2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
فدات عزیزم... نمیدونم والا.. آخه پریشب ک دکتر رفتم خوب بودم برای همین نگفتم نسخه کنه. از اون شب ای ...

اولا همش دراز کشیده بودم اما الان هر یک ساعت یا دو ساعت یه نیم ساعتی دراز میکشم. بیرون ولی نمیرم. شوهرم که بود منو میبرد بیرون ولی بابام میترسه.... از وقتی شوهرم رفته همش تو خونه ام

سلام دوستان عزیز من تاحالا دوبار انتقال منفی داشتم این سری دکتر گفت باید هیستری بشم گفت احتمالا خراش هم برات انجام بدیم حالا من میخوام بدونم این خراش دادن چه اندازه تو مثبت شدن تاثیر داره؟ کسی اینجا خراش انجام داده؟

😍😍خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا من و یلدا هم شنبه انتقال داریم انشالله سه تامون والبته همه دوستان زود بیایم خبر بارداریمون ر ...

به سلامتی عزیزم، چندتا تخمک ازت گرفتن؟ کجا انجام دادین؟

اولا همش دراز کشیده بودم اما الان هر یک ساعت یا دو ساعت یه نیم ساعتی دراز میکشم. بیرون ولی نمیرم. شو ...

اوکی. منم همونجور.خودم جایی صبونم رو میخورم.رو مبل بشینم راه برم.

من خدایی جز دکتر بیرون نرفتم.

حالا امروز میخام برم.

دکترم گفت با ماشین اشکال نداره برو دور بزن روحیه ات عوض میشه.اما زیاد راه نرو 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
غربالگری اول گفت پسر... حالا غربال دوم رو شنبه باید برم ولی نمیدونم چرا خودم همش تو خوابام دارم دخت ...

خب 😍پس پسره گل پسره..... 

دختر ایشاله بعدی😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم من قبل انتقالم خراش با هیسترو داشتم ک شکر خدا مامان شدم

خداراشکر.چه مدت قبل انتقال برات خراش دادن؟ کدوم پزشک؟ روزچندم پریودی خراش دادن؟شرمنده عزیرم که زیاد سوال پرسیدم.

😍😍خدایا شکرت
به سلامتی عزیزم، چندتا تخمک ازت گرفتن؟ کجا انجام دادین؟

ابن سینا انجام دادم ۱۲تاتخمک داشتم ولی نمیدونم چندتاش جنین شده انشالله که همش شده باشه🤩😊

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزيزم من زماني كه باردار شدم بعد از اون همه ماجرا، دكتر و دوا، هايپري و هزارتا دردسر كه همه اعضاي اي ...

انسان همینه عزیزم میگن دهان مردم نمیشه بست همیشه حرفی برای گفتن هست !

یاری از خدا میخوام بهم صبر بده  !سعی میکنم بیخیال باشم و اهمیتی ندم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
😢😢😢😢😢😢 الهام جون تجربه من در دیار غربت اینه که سعی کن از ایرانی جماعت دور باشی....... الهم خ ...

زدی به خالش 😂دقیقا حسودن خودشون هم گفته بودن خوشا بحالشون همه جاهارو میگردن بچه ندارن بی دردسرن !!قربونت عزیزممممم حرفات 👍👍داره 

همینکه شماهاروووووو دارم دوستانیی به عزیزی شماها دارم یک دنیا برام ارزش داره همگی همدردم هستید 🌹🍀

وووواییی یلداااا الان بهم زنگ زدن گفتن شنبه برم برای انتقااااالللل انقدر هول شدم حتی نپرسیدم چندتا ...

بسیار عالیه عزیزم موفق باشی بزودی جشن مادر شدن هر سه تاتون رو بگیریم 🙏🏻❤️