2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
يه مشكلي كه هست مشكل كيفيت تخمكام بود كه توي ي وي اف قبلي گفتن ضعيف بوده و يه بار يه دكتري گفت تنبلي ...

من بار اول از استرس زیاد تخمک هام پوک شد، بار دوم کیفیتش بی بود چون باز استرس داشتم و فعالیت ورزشی نداشتم، ولی این سری استرس و تو اون دوهفته پانکچر  گذاشتم کنار و هر روز پیاده روی روزی یک ساعت داشتم، که خداروشکر دکتر از کیفیت راضی بود، حالا فکر میکنم شاید استرس باعث شده کیفیت جنینهات سی بشه، چون این جریان سر خودم اومده خواهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بار اول از استرس زیاد تخمک هام پوک شد، بار دوم کیفیتش بی بود چون باز استرس داشتم و فعالیت ورزشی ن ...

همون ديگه، يادمه ميگفتي، ببين بهار كار ديگه اي كردي اين سري؟ كه احتمال بدي رو كيفيت بهتر تاثير داشته؟؟ قبلش ال دي يا ميكرولين يا... هرچي خلاصه هر ويتاميني چيزي هرچي

...
بله استفاده كن عنبرنسا چيكارس بنده ي خدا فك كن عروس كدخدايي و توي دِه باردار شدي و روزي ١٠دقيقه گو ...

محیا جان خیلی باحال توصیف کردی(عروس کدخدا😃) خدادلتو شادکنه کلی خندیدم😅

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم من سر دخترم طبعم سرد بود دوغ نمیخوردم اما خوب سر پسرم همش گرمم بود حسابی تلافی کردم.

آنا جون...‌من جدیدا حالت تهوعم ک میگیره شبا، دوغ میخورم خوب میشم.برای اون پرسیدم😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
يه مشكلي كه هست مشكل كيفيت تخمكام بود كه توي ي وي اف قبلي گفتن ضعيف بوده و يه بار يه دكتري گفت تنبلي ...

عزیزم باتوجه به روند درمانی بقیه دوستان،بنظرم کسایی که قرصای تقویتی و ویتامین قبل سیکل داشتن تخمکای باکیفیتتری داشتن که یادمه شما نداشتی.

یه نکته ی دیگه فکر کنم شماتخمکای زیادی داشتی(البته شایدم اشتباه یادم باشه)

اگه تخمکات زیاد بودن،ازاین جهت تنبلی تاثیر داره که اصولاً اینجور افراد تخمکای بیشتری توسیکل میکرو دارن (هرچی تعداد تخمکابیشترباشه کیفیت کمتر میشه)که اگه دکترشون با دز مناسب بهشون دارو بده این مشکل قابله کنترله.

آنا جونم تفاوت شیاف کلوتریمازول و پمادش چیه؟من ماه قبل پمادشو داشتم ۷ شب استفاده کردم. اون شب که سو ...

عزیزم فکر نکنم تفاوت خاصی باشه......

پش شروع نکن اگه کم مونده بذار بمونه برا بعد انتقال یا از دکترت بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم باتوجه به روند درمانی بقیه دوستان،بنظرم کسایی که قرصای تقویتی و ویتامین قبل سیکل داشتن تخمکای ...

اوففف مرسي، الان من به خاطر اون كوفتي كه تزريق كردم در اوج قله ي استرس قرار دارم،، خيلي زجر ميكشم، مرسي كه باهام حرف ميزني

...
اوففف مرسي، الان من به خاطر اون كوفتي كه تزريق كردم در اوج قله ي استرس قرار دارم،، خيلي زجر ميكشم، م ...

خواهش میکنم گلم،

مامان محیا ،عزیز دلم به جای استرس بروتواوج قله ی توکل ببین چطوری همه چی میفته روغلطک

من رفتم پیش دکترم کمبود ویتامین دارم دارم دارو میخورم تا اخر فروردین که برم واسه سونو و مقدمات ای وی اف ولی پزشکم میگه احتمالش خیلی کمه که اسپرم شوهرم از فریز در بیاد چون سالها پیش درمان داشته اشعه خورده و صد در صد ازاسپرم شده بدون بازگشت یه فریز داره که اونم موقع عمل تخمک کشی مشخص میشه بدرد میخوره یا نه منم باید تمام مراحل رو برم چاره ای نیست

همون ديگه، يادمه ميگفتي، ببين بهار كار ديگه اي كردي اين سري؟ كه احتمال بدي رو كيفيت بهتر تاثير داشته ...

ال دی دوماه دکتر بهم داد، بعد روزی چهار تا اووبوست، دوماه تقریبا خوردم، کیتون 100،دوماه خوردم شایذ بیشتر، رویال ژل خوردم، کلسیم دی داشتم که دکتر به خاطر پردنیزلون بهم داد، ب شیش، ب 12داشتم،با قرص ویتامین ایی البته خوردم سرخورد یه دوماهی تقریبا خوردم، که قبل پانکچر دکتر طرازی گفت قطعش کن، ولی ورزش و پياده روی روزی یم ساعت از همه بیشتر تاثیر داشت 

دوستای گلم ده صفحه ای عقبم......

خیلی خستم برم یه کم بخوابم تا این وروجکا بیدار نشدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com