2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
سلام عزیزدلم‌خوبی؟اوضاع چطوره؟ من فردا انتقال دارم به امید خدا التماس دعاا به احتمال زیاد مامانم ...

انشاله خبر بتای تپلت رو بدی بهمون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

عصر میرم دکتر. جالبه کع دوباره لکه بینی هام شروع شد نمیدونم چه خبره اون تو!!!شوهرم میگه شیافاتو نزار دوباره بزار اگه چیزی نیست الکی این پروسه رو طولانی نکنی اما من الان رفتم یواشکی شیاف گذاشتم دوست ندارم الکی بچم از بین بره خیلی محتاج دعای شما دوستام هستم که میدونم تو این دنیا شاید هیشکی مثل شماها دلش پاک و قلبش مهربون نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اخرین پری من ۳۰ آذر بوده ولی تخمک گزاریم ۱۷ دی بود و تنها اقدامم برای بارداری ۱۹ دی بوده. چطوری باید حساب کنم هفته چندم هستم؟۱۸ ام که رفتم دکتر حساب کرد و گفت شش هفته و چهار روز ولی به نظرم اشتباه حساب کرده

بچه ها شما میگید همه چی خوبه یعنی؟پس چرا تو یه هفته اینقدر کم رفته بالا؟

خب اگه دوتایاسه تابوده ویکی مونده باشه وبتای هرکدوم ۳۰۰بوده باشه،تقریبا۶برابرشده،نمیشه اینجوری حساب کرد؟؟؟یایه چی تواین مایه ها

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
البته میدونی حد مجاز رو گفته روزی ۱۰ گرم.... فک نکنم بیشتر از این بخوریم من فردا شروع میکنم. غیر از ...

رويا كشك هم عاليه اونم هر روز مى خورم البته فشار من پايينه مى تونم راحت بخورم

دوستان اخرین پری من ۳۰ آذر بوده ولی تخمک گزاریم ۱۷ دی بود و تنها اقدامم برای بارداری ۱۹ دی بوده. چطو ...

عزیزم الان شما طبق آخرین پریودی ۷ هفته و ۴ روز هستی 

و ب احتمال زیاد سونو بری قلبش هم دیده میشه

دوستان اخرین پری من ۳۰ آذر بوده ولی تخمک گزاریم ۱۷ دی بود و تنها اقدامم برای بارداری ۱۹ دی بوده. چطو ...

آزى جون انشالله كه دلت شاد و قلبت پر از آرامش مى شه🙏🏼💕

عزيزم از روز پريودت بايد حساب كنى كه مى شه ٧ هفته و 4 روز

عزیزم الان شما طبق آخرین پریودی ۷ هفته و ۴ روز هستی  و ب احتمال زیاد سونو بری قلبش هم دیده میش ...

مامان دريا من خيلى هيجان برات دارم ديگه واقعا چيزى به اومدن پرنسس زيبات نمونده

الهى كه به سلامتى به دنيا بياد و زايمان خيلى راحتى داشته باشى🙏🏼🌸💕فقط لحظه زايمان براى همه منتظرها و ما باردارا دعا يادت نره عزيزم😘💕

مامان دريا من خيلى هيجان برات دارم ديگه واقعا چيزى به اومدن پرنسس زيبات نمونده الهى كه به سلامتى به ...

قربونت عزیزم ممنونم😍

چشم من هر لحظه دعاگوی دوستان عزیزم هستم

ایشالا شما هم نینی جانو ب سلامتی بغل کنی😘

بچه ها شما میگید همه چی خوبه یعنی؟پس چرا تو یه هفته اینقدر کم رفته بالا؟

انشالله یه دلیل منطقی براش پیدا میشه به زودی

من به تنها چیزی که دارم الان فکر میکنم اینه که این بتا یعنی یک بتای بارداری خوب😍