2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
تو این مدت دستورات و داروهای  طب اسلامی رو انجام دادیم ولی هنوز که خبری از بارداری نیست. حالم ا ...

عزیزم منم همینم درطول روز ممکنه یهو بزنم زیرگریه سریع ساکت میشم ،اصلا درطول روز چندبار حالم عوض میشه

به منم وقتی میگن بچه بیار دلم آتیش میگیره،

اما باید سعی کنی کلاسی بری که بهش علاقه داری کاری ک بهش علاقه داری بری دنبالش .میدونم شاید اصلا حال و حوصله هیچی رو نداشته باشی منم گاهی حوصله هیچی رو ندارم مخصوصا الان ک تازه یه منفی داشتم و داغون شدم

اما گاهی تو تنهایی هام خیلی فکرمیکنم به اینکه چرا نمیشه

گیرم کجاست؟خدا چرا نمیخواد؟باید برم دردمو به کی بگم به خدا گفتم به امام زمانم گفتم به حضرت زینب به حضرت فاطمه به حضرت معصومه به امام حسین به امام رضا

بالاخره اینا رؤفن وقتی نشد فکرمیکنم میگم پس باید گیرم یجا دیگه باشه از خدا برا گناهام معذرت میخوام از پدرو مادرم میخوام بخوام ک حلالم کنن برام دعاکنن.

عزیزم نمیدونی به هزارتا چیز فکرمیکنم اینا خیلی خوبه که بهش فکرکنم،بعضی حس میکنم ک باید صبرکنم ،

من حس مادری کردن تو وجودم اوج گرفته دارم سرکوبش میکنم گاهی به مرغ عشقام عشق میورزم انقد نازشون میکنم و دوسشون دارم😊🐣🐥🐤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تو این مدت دستورات و داروهای  طب اسلامی رو انجام دادیم ولی هنوز که خبری از بارداری نیست. حالم ا ...

محتاجم به دعا انشاءالله خدا دلتو شاد کنه تمام سعیتو بکن روزاتو خوب استفاده کنی،گاهی ک ناامیدمیشمو میگم اینهمه ادم بی دردسر و مجانی باردارمیشن مخصوصا اطرافیانم همه بچه دارن دلم خیییلی میسوزه اما گاهی یادم میارم ک خیلیا هستن مثل من هستن دعا میکنم نجات پیداکنن،ببخش زیاد حرف زدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محتاجم به دعا انشاءالله خدا دلتو شاد کنه تمام سعیتو بکن روزاتو خوب استفاده کنی،گاهی ک ناامیدمیشمو می ...

صدف جانم به خدا بهت قول میدم زودتر از اونی که فکرشو میکنی باردار میشیم اونقدر زود که خودمون هم شوک بشیم. امروز رفتم یه لباس ماکسی بارداری قرمز خریدم میخوام برای عید بپوشمش. اگه شما زودتر باردار شدی میفرستمش برای تو  اگر هم بعد از من باردار شدی یکی مثل اونو برات میخرم. بیا همه تلاشمونو بکنیم. به خدا حامله میشیم   اصلا غصه نخور عزیزم. 

محتاجم به دعا انشاءالله خدا دلتو شاد کنه تمام سعیتو بکن روزاتو خوب استفاده کنی،گاهی ک ناامیدمیشمو می ...

ان شاالله خدا خیلی زود دلت رو شاد کنه زود زود مامان بشی👨‍👩‍👧‍👦بشید خانواده ی ۴نفره.

آزی جون چرا جوابتو میخوام بدم خطا میزنه  

ان شاالله خدا خیلی زود دلت رو شاد کنه زود زود مامان بشی👨‍👩‍👧‍👦بشید خانواده ی ۴نفره.

همچنین عزیزم شمااااا دوقلوهای ناناز بیاری ک سرت حسابی شلوغ بشه 😍

عزیزم منم همینم درطول روز ممکنه یهو بزنم زیرگریه سریع ساکت میشم ،اصلا درطول روز چندبار حالم عوض میشه ...

غصهه نخور عزیز دلم منم بعد منفی شدم همش دنبال دلیلش میگشتم میدیدم داخل نت خیلی چیزاها نوشته ! انقدر ناراحت میشدم چرا نشده مشکل از کجاست اخرش انقدر گریه میکردم 

تا چند روزی بیخود گریه میکردم جایی رو هم ندارم دوستی هم نیست که راحت باشم حرفای دلمو بگم ! مردم انقدر دلمو شکسته از جمعیت هم میترسم برم بهم گیر بدن چون همیشه مسخره ام میکنن ! اگر میشد قلبمو باز میکردم میدیدی چه سختیهای کشیدم 😔 الانم اگر میخندم یا شادم خودمو گول میزنم ،،،خیلی بغض دارم تا حرف بچه میشه اشکام امون نمیده  ! نمیدونم اخر عاقبتم چیه فقط از خودش ارامش خواستم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
غصهه نخور عزیز دلم منم بعد منفی شدم همش دنبال دلیلش میگشتم میدیدم داخل نت خیلی چیزاها نوشته ! ا ...

انشالله که امام رضای غریب خودش به دل شکسته ات و غریبیت رحمش میاد و خودش یه نی نی سالم و صالح از خدا برات میگیره خواهر. هیچ غصه نخور   ان مع العسر یسرا

غصهه نخور عزیز دلم منم بعد منفی شدم همش دنبال دلیلش میگشتم میدیدم داخل نت خیلی چیزاها نوشته ! ا ...

فدات شم عزیزم منم دیگه دوسندارم مهمونی برم چون بهم گیر میدن،بیچاره همسرمم فهمیده و اونم مهمونی دوس نداره ازبس بعدش غصه منو دیده.

اما گاهی عجیب دلم آروم میشه و حالم خوب میشه ولی دوام زیادی نداره و مث دم دمی مزاج ها شدم،مثلا دیروز پاشدم کیک شکلاتی درست کردم و کلی چیزای دیگه ولی یروز حتی غذام نمیپزم😁

باید سعی کنیم عمرمونو فقط با غصه حروم نکنیم سخته اما باید سعی کنیم

عزیزم منم همینم درطول روز ممکنه یهو بزنم زیرگریه سریع ساکت میشم ،اصلا درطول روز چندبار حالم عوض میشه ...

عزيزم صدف جون چه قدر حرفهات برام آشنا بود ، خيلي وقتها من هم با خودم اينطوري فكر ميكردم ، خيلي دلم ميگرفت به خدا ميگفتم ميدونم بنده خوبي نبودم ولي سعي كردم بد هم نباشم و بعد با خودم ميگفتم خدا جون اگر اين انتظار ميخواد كفاره گناهانم توي اين دنيا باشه به مراتب راحت تر از عذاب اون دنيا هست و اينطوري خيلي آروم ميشدم ، يادم نمياد توي زندگيم مرتكب گناه بزرگي شده باشم به غير از يك بار كه اون هم شايد به نظر خيلي افراد اصلا گناه به حساب نياد ولي براي من گناه خيلي خيلي بزرگي بود كه هنوز هم براي ارتكابش توبه ميكنم ولي توي اون ٦ سال انتظار خيلي استغفار ميكردم و هميشه با خودم فكر ميكردم حتما اين انتظار كفاره گناهم هست و هميشه با خودم ميگفتم انتظار خيلي سخته ولي اگر قراره باعث بشه در درگاه خدا بخشيده بشم تحمل ميكنم و اينطوري آروم ميشدم ، مطمئنم عزيز دلم خدا خيلي مهربونه و به همه ما كمك ميكنه .

چرا رویان نرین

اخه خیلی شلوغه ،یه دکتر ثابت هم نداری که هر دفعه با همون ویزیت بشی ،خیلی قاطی پاتیه همه چی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

آزی جون ن جواب میتونم بدم ن وقتی صدا میزنم آبی میشی

،عزیزم انشاءالله عید میپوشی لباس خوشگلتو نی نیت اینبار میاد و خدا برات سالم نگهش میداره و بعد ۹ماهم به دنیاد میاد و خونتونو پربرکت میکنه و شاد 😘😘😘😘😘

منم واسه نی نیم جوراب صولتی یواش خریدم روشم خرس داره گوگولیه😍

الهام عزيزم ، دختر عموي خوبم ان شا الله به حق مادرمون خانم فاطمه زهرا به زودي هم شما و هم بقيه دوستان انتظارشون تمام ميشه و مامان ميشن .

منم یکم یجوری شدم،آخه من قبل رویانم دکتر هی عوض کردم چون هیچ بررسی برام انجام نمیدادن بعد گفتم میام ...

نمیدونم عزیزم منم اصلا از هزینه ها و شرایط کارش خبر ندارم ، ان شاالله که هر چی خیر برات پیش بیاد 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزيزم صدف جون چه قدر حرفهات برام آشنا بود ، خيلي وقتها من هم با خودم اينطوري فكر ميكردم ، خيلي دلم م ...

دقیقا منم پریروز میگفتم خدا اگه تو اینو میخوای صبر میکنم هرچی تو بخوای فقط تنهام نزار فقط نزار لحظه ای فکر کنم ک نگاهم نمیکنی