2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

من دیشب آزمایش دادم منفی بود بتام‌۰.۵

ولی روز بیستم هست که امپول آزادسازی زدم دکترم هم مسافرته تا سه شنبه

چیکار کنم مشکلی هست؟نکنه مشکلی برام‌پیش بیاد!

قاعده آور بخورم خوبه؟

🤕

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بچه ها رژیم هایپری چیه؟ یعنی اگه ادامه بدم امکان داره هایپر نشمو چند روز بعد انتقال بدن

عزیزم هایپر شدن با عوارضش فرق داره..... 

لاله جون هایپر شد ولی چون عوارضش کنترل کرد و انتقال فرش داد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بیمارستان شریعتی چقد شد هزینه میکرو؟انشاءالله نی نیا بچسبن به دلت گلم

فدات عزیزم. دولتیه . با بیمه تکمیلی من ۱۷۰ دادم برا عمل پانکچر. هزینه دارو ۲۶۰۰ شد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام خانوما من از روز دوم پریودم دارم آمپول گونال اف و hmg میزنم و روز ۷ فولیم ۵ بود که دکتر گف امپولارو تاروز ۱۲ ادامه بده،امروز که روز دوازدهمه من ترشح شفاف دارم خیلی زیاده به حدی که لباسم خیس میشه در ضمن از رو ۸ پریودم هم واژینال عسل انجام میدادم.....دکتر هم گف فردا بیا سونو کنم،نگین فردا جمعه هست و نمیشه،چون دکتر من جمعه هاهم هست آقای تیزرو هستن....

میشه بگین این ترشحات از چیه و با این آمپولا بنظرتون فولی هام رشد کرده؟

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
۳ تا ۴۵۰

درسته پس. من ۱۲۰۰ تا واحد و شما ۱۳۵۰ واحد گرفتی. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم بستگی به بدن داره.....  مثلا من خودم سه دوره ویزان خوردم دقیقه یه هفته بعد آخرین قرص پری ...

اناجون شما ويزان رو قبل از اخرين پانكچرتون خوردين؟ يعني بعد از لاپاراسكوپي تون؟

...
با تایید که گرون دراومد بازم چرا  من واحدش ۴۵۰ هستش که تو سه روز بزنم هر کدومو روزی ۱۵۰

نمیدونم حتی بعدش شک کردم ک داروخونه تایید نزد برام . بردم یه داروخونه دیگه توسیستم دید گفت زده. ازادش گفت ۴۰۰ تومنه. 

از لس خودمو سرکوفت زدم و خودمو سرزنش کردم فکر کنم تو این چند هفته پیر شدم که چرا اینکار رو کردم، اخه ...

عزیزم دیگه یادت باشه از این به بعد کولی بازی دربیار که از دکتر بپرسه..... 

من به جواب منشی اکتفا نمیکنم..... 

مجبورش میکنم از دکتر بپرسه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باید فقط مرکز ناباروری بده؟

دقیقا..... 

شمارش تو آز غیر ناباروری با کامپیوتره ولی مراکز ناباروری با چشم مسلح یه متخصص..... 

سلام بچه ها من دیشب آزمایش دادم منفی بود بتام‌۰.۵ ولی روز بیستم هست که امپول آزادسازی زدم دکترم هم ...

عزیزم تا سه شنبه هم صبر کن یا نهایت یه دکتر دیگه برو یه سونو کنه..... 

چه جوری فهمیدی داری؟چی شد که شک کردی

بعد دو تا منفی دکترم چک کرد..... 

آز دادم.... 

مشکلم تو سی دی مارکرام معلوم شد..... 

مشکل انعقادی من تو جهش‌های مربوط به غلظت خون.....