2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
دختریکیشم بده صحیح وسالم ماراضییم،اخه موفویک ک طبیعی سخته،معجزه همیشه هستامثل اناجون ولی خوب برای طب ...

اعصابم از همین خورده که مورفو یک دوبار آی یو آی کردم نگرفت بعد دکتر همسرم میگفت احتیاجی نیست آی یو آی کنین هرچی گفتیم میکرو قبول نمیکرد همش میگفت دارو بخوره ....شش بار انتقال😭😭😭😭😭😭چقد صبر داشتی دختر

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیگم گیاهی بدِ  اما به قول دکترم میگه هر دو کنار هم زودتر جواب میگرن یعنی تغذیه مناسب طبع و ...

اره حرفتو قبول دارم من اول که طب سنتی شروع کردم بعد در کنارش ممکل ویتامین e و سلن پلاس فریتل اید میخورد من دیدم تغییر کرد اسپرم کاهش پیدا کرد ولی سرعت و کیفیت بهتر شد ولی بعد طب گذاشتم کنار داروها هم عوض شد کلا شوهرم اسپرماش همش مرد شد ازوا خواستیم بیوپسی کنیم که نکرد یه بحثی داشتیم باز نمیکنم موضوع رو اما الان دوباره به خودش اومده میگه تا بعد نوروز طب میدم‌اگه تغیر کرد ادامه میدم‌اگه نکرد عمل میکنم کاشت جنین انجام میدیم

من در کنار طب سنتی بهش ویتامین ای و فریتل و ولمن میدم ببینم چیکار میکنه 

اعصابم از همین خورده که مورفو یک دوبار آی یو آی کردم نگرفت بعد دکتر همسرم میگفت احتیاجی نیست آی یو آ ...

چاره ای جزصبرنیست،اینقدگریه کردم غصه خوردم به این نتیجه رسیدم فایده ای نداره فقط دارم خودموداغون میکنم،تاخدانخواد۲۰بارم انجام بدم نمیگیره،میگن هرچیزی ب وقتش،حالاوقتش کی هس باخداست

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اعصابم از همین خورده که مورفو یک دوبار آی یو آی کردم نگرفت بعد دکتر همسرم میگفت احتیاجی نیست آی یو آ ...

پیش امیرجنتی رفتین؟ارولوژ؟دکتررزاقی بهم گفت شوهرتوببرپیشش ولی تهران سخت بودبرامون رفتوامدنرفتیم

پیش امیرجنتی رفتین؟ارولوژ؟دکتررزاقی بهم گفت شوهرتوببرپیشش ولی تهران سخت بودبرامون رفتوامدنرفتیم

نه عزیزم ولی چهار پنج تای دیگه رفتیم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام به همه انا جون من از شنبه باید برم سرکار الان ۱۱ انتقال هستم،هرروز ۸ صبح و ۸ شب شیاف پروژسترون ...

ظاهرا آنا جون نیستن،دوستان کسی جواب منو میدونه؟اشکال نداره ساعت شیافمو جابجا کتم دو ساعت زودتر بزارم؟دستشویی ایرانی ضرر داره؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
من ابن سینا گلم

موفق‌باشی‌.گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ظاهرا آنا جون نیستن،دوستان کسی جواب منو میدونه؟اشکال نداره ساعت شیافمو جابجا کتم دو ساعت زودتر بزارم ...

اگه میخوای عوض کنی و دیگه همین ساعت استفاده کنی عیب نداره ولی اینکه هر روز بخوای جا به جا کنی عیب داره.

توالت ایرانی هم همه میگن مشکلی نداره. فرنگی بیشتر جنبه احتیاط داره

ظاهرا آنا جون نیستن،دوستان کسی جواب منو میدونه؟اشکال نداره ساعت شیافمو جابجا کتم دو ساعت زودتر بزارم ...

نه عزیزم اشکال نداره خصوصا اینکه اولش میخوای ساعتو بیاری جلو و عقب نمیندازی

عزیزم فک کنم اناجون قبلاگفته بودیه باراگه زمانوتغییربدی اشکال نداره ولی بعدش سروقت بذار،توالت ایرانیم لاله جون استفاده میکردخداروشکرمشکلیم پیش نیومدگلپسرشم دنیااومد