2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام به همه بچه ها سوال من ۱۰تا یه طرف تخمک داشتم  که اندازش از ۱۲تا ۱۵ طرف دیگ ۵تا از ۱۳تا ۱۶ ...

فك كنم وقتي تعداد بيشتر از هفده تا باشه اسمشو هايپري ميزارن، حالا چيزي كه ما بتونيم پيشگيري كنيم عوارض هايپري هستش نه خودش، تعداد تخمك وقتي بالا ميره استراديول خيلي بالا ميره تو بدن و بنابراين انتقال رو ميزارن براي ماه بعد تا سطح استراديول نرمال بشه، ولي با خوردن آب فراووون و سفيده تخم مرغ ميگن ميشه جلوي عوارضش يعني حالت تهوّع و دل درد و اين جور عوارضش رو گرفت

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی..من عضو جدید هستم یکه بار ivf منجر به سقط و دو بار انتقال ناموفق داشتم واسه بار چهارم م ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

انشالله جشن مامان شدنت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اولا منم سلفری رو انجام دادم.....  آلفا پروتئین و نداشم.....  دکتر من کلا غربال دو ...

اناجون مطمئن شدم اين امپول همون دكاپپتيل هست كه قبلا هم وقتي هايپر شده بودم زده بودم، يادمه لاله جون زياد دكا ميداشت يا هاناجون هم دكا زده تا حالا طي دوره ي پانكچرش، پس انشالله چيز خطرناكي نيست برم با خيال راحت بزنم،، همش ميترسيدم كه بزنم و حيلي مدت پري نشم و برام دردسر بشه، ولي حالا كه فهميدم همون دكا ست خيالم راحت شد، توكل به خدا، حيف كه لاله جون نيست ديگه اطلاعات داروييش خيلي عالي بود 

...
سلام بچه ها خوبین؟من واسه چهارشنبه هفته بعد نوبت انتقال دادن بهم

به سلامتی عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهار جون يادته درباره سرويس خواب ني ني حرف زديم؟ قرار بود آخر هفته برات بيارن؟ فك كنم حدود سه چ ...

سلام عزیزم 

بله یادمه، الان دیگه همه چیز آمادست برای ورود خانوم خانوما😘

ایشالا ک خودت و نینیت در پناه خدا باشید😍

آره آینوش همه اومدن و رفتن.........و ما اومدنها و رفتن ها ر دیدیم ولی خداداند ماکی خواهیم رفت

به زودی عزیزم....... 

فك كنم وقتي تعداد بيشتر از هفده تا باشه اسمشو هايپري ميزارن، حالا چيزي كه ما بتونيم پيشگيري كني ...

ممنون گلم❤

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام خانومای باردار شما استراحتتون تو ماه های اول بارداری چقدر بود؟ اصلا از خونه بیرون نرفتی ...

عزیزم بستگی به شرایط داره اگه لک بینی نداری یا جفتت پایین نیست نه لزومی نداره همش دراز بکشی ولی جوانب احتیاط رو باید رعایت کنی..... 

کسی هست تو این تاپیک با فریز باردار شده باشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

@تورک_آنا    ي عزيز ببخشيد ك مزاحم هميشگی هستم امروز روز ۱۰ پریودمه فولیا ۵ ،۶تا بودن پایین ده میل الان روزی دوتا پرگووریس برام نوشته بنظرتون تا یکشنبه سایزشون تغییر میکنه خیلی مستاصل شدم ذخیره ام پایینه دکتر گفت اگه فولیا بزرگتر نشن سیکلو کنسل میکنه

خستم خیلی،،،خدایا فرجی