2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
کسی مثل من نیست؟! 

این حس ها و فکرها طبیعیه. تازه باردار که بشی ممکنه بیشتر هم بشه. اما به این فکر کن اینهمه ازمایش و تست و غربالگری پس برای چیه؟اون بچه هایی که میبینی دور از جون با مشکل متولد میشن برای مامانایی هستن که دور از امکانات سونو و ازمایش و پزشک هستن الان علم خیلی پیشرفت کرده عزیزم اصلا نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسم الله، عزيزم از همسرتون ممكنه سوال كني اين داستينيكس كه راحت پيدا ميشه خارجيش، ايا مشكوكه؟؟

نگران نباش عزیزم همسرم میگه داستینکس شرکتیه و تو بازار هست و مطمئنه. من کلی گفتم بیشتر مال چند ماه پیش بود که بعضی داروها تو بازار نبود واقعا

چهارخط نوشتی همش منفی بود. چرا نمیگی میخوام اگه مثبت بود که انشالله هست زودتر جشن شادی بگیرم و لذتشو ...

خیلی امید داشتم امروز با دیدن لک وحشت زده همه امیدم تهی شد

دست خودم نیس،بقول بقیه دوستان وقتی زمان میگذره فکر و خیال آدمم زیاد میشه منم همینطوری ام از خدا میخوام بادادن فرشته ی کوچولو و سالم هرچی زودتر نگرانی هامو از بین ببره 

عزیزم دعامون کن که درمونده ام،شرمنده ببخشید ک فازبد دادم تو تاپیک اما میدونم ک همه درک میکنن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خیلی امید داشتم امروز با دیدن لک وحشت زده همه امیدم تهی شد دست خودم نیس،بقول بقیه دوستان وقتی زمان ...

انشالله که بارداری و میایی خوشحالمون میکنی. عزیزم من برای خودت دلم گرفت که اینقدر ناامید نوشتی وگرنه فاز منفی تو گروه و این حرفها نیست که. اینجا اگه ناراحتی هامون رو مطرح نکنیم و درد دل نکنیم که می ترکیم. همه اینجا همدیگر رو درک میکنیم و احساسات هم رو میفهمیم. 

ممنون عزیزم این دفعه حتما مامانی گلم💖💖🌸🌸

عزیزم من امروز انتقال داشتم و از دکترم برای اسپاسم و درد شدید سوال کردم. گفتش به خاطر کمبود منیزیوم هستش و به من روزی یه پودر منیزیوم داد که روی زبون ریخته میشه. ولی شما بازم از دکتر خودت سوال کن.

فرداصبح میخوام بی بی چک بزنم اگه یادم نره،خدابخیر بگذرونه میخوام بشینم زاربزنم😂 امروز انقد گریه کر ...

اینجوری نگو عزیزم،چرا گریه میکنی فعلا که چیزی معلوم نیست،اینجا من دیدم اکثر اونایی که باردار هم بودن لکه بینی داشتن،مثبت فکر کن،ان شاءالله خدا هوامونو داره فردا با خبر خوش میایی

دوستان وقتی به همسرم گفتم که بعضی داروهایی که میگی تو بازار نیست رو بچه های نی نی سایت راحت خریدن گف ...

آزی جون‌ این استرادیولی که من گرفتم برجسب شبنم نداره متاسفانه حتی هیچ جعبه ای هم نداره که الودگی واردش نشه چون یه جورایی روش کاملا بازه ، به همسرم هم نشون‌دادم گفت پشتش ترکیه ای نوشته، اما مجبورم اعتماد کنم بلکه اندومترم مناسب انتقال بشه😬😐

عزیزم من امروز انتقال داشتم و از دکترم برای اسپاسم و درد شدید سوال کردم. گفتش به خاطر کمبود منیزیوم ...

به سلامتی مبارک‌باشه ، از همین حالا خودتو مامان بدون گلم، خیلی لطف کردی، اره دکتر قبلا از این پودرا برای گرفتگی عضلات بهم داده بود ولی نمی دونستم برا انتقال هم میشه استفاده کردو برا جنین مشکلی نداره، حالا به دکترم میگم برام‌بنویسه ممنونم💖💖🌺🌺😘😘

دوستان وقتی به همسرم گفتم که بعضی داروهایی که میگی تو بازار نیست رو بچه های نی نی سایت راحت خریدن گف ...

داروخانه ابن سینا هرچی مربوط به باروی رو داره 

خدا برایم کافی است

سلام به همه، بچه ها من ميدونم اي وي اي جي خيلي گرونه و پيدا كردنش سخته. من امريكا هستم و حدود ٥ تا اي وي اي جي دارم كه ديگه لازم ندارم ميدونم احتمالش كمه اما اگر كسي اينجا اشنا داره و مياد ايران ميتونم هماهنگ كنم بياره ايران.