2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم شماره خودشو که ندارم چون من میرم ابن سینا پیشش جواب پاتولوژیم بیاد دوباره میرم پیشش تا خودش ...

عزیزم این دفعه رفتی ازش بگیر..... 

البته به من خودش داده بود..... 

البته شاید بعضی رفتار بیمارا باعث شده دیگه اینکارو نکنه..... 

چون من که شماره شو دارم وقت و بی وقت زنگ نمیزدم و انتظارم نداشتم تحت هر شرایطی جوابمو بده..... 

اما یادمه یه بار داشت تلفنی صحبت می‌کرد یکی هی غر میزد زنگ زدم جواب ندادین و از این حرفها..... 

طفلک هی داشت مودبانه توجیه می‌کرد که منم دکترم عمل دارم و تو اتاق عملم و نمیتونم که هر لحظه جواب بدم و..... 

شاید این رفتارا باعث شده دیگه احتیاط کنه..... 

وگرنه برا من خودش همون ویزیت اول داد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون...‌من جدیدا حالت تهوعم ک میگیره شبا، دوغ میخورم خوب میشم.برای اون پرسیدم😙

نوش جونت فقط اگه طبعت سرده با یه چیزی گرمش کن مثلا یه کم نعنا و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چطور مگه؟؟شما مریضش بودید؟؟ من بعد از کلی تحقیق به نصر رسیدم،دکترای قبلی خیلی عقبم انداختن از همه چ ...

نه عزيز دكتر خوبيه باسواده خيلي هم بيمار داره ولي من معتقدم دكتر بايد باور رسيدن به هدف رو در بيمارش ايجاد نكنه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
پانکچر چیه؟

تخمک گیری عزیزم.... 

اي واي رفته رو مُخم، نميدونم، خيلي پشيمونم كاش نميزدم ولي چاره ب نداشتم دكتر گفت بزن منم زدم😭

عزیزم کار خوبی کردی زدی..... 

غر بزنی میام میزنمتا..... 

همه ی کسانیی رو روی زخمم نمک پاشیدن فراموش نمیکنم  یه ماه پیش جایی بودیم زنا  و مردا جدا ...

😢😢😢😢😢😢

الهام جون تجربه من در دیار غربت اینه که سعی کن از ایرانی جماعت دور باشی.......

الهم خواهر عزیزم مطمئن باش خدا خیلی دوستت داره.....حتما خیریتی داره.....دردناکه دردناک انتظار اونم انتظار بچه😭😭😭😭😭😭

اما فقط به یک چیز فکر کن ...شوهر خوبی که همراهته مامن امنت خدا رو شکر کن.....خیلی چیزای دیگه هم هست.. .انشاله بچه هم بزودی میاد

سعی کن اصلا سمت ادمایی که انرژی منفی میدن و آزارتون میدن نری یا وقتی میرید اونقدر شاد باشید که  جسارت بی ادبی به شما رو نداشته باشن......

انشاله خدا صدای ما رو در حقت جواب بده.....

تو تنها نیستی خواهرجون....

همین که دوستای اینجا حرفت رو میفهمن کافیه....بیخیال ادم حسود......

ملت میبینن تو و شوهرت باهمید حسودی میکنن..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلااااااااااااااااااااااام رفقا برام دعاکنید انتقال دارم ان شاء الله ک مثبت بشه😍

انشاله دست پر بیایی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
تو این مدت دستورات و داروهای  طب اسلامی رو انجام دادیم ولی هنوز که خبری از بارداری نیست. حالم ا ...

انشاله بحق پاکان درگاهش زودی بهت بچه بده.....

میدونی شما خودتو افسرده نگیر ....وقتی خودت ناراحتی بقیه بدتر میکنند.....شاد باش....تمرین شادی کن......خونه مملو از مهربونی کن

بگو خودمون بچه نمیخواهیم

سلام،بچه ها من امروزآزمایش بتا داشتم متاسفانه منفی شد عدد بتا5.2بود که تو برگه نوشته بالای 5.3مثبت ه ...

عزیزم نمیدونم باز تکرار کردی یا نه اما بهتره تکرار کرده باشی.....