2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما دکترم بهم امپول انوکسپارین داده که دور نافم بزنم حالا موندم 45 درجه بزنم یا 90 درجه؟ پرست ...

من انوکسا رو ۴۵ میزدم. راستش کمی شکم دارم اونم به لطف داروهای تحریک تخمدانه. اما خوابیده نمیزنم چون شکمم کوچیکه میترسم بره تو عضله . نشسته خودم میزنم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنون عزیزم ،دختر شما هم ایشالا ب سلامتی میاد بغلت آره دفعه بعد اگه خواست سونو واژینال کنه ب دکترت ...

اره مگم حتما ممنون از لطفت

نینی منو گفت احتمالا پسره حالا برم انوما ببنیم دقیق چی

عزیزم عمل چی کردی؟اگه میخوای بعد از عید انتقال بدی فک نکنم خوردن ال دی تا اونموقه مشکلی داشته باشه

عزیزم آندومتریوز لاپاروسکوپی شدم,مطمئنی گلم؟بدون وقفه ها یعنی پریود نشم

خدا جونم شکرت...
سلاااااام دوستای گلم،خوووبین خوشین سلامتین..چ خبرا...ببخشید چندروز نبودم..همسر جانم اجازه نمیداد از ...

سلام عزیزم مبارک باشه😍😍ان شاءالله خبر مثبت شدن بتات 

خدا جونم شکرت...
سلام خانما دکترم بهم امپول انوکسپارین داده که دور نافم بزنم حالا موندم 45 درجه بزنم یا 90 درجه؟ پرست ...

سلام به منم داده بودن منم ی کوچولو شکم دارم بهم گفتن ۹۰ درجه بزنم 

خدا جونم شکرت...
اها یادم رفت اینو بگم گفت یه ذره خیلی کم دهانه ی رحمت ترشح داره که احتمالا عفونته.من که هیچوقت عفونت ...

دوستم بسلامتی انشالله انتقال بدی

درباره آزمایش هات 

پرولاکتین خیلی بالا نیست اما حتما به دکتر (ای وی اف ) بگو که ممکن بهت قرص مجاز بده

ویتامین دی هم خیلی پایین نیست که بخوای یهو ویتامین دی زیادی به خودت وارد کنی بدن رو از حالت نرمال خارج نکن ، باز از دکترت مشورت بگیر حتما

زنگ بزن به مرکز بگو که چیکار کنم 

اما عفونت رو حتما رفع کن تا قبل انتقال این مهمه...

درسته دکتر زنان رفتی اما دکتر ای وی اف داروها و دوزها و مصارف شون رو نسبت به سیکل ت بهتر میدونن

پس این رو هم بپرس که این نوع شیاف ضرری برلی رحم و آندومترت نداشته باشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستم بسلامتی انشالله انتقال بدی درباره آزمایش هات  پرولاکتین خیلی بالا نیست اما حتما به دکتر ...

ممنونم عزیزم 

چجوری بپرسم؟اخه اصلا دسترسی ندارم به دکترم.منشیا هم درست جواب آدمو نمیدن.واقعا نمیدونم چجوری مستقیم بپرسم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستم بسلامتی انشالله انتقال بدی درباره آزمایش هات  پرولاکتین خیلی بالا نیست اما حتما به دکتر ...

یعنی به نظر شما هفته ای یه دونه ویتامین دی ۵۰ هزار زیاده؟اره اخه پرولاکتین هم خیلی حساسه و من شب قبلش درست نتونستم بخوابم احتمال میدم زیاد دقیق نباشه جوابش.چون دو ماه قبل ۰/۵ بود پرولاکتینم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

الان زنگ زدم درمورد شیاف پرسیدم.گفت موردی نداره ولی تا دو سه روز قبلش استفاده نکن دیگه.اگه یه هفته دیگه مونده به انتقالت استفاده کن.ولی من نمیدونم دقیقا کی انتقال دارم.فقط میدونم اولین ویزیتم ۲۰ بهمن یعنی شنبه هست.که میشه ۱۴ سیکلم

و این شیاف تا صبح شنبه باید استفاده شه طبق تجویز دکتر زنانم

الان بنظزتون چیکار کنم؟

سلام عزیزم. آره تقریبا ..البته متاسفانه هر مرحله دکتر یه سری آزمایش داد و همه رو یکجا نداد. .با آزما ...

خوب با برسی های لازم اینسری انشالله که مامان میشی

بچه های اینجا مشکل مشابه شما رو داشتن حتما راهنمایی تون میکنن 

ببرم تایید بگیرم چقدرشو بر میگردونن

اول فکر کنم باید تاییده بگیری

بیمه ها متفاوت ن 

نمیدونم بیمه شما چقدر ساپورت کنه اما هر چقدر هم کم باز خوبه تو این گرونی ها