2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سللام دوستان .من ای وی اف کردم و جواب ازمایشم مثبت شد .هفته دیگه یکشنبه باید میرفتم واسه سونوی قلب . ...

عزیزم مبارکت باشه الهی ب سلامتی بغلشون کنی😍

شاید لکه بینیت ب خاطر هماتوم باشه، نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد انتقال منفی باید دوتا پریود صبر کنم که میشه اسفند ، بنظرم زودتر برم شاید ازمایشی چیزی بنویسه ، ب ...

نیاز نیست دوتا پریود صبر کنی ،اگه آزمایشات کامل باشه الان میتونی سیکل جدید شروع کنی 

نگران نباش مهم نیست

خدا کنه خیلی ممنون عزیزم جواب دادی فردا پانکچر دارم ولی استرس دارم خیلی خداکنه استرسم تاثیر رو تخمکام نذاره هرکارمیکنم آروم نمیشم از پانکچرمیترسم.

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
خدا کنه خیلی ممنون عزیزم جواب دادی فردا پانکچر دارم ولی استرس دارم خیلی خداکنه استرسم تاثیر رو تخمکا ...

پانکچر ک ترس نداره بیهوش میشی ازت ی عالمه تخمک خوب و عالی میکشن بیرون ک بعدا اونا برات جنینای تپل مپل میشن ،درد بعد بیهوشی هم در حد درد پریودیه ظهر هم مرخص میشی ب امید خدا