2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
تشکر بخاطر محبتت دوست گلم خدا از دهنت بشنوه 🤲🙏🏻  برای دل ماها دعاکنین به دعای تک تکتون خیلی ...

عزيزم باور كن من هميشه از ته دلم براي همه منتظرها دعا ميكنم ، ان شا الله كه خدا قابل بدونه و جواب دعاهام رو بده . 

عزيزم باور كن من هميشه از ته دلم براي همه منتظرها دعا ميكنم ، ان شا الله كه خدا قابل بدونه و جواب دع ...

جواب دعاهاتون بی جواب نمیمونه عزیزم 🙏🏻 ان شاالله بخیر خوشی فسقلیت رو بغل بگیری 🙏🏻🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم با قلب مهربونت 🌹☘️ حالا حالا کنار نمیکشم درست میگی فقط یه نگاهش کافیه برای تسکین درد ! ...

الهاااام جونم  

نميدونم چي بگم

روزهاي  سختي هست، خودم بعد سه تا اي يو اي منفي!  منفي شدن اين  انتقالم، حالم خيلي متفاوت از اون سه بار بود

نگران بودم نكنه هيچ وقت حالم خوب نشه

ولي ادميزاد ديگه!!!! زود فراموش ميكنه، زود عادت ميكنه

زودتر خودتو جمع و جور كن كه ني ني منتظره دوست مهربونم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
آنا جان دوست عزیز منو ببخش تاپیک همش پستهای منه      واقعا ممنونممممممم از همتون ب ...

عزیز دلم این چه حرفیه؟؟؟؟؟ 

مگه قرار نیست تو غم و شادیا کنار هم باشیم..... 

انشالله غم همو نبینیم اما باید تو این شرایط بیشتر کنار هم باشیم گرنه تو شادیا کنار هم بودن که کار شاقی نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهاااام جونم     نميدونم چي بگم روزهاي  سختي هست، خودم بعد سه تا اي يو اي منفي! &n ...

سلاممم عزیزمم خوبی ❤️🥰 

دقیقا همینطوره منم ای یو ای منفی زیادی داشتم ولی این فرق میکرد داشتم به نخودی و عکسش عادت میکردم 😔

درست میگی باید خودمو جم جور کنم نمیشه با این حال بازم برای انتقال برم ! پریوذ بشم حالم خوب میشه   کله ام بخاطر این خرابه   پیش به سوی نخود یخ زده 😂‌

الان چیکارکردی باز کی انتقال میری ؟

عزیز دلم این چه حرفیه؟؟؟؟؟  مگه قرار نیست تو غم و شادیا کنار هم باشیم.....  انشالله غم ه ...

هییی هییی ننه اینطوری میگی روم زیاد میشه ازین به بعد ببینی گرد و خاک راه انداختم با بچه ها 😂

فدای قلب مهربونت عزیزم برام یه دنیا دلگرمیه کنار همه ی شما 😍😘

گلم منفی شد !!!

الهام جان ان شاءالله که خدا خیلی زود برات جبران کنه🍃☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وای آنا جون کجاییییییییییییییی من همسرم مورفوش از 3 به 1 رسیده نمیدونم بخاطر چیه ؟ پودری که دکتر پ ...

عزیزم خوردن نه،بایدتوکیسه یخ بریزی دورش پارچه بپیچی،روزی یه رب یابیشترتونست روی ناحیه تناسلی بذاره،اون ناحیه بایدخنک باشه،بااب سردخودشوبشوره،شلوارپارچه ای بپوشه،شلوارلی نپوشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلاممم عزیزمم خوبی ❤️🥰  دقیقا همینطوره منم ای یو ای منفی زیادی داشتم ولی این فرق میکرد داشتم ...

قربونت برم 

دقيقا، پريود كه بشي ، ميري تو يه فاز ديگه

مطمينم اين نخودت مهربونتره و با مامانش ميمونه

من همون دوتا نخود رو داشتم كه بي معرفت بودن و رفتن

بايد از اول شروع كنم كه ان شاالله بعد عيد ميرم دنبالش

البته اگه قبلش طبيعي دو قلو باردار نشم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

هممون تو یه شرایط هستیم، تنها نیستیم، حسابی همدیگه رو درک میکنیم، خدا بزرگه، به قول انا خداروشکر که امتحان زندگیمون اینه، خیلی امتحان های سخت تر از اینم هست، و خداروشکر که امتحانمون اینه 

قربونت برم  دقيقا، پريود كه بشي ، ميري تو يه فاز ديگه     مطمينم اين نخودت م ...

ای جانمممم عزیزم ان شالله بحق این سر اذان دلت بزودی شاد بشه ❤️🥰😍 اینجا چند دقیقه دیگه اذان میگه بیاد همتون هستم و دعاگو 🤲

ای جانمممم عزیزم ان شالله بحق این سر اذان دلت بزودی شاد بشه ❤️🥰😍 اینجا چند دقیقه دیگه اذان میگه بی ...

ان شاالله براي هممون

تو يه دونه اي  

منم این طوری شدم موقع انتقال و‌متاسفانه منفی شد، اگه فهمیدین دلیلش رو به منم لطفا بگین، من حتی یه با ...

من فردا انتقال دارم و از دکترم سوال می کنم و علتشو می پرسم و حتما بهت میگم. برام دعا کن اینبار مثبت بشم 🙏