البته اگه اجازه ادامه تزریق رو داشتی...

احتمال داره به جاش شیاف بده..... 

یکی از دوستامون آبسه کرد جاش شیاف دادن..... 

جای آبسه ها گرمه؟؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  دوستانی که باردارید  شما هم درد تیر کشیدن رو حس میکنید ؟ من چون سرویکس زی ...

عزیزم معمولا هست ولی بازم به دکتر بگو شاید دارو هم بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تا جایی که میدونم متوکلوپرامید جزء داروهایی هست که ممنوعه توی بارداری. خوب شد دمیترون گرفتی. ح ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟؟ 

دلم برات یه ذره شده بود..... 

چطوری عزیزم؟؟؟؟؟؟ 

نمیدونم والا انقدر سرش،شلوغه دکترم پرستار. دارو نوشت برام بعد بهش کفتم ضرر نداره گفت نه آخرم خودم ...

آره والا انقدر بدم میاد بری متخصص ماما همه کاراتو انجام بده..... 

سلام ب همه  ببخشید خیلی زیادن صفحات فرصت نکردم خیلی بخونم  من تازه دو روزه شروع کردم ب زد ...

به سلامتی عزیزم...... 

انشالله به زودی جواب میگیری..... 

عزیزم ده صفحه اول رو حوصله کردی بخون درسته فونتش به هم ریخته اما بازم بد نیست بخونی..... 

سلام دوستان امروز نهمین روز انتقالمه بی بی چک گذاشتم متاسفانه برای بار چهارم منفی شد البته دفعه قبل مثبت شد ولی بارداریم پوچ بود اینبار کلا منفی شد جنینام تموم شدن حالا موندم بازم برم پانکچر یا اینکه ول کنم میترسم دفعات بعد هم نتیجه نگیرم دیگه خسته شدم از این همه زحمات بی نتیجه

سلام دوستان امروز نهمین روز انتقالمه بی بی چک گذاشتم متاسفانه برای بار چهارم منفی شد البته دفعه قبل ...

عزیزم روز ۹خیلی زوده برای بی چک،عجله نکن،ان شاء الله با آزمایش روز۱۴سورپرایز میشی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزززیززززممم😍😍چقدر مهربونی اخه😘😘😘خدا اندازه دلت بهت بده ان شاءالله خودتم ب زودی حاجت روا شی&nbs ...

سلام عزیزم ازمایش دادی ؟ بیا خبر بده بهمون انشالله که خوش خبر باشی🌷

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
ای جانمممممممممممم مبارکه عزیزم مادر دوقلوها شدی 😍🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲مواظب خودت باش گلم 😘

ممنونم مهربونم.خدا از دهنت بشنوه الهامی😘ان شاالله مامان شدن خودت به زوووودی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خداروشکر که همه چی خوب پیش رفته. مراقب خودت و نی نی ها باش 🤰🏼🤰🏼🤱🤱👼🏻👼🏻

تا اینجاش که خداروشکر خوب پیش رفته گلم.چشم مواظبم عزیزدلم.توام میخوای اسفند انتقال بدی جوجتو؟😍ان شاالله مامان شدنت نزدیکه 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم بخور نوش جونت.....  در کل مکمل‌های ب خوبن.....  برا من به و 12 قبل شروع سیکل برا ب ...

ممنونم انای مهربونم.چشم میخورم‌دکتر گفت باید ۱۴ روز رو بخوری‌

التماس دعا خوش قلب جان💚

ان شاالله که حال جوجه هات هم خوبه‌از طرف ما ببوسشون😘

به به.....  یه مامان خاکستری داریم.....  خوش میگذره؟؟؟؟!

خداروشکر مهربونم.میگذره😍یکم حساسیتهای مامانم منو حساس کرده.ولی میگذرونم😄مادره دیگه.میگه هرکار داری صدام بزن تا بیام خودم.میخوام از تخت بلند شم هم کلی مواظبه بد بلند نشم😂 یعنی اوضاعی داریما

یچه ها یه سوال دارم من از روز انتقالم تا الان هر از گاهی تخمدانم تیر میکشه.البته بقیه بچه ها هم‌میگفتن اینجوریم.یا مثلا کمرم یکمی درد میکنه.طبیعیه بچه ها؟شما هم اینجوری بودین؟