2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684545 پست
این بتا که خوبه برا من ۲۷۰ اینا بود چرا گفته پایینه؟

اخه بتای قبلیش عددش یکم بالاتراراین بودافت کرده وگرنه عددش عالی بوداگه افت نمیکرد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره هانا جون دقیقا همینه  بازم ادامه میدم. دیروز یه شلوار بارداری خریدم الان تاش کردم تمیز و مر ...

انشالله بزودی استفاده میکنی،من قبل انتقال با خودم گفتم این آخرین تلاشمه و دیگه ادامه نمیدم اما هانا جون  یه کادوی خیلی باارزش لباس بارداری واسم فرستاد همون کادو یه انگیزه قوی تو دلم ایجاد کرد انشالله اوایل سال مجددا سیکل جدید شروع میکنم 

اره هانا جون دقیقا همینه  بازم ادامه میدم. دیروز یه شلوار بارداری خریدم الان تاش کردم تمیز و مر ...

من نمیدونم ولی دوست من بتاش از300به 100 رسید ودکتررگفت داروهات رقطع کن.امادوستم فطع نکر.الآن پسرش تو3ساله

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من نمیدونم ولی دوست من بتاش از300به 100 رسید ودکتررگفت داروهات رقطع کن.امادوستم فطع نکر.الآن پسرش تو ...

واقعا؟؟؟؟ای وی اف کرده بودیاطبیعی باردارشد؟؟

ازی خانوم زندگی پر از فراز  و نشیب با این سن خیلی روزهای سختی کشیدم‌ که گفتنش خیلی سخته ولی مگذره هیچ چیز مهم تر از سلامتی خود ادم نیست  تن خودت سلامت باشه بقیه چیزا دیر یا زود درست میشه و ماشالله و افرین به این امیدت خدا بزرگه خواهری

عزیززم واقعا شوک زده شدم خیلی متاسفم نمیدونم حکمت خدا چیه حتما خیری هست !از خدا میخوام بهت ارامش بده و ان شالله بزودی شلواربارداریت استفاده کنی 🙏🏻🤲🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انشالله بزودی استفاده میکنی،من قبل انتقال با خودم گفتم این آخرین تلاشمه و دیگه ادامه نمیدم اما هانا ...

آخی،هانای مهربون مرسی،ایشالاکه اینباردیگه مامانی عزیزم

انشالله بزودی استفاده میکنی،من قبل انتقال با خودم گفتم این آخرین تلاشمه و دیگه ادامه نمیدم اما هانا ...

که اینطور  هانابرات شلوارفرستاده ؟؟؟  

دارم برات هانا  

پس شلوار وپیرهن بارداری من کوش؟؟؟؟؟؟

@هاانا    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
واقعا؟؟؟؟ای وی اف کرده بودیاطبیعی باردارشد؟؟

طبیعی باردارشده بود بعدکلی منفی شدن درآی وی اف وسقط ....

بایدتوبارداری ش انوکسان وپردنیزولون مصرف میکرد

که اینطور   هانابرات شلوارفرستاده ؟؟؟     دارم برات هانا     پس شلوار وپ ...

نه عزیزم فقط پیراهن خریده هاناجون،چون ارمغان جون گفته بودب دلم افتاده هانابارداری،هاناجونم گف اگه مثبت شم یه کادوبرات میگیرم،واسه همون بقولش عمل کردوفرستادبراش،آزی جون خودش واسه خودش شلوارخریددیروز

رفتم دکتر الان گفت کیفیت جنین خوب نبوده همین

واي آزي جون عزيزم خيلي ناراحت شدم خانمي ، اصلا الان اومدم ديدم اينطوري نوشتي شوكه شدم واقعا ، عزيز دلم برات از خدا آرامش و بهترينها رو ميخوام و اميدوارم خيلي زود دوباره برات اتفاقهاي خوب بيفته .