2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
برات  آیه ۵۹ تا ۶۴ سوره نمل رو میخونم. بحق آیه های قران یه دوقلو سالم و تپل مپل بهت بده

عزیزدلم مرسی که شماها مثل خواهرید واسم ، خدا نگاهی به دل پاک شما بندازه لطفش شامل حال منم بشه🍃

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شایدم خدا داره به بهانه های مختلف نگهت میداره تا وقت مناسب برسه.... باور‌کن هر وقت که بشه دیگه این س ...

رويا يعني چه حس خوبيه خدا عنايت كنه اين سختي ها به شيريني فرزند يادمون بره

ببين يه واريوپپتيل نوشته واسم دارم قطره قطره اب ميشم از ترس كه بزنم چي ميشه، حيف تخمك گذاري كه قراره متوقف بشه و به فكر دوباره راه افتادنشم،، خيلي سخته اين روزها

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیکلم‌کنسل شد بالاخره😭😭😭 به خاطر شفاف نبودن اندومتر خسته شدم ، هر بار به یه بهانه بعضی وقتا فک ...

عزیزم چرا نخواد..... 

فقط داره سیقلت میده که الماس وجودت بدرخشه..... 

انشالله به زودی این الماس درخشان زندگیتو در آغوش میگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون و بقیه دوستان سلام،من هنوز با امروز سه روزه دیگه باید صبر کنم تا برم آزمایش بدم،تا اون موقعم ...

عزیزم میفهمت اما یه کوچولو دیگه صبر کنی جای اما و اگر نمیمونه..... 

انشالله خدا معجزه شو نشونت میده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزدلم مرسی که شماها مثل خواهرید واسم ، خدا نگاهی به دل پاک شما بندازه لطفش شامل حال منم بشه🍃

تبسم جون ان شاء الله دوهفته دیگه با بتای  تپل مپل تاپیکو غرق شادی میکنی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام به همگی من شیاف پروژسترون دارم واژینال میزارم ولی حس میکنم همش میادبیرون حدود دو ساعتم از جام ...

نگران نباش بعد دو ساعت داروش جذب شده اون مومشه که بیرون اومده.... 

رکتالم میتونی بذاری..... 

من اگه کوچکترین چیز پیش بیاد از ترس دلم میخواد جنینها رو دور بریزم از اول شروع کنم، این سری از ترس ع ...

ببین عزیز دلم من تو بارداریم دیدی که ذات‌الریه کردم..... 

روزی دوبار سرم داشتم و تو سرمم آنتی بیوتیک بود..... 

کلی دارو گرفتم..... 

عزیز دلم دارو نخود چی کشمش کنی خوب نیست ولی به جاش لازم باشه حتی تو بارداري میتونن جراحی هم بکنن چه برسه به دو تا قرص..... 

عزیزم حتما پن بوده.....  75 که قیمتش فکر نکنم انقدرش بشه......  تایید نکردی نسختو؟؟؟؟!&n ...

نه نرفتم برا تایید از خود رویان گرفتم ی خودکاری با دوازده سری که باید روزی ۱۵۰ بزنم در ۳ روز کلا ۳ تا ۴۵۰ خریدم برا ی هفته 

اون سری زیاد برا اوناییکه مقدار واحد کمتری میزنن

سلام دوستای خوبم من دیروز دوتا جنین انتقال دادم 😍،😍 ازتون میخوام واسم یه دونه صلوات بفرستید و دعا ...

عزیزم قدمشون پر خیر و برکت..... 

کنگری که خوردن نوش جونشون..... 

دوستان گلم ممنون از لطف و محبت و دلداری هاتون که واقعاباعث ارامشم شد امیدوارم بتونم دوست خوبی برای ل ...

عزیزم باید منتظر بمونی..... 

اگه خبری نشد دکتر دارو میده برا دفع‌..... 

سلام به همه بچه ها سوال من ۱۰تا یه طرف تخمک داشتم  که اندازش از ۱۲تا ۱۵ طرف دیگ ۵تا از ۱۳تا ۱۶ ...

عزیزم رژیمتو سفت و سخت رعایت کن انشالله بدون عوارض هایپری پانکچر میشی.....